Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Nieuws SEPTEMBER 2016

donderdag 29 september 2016

DELA onderzoekt duurzaam alternatief voor cremeren en begraven

Coöperatie DELA onderzoekt de mogelijkheden van een duurzaam alternatief voor cremeren en begraven: ecoleren. Deze nieuwe techniek zet het lichaam van de overledene om in een inactief biologisch poeder en is ontwikkeld door het Ierse bedrijf EcoLegacy, waar DELA al geruime tijd mee in gesprek is. Binnenkort wordt ecoleren voor het eerst toegepast in Ierland.

Lees verder


donderdag 29 september 2016

Klachten over kermis bij begraafplaats Vlijmen

De kermis in Vlijmen staat dit jaar direct naast de begraafplaats en daar zijn niet alle nabestaanden even enthousiast over. Ze vinden de locatie ongepast omdat ze hun dierbaren in alle rust willen kunnen herdenken, dat meldt het Brabants Dagblad.

Lees verder


donderdag 29 september 2016

interaktieve lezing "MAM - dubbels afscheid " door Adelheid Roossen.

Op woensdag 19 oktober 2016 verzorgt Yarden Vereniging Limburg een thema-avond met Adelheid Roosen over hoe dementie een “dubbel afscheid” -betekenis kan hebben voor de naasten. Wij nodigen u graag uit om als onze gast daarbij aanwezig te zijn.

Lees verder


donderdag 29 september 2016

Inloopdag 24-uurs rouwcentrum van Spiering

Elk familielid krijgt een eigen sleutel van het 24-uurs rouwcentrum van Spierings, zodat u zelf kunt bepalen wanneer en hoe lang u bij uw dierbare wilt zijn.

Lees verder


donderdag 28 september 2016

Begraafplaats moet geen herdenkpark worden

Inwoners van Leidschendam-Voorburg is gevraagd of ze willen dat de lokale begraafplaatsen herdenkingsparken worden. Een meerderheid laat in een enquête weten niet veel te voelen voor een herdenkpark omdat ze juist niet willen dat mensen er gewoon voor een wandeling komen, dat meldt het AD.

Lees verder


donderdag 28 september 2016

Urnen en uitvaartkisten gemaakt van bomen uit Nederlandse natuurgebieden nu voor iedereen

Wie bij leven de natuur een warm hart toedraagt, kan nu ook bij het afscheid kiezen voor een groene uitvaartkist of urn van Hollands hout. Ze zijn ontwikkeld door Staatsbosbeheer, DZU Uitvaartkisten en uitvaartverzorger Monuta en zijn vanaf vandaag verkrijgbaar voor alle uitvaartondernemers in Nederland. De kisten en urnen zijn voor het eerst te bekijken op de Uitvaart Vakbeurs 2016, die plaatsvindt van 28 t/m 30 september in Gorinchem.

Lees verder


donderdag 28 september 2016

Tweede editie Uitvaartbeurs Amsterdam op 22 april 2017

In april van dit jaar bezochten meer dan 3500 mensen de eerste editie van de consumenten Uitvaartbeurs Amsterdam. De beurs in de karakteristieke Westerkerk aan de Prinsengracht is daarmee de grootste consumenten uitvaartbeurs van Nederland. De tweede editie van de Uitvaartbeurs Amsterdam wordt gehouden op zaterdag 22 april 2017.

Lees verder


donderdag 27 september 2016

Tesla rouwwagen op Uitvaart Vakbeurs 2016 in Gorinchem

In opdracht van Van der Lans & Busscher Staatsievervoer uit Den Haag ontwikkelde carrosseriebouwer RemetzCar uit Lisse de eerste volledig elektrische Tesla rouwwagen. “Het is een échte wereldprimeur”, glundert directeur Jan Busscher trots.

Lees verder


donderdag 27 september 2016

Moeder plaats foto verongelukte zoon op Twitter

Afgelopen zondag verongelukte de 18-jarige zoon van Pien Burgersdijk uit Bemmel. Pien is zeer actief op onder andere Twitter en Facebook. Ze besloot een foto van haar verongelukte zoon, die thuis is opgebaard, op Twitter plaatsen. In de Gelderlander vertelt Pien waarom ze er bewust voor kiest om haar overleden zoon te tonen op sociale media.

Lees verder


donderdag 27 september 2016

Linum, gestoffeerde uitvaartkisten met Eco linnen

Linum is ontstaan uit passie voor pure materialen en ambacht. De kisten zijn vervaardigd uit massief populierenhout en Belgisch linnen. De zachte stoffering geeft de kist een warme, natuurlijke uitstraling. De kisten zijn een toevoeging aan het huidige aanbod van uitvaartkisten. Linum is een duurzaam alternatief voor de traditionele kist, tegen een zeer gunstige prijs.

Lees verder


donderdag 26 september 2016

De uitvaartkist 2.0: Een vernieuwende uitvaartkist voor het goede gevoel

Na 6 jaar ontwikkeling brengt het Edese bedrijf DW Funeral Services een nieuw soort uitvaartkist op de markt. Onder de naam DGU De Groene Uitvaartkist wordt op de Uitvaartvakbeurs in Gorinchem een volledig nieuwe lijn van 100% ecologische uitvaartkisten gepresenteerd.

Lees verder


donderdag 23 september 2016

Nieuwe duurzame design kist valt in de prijzen

Architect Maarten Douwe Bredero ontwierp enige tijd geleden een duurzame design kist voor zijn overleden tante. Deze kist viel recent in de prijzen in de aanloop naar het Interieur Biënnale van Kortrijk, dat meldt de Stentor. De architect gaat de duurzame kist binnenkort in de (uitvaart)markt zetten.

Lees verder


donderdag 23 september 2016

Stichting vraagt Nijmegen om geld voor monumentaal kerkhof

Bij het witte kerkje in Neerbosch-Oost ligt een monumentaal kerkhofje. Vrijwilligers van de stichting in Paradisum proberen het kerkhof op te knappen maar dat gaat enkele tienduizenden euro’s kosten. Paradisum heeft de gemeente Nijmegen gevraagd om de restauratie te subsidiëren, dat meldt de Gelderlander.

Lees verder


donderdag 23 september 2016

In het Hoofd van mijn Zusje

Zoektocht van filmmaker Ingrid Kamerling naar zelfdoding van haar zusje Vivian. Docu in première op het Nederlands Film Festival.

Lees verder


donderdag 22 september 2016

Eisen leerbedrijf Nationaal Vakdiploma Uitvaartzorg vastgesteld

Stichting Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg (NaVU) heeft de eisen aan leerbedrijven voor het Nationaal Vakdiploma Uitvaartzorg vastgesteld. Ook de eisen voor de praktijkbegeleiders zijn nu bekend. Daarmee zijn alle ingrediënten voor het vakdiploma vastgesteld. De NaVU is per 1 juli 2016 de samenwerking aangegaan met opleidingsinstituut SOVO, die het examenbureau verzorgt.

Lees verder


donderdag 22 september 2016

Officiële opening uitvaartcentrum Bodegraven

Het Uitvaarthuis in Bodegraven wordt vandaag officieel geopend door Burgemeester Van der Kamp, dat meldt het Bodegraafs Nieuwsblad. Het uitvaartcentrum is van Baelde Uitvaarten.

Lees verder


donderdag 22 september 2016

Emotionele zigeunermuziek op begraafplaats Den Haag

Buitengewoon mooi Gipsy optreden door muzikaal trio Pierre et les Optimistes o.l.v. van Pierre Emanuel. Opzwepende viool - en accordeonmelodieën vanuit het hart gespeeld. Van vader op zoon, van generatie op generatie; het bespelen van instrumenten werd deze artiesten met de paplepel ingegoten. Geniet mee van dit bijzondere live concert.

Lees verder


donderdag 22 september 2016

‘Baas gevreesd tot in het graf’

Als mensen door omstandigheden een algemeen graf moeten delen is hun baas de minst gewilde medebegravene. Dat blijkt uit een enquête van uitvaartverzekeraar Nuvema. In een algemeen graf worden twee tot drie mensen begraven. Wanneer nabestaanden daar gebruik van (moeten) maken hebben ze geen invloed op wie er nog meer in het graf komen te liggen. Met name een gebrek aan financiële middelen kan betekenen dat een graf moet worden gedeeld.

Lees verder


donderdag 21 september 2016

Crematoriumplannen Weesp op de lange baan geschoven

Het zal waarschijnlijk nog een hele tijd duren voordat er een crematorium gerealiseerd mag worden in Weesp. De gemeenteraad heeft de plannen van de gemeente tijdens een raadscommissie teruggestuurd naar de tekentafel, dat meldt Weespernieuws.nl.

Lees verder


donderdag 21 september 2016

Crematorium Hart van Berkelland volgende zomer open

Het nieuwe crematorium, Hart van Berkelland, van Gert en Sonja Brinkhorst wordt in de zomer va 2017 in gebruik genomen, dat meldt Berkelnieuws.nl.

Lees verder


donderdag 21 september 2016

Herinneringsconcert Essenhof 2016 met Ivrietkoor Al Naharot en Carmel Trio o.l.v. Doron Peper

De Essenhof organiseert op zondag 30 oktober 2016 net als vorig jaar een Herinneringsconcert voor nabestaanden en anderen die behoefte voelen in een troostrijke sfeer te mijmeren over een dierbaar persoon of/en stil te staan bij afscheid en verlies.

Lees verder


donderdag 20 september 2016

Werkzaamheden Dudok aula Westerveld

Begraafplaats & Crematorium Westerveld werkt voortdurend aan verdere verbetering van de kwaliteit van de dienstverlening. In dat kader vinden dit najaar renovatiewerkzaamheden plaats in de Dudok aula. Het interieur wordt opgefrist en het meubilair wordt vernieuwd. Hierbij informeren wij u over deze werkzaamheden en waar u eventueel rekening mee moet houden.

Lees verder


donderdag 19 september 2016

Doodgeboren kinderen mogen worden bijgeschreven in de BRP

De regering heeft het mogelijk gemaakt dat ouders vanaf nu hun doodgeboren kindje kunnen registreren in de gemeentelijke basisregistratie (BRP), dat meldt Nu.nl. Ouders mogen zelf kiezen of ze hun doodgeboren kindje wel of niet registreren.

Lees verder


donderdag 19 september 2016

Jongeren dealen rond begraafplaats Enschede

Het Boerenkerkhof in Enschede heeft last van hangjongeren. De jongeren zorgen voor een onveilig gevoel bij mensen uit de omgeving, dat meldt de Tubantia.

Lees verder


donderdag 19 september 2016

Monument voor mensen die hun lichaam hebben geschonken

Burgemeester Ahmed Aboutaleb heeft op de Rotterdamse begraafplaats Hofwijk een monument onthuld. Het monument is voor nabestaanden wiens dierbare zijn of haar lichaam heeft geschonken aan de wetenschap.

Lees verder


donderdag 16 september 2016

Gemeente Weesp wil crematorium op begraafplaats Landscroon

De gemeente Weesp adviseert de gemeenteraad om te kiezen voor begraafplaats Landscroon als locatie voor het nieuwe crematorium, dat meldt Weespernieuws.nl.

Lees verder


donderdag 16 september 2016

Roze uitvaart: Uitvaartwensen van vier Nederlandse queens

In aanloop naar de toneelvoorstelling Four Drags and a Funeral , die in september wordt opgevoerd in Haarlem, heeft Gay.nl een interview geplaatst over de uitvaartwensen van de vier drags. Zo wordt deze mannen, die een groot deel van hun leven doorbrengen als vrouw, gevraagd of als man of drag de kist in willen.

Lees verder


donderdag 14 september 2016

Informatieavond Natuurbegraafplaats Ommen

Vanavond, woensdag 14 september, wordt in Ommen een informatieavond gehouden over de komst van een natuurbegraafplaats in het bosgebied naast de golfbaan.

Lees verder


donderdag 14 september 2016

Nieuwe donorwet door de Tweede Kamer

De Tweede Kamer heeft met 75 tegen 74 stemmen ingestemd met de nieuwe donorwet van D66. De wet zorgt er voor dat iedereen donor wordt, tenzij je zelf uitdrukkelijk aangeeft dat je dat niet wilt zijn.

Lees verder


donderdag 13 september 2016

Raad neemt deze maand beslissing over Gooisch crematorium

De gemeenteraad van Laren zal deze maand praten over de realisatie van een groot crematorium langs de A27, dat meldt de Gooi- en Eemlander. Als het crematorium er mag komen dan krijgt crematorium Hilversum een concurrent op kleine afstand.

Lees verder


donderdag 13 september 2016

Prinses Irene kiest voor crematie

Prinses Irene wil na haar overlijden niet worden bijgezet in de grafkelder van de Koninklijke familie in Delft. De prinses wil gecremeerd worden, dat meldt het AD.

Lees verder


donderdag 12 september 2016

Nieuwe wet beschermt erfgenamen

De Eerste Kamer heeft in juni met algemene stemmen een wetsvoorstel aangenomen van minister Van der Steur (Veiligheid en Justitie) waardoor erfgenamen hun privévermogen beter kunnen beschermen tegen een onverwachte schuld uit een erfenis. De regeling treedt op 1 september 2016 in werking.

Lees verder


donderdag 12 september 2016

Kasteel Maastricht wordt crematorium

Kasteel La Grand Suisse in Maastricht krijgt mogelijk een nieuwe functie als crematorium, dat meldt 1Limburg.nl. Het crematorium is een initiatief van Monuta.

Lees verder


donderdag 12 september 2016

Harderwijk moet exploitatie crematorium niet uitbesteden

De gemeente Harderwijk moet de exploitatie van het nieuw te bouwen crematorium niet uitbesteden aan een externe commerciële partij. Dat zeggen enkele deskundigen die onderzoek hebben gedaan naar de exploitatie van de gemeentelijke begraafplaatsen. Zij denken dat een commercieel crematorium de exploitatie van de begraafplaatsen zal ondermijnen, dat meldt de Stentor.

Lees verder


donderdag 11 september 2016

Heimwee met een glimlach – Schagen

Op zaterdag 29 oktober a.s., tussen 18.00 en 22.00 uur, vindt op het terrein van Yarden Crematorium Schagerkogge “Heimwee met een glimlach” plaats.

Lees verder


donderdag 9 september 2016

Restauratie Joodse begraafplaats Oisterwijk klaar

Na drie jaar werken is de restauratie van de Joodse begraafplaats in Oisterwijk voltooid. Dankzij en bijdrage van 275.000 euro van de stichting Behoud Joodse begraafplaats en 115.000 euro subsidie van de provincie ligt de begraafplaats er weer prachtig bij, dat meldt het Brabants Dagblad.

Lees verder


donderdag 9 september 2016

Circles of Focus: The Fall Experiment

Met de tentoonstelling Circles of Focus: The Fall Experiment bij Stroom Den Haag, presenteren Christine Borland en Brody Condon de meest recente resultaten van een doorlopend project, dat de mogelijkheid verkent van artistiek onderzoek van het menselijk lichaam na de dood.

Lees verder


donderdag 9 september 2016

Weesp kiest op 20 september locatie voor crematorium

De gemeenteraad van Weesp zal op 20 september een keuze maken over de locatie waar een nieuw crematorium gebouwd mag worden. Er zal gekozen moeten worden tussen een plek bij begraafplaats Carspelhof of bij begraafplaats Landscroon, dat meldt Weespernieuws.nl.

Lees verder


donderdag 8 september 2016

Yarden gaat door met campagne Adelheid Roosen

Yarden zet de campagne met Adelheid Roosen door, dat meldt Adformatie. Yarden wil de dood bespreekbaar maken met de opvallende campagne.

Lees verder


donderdag 8 september 2016

Gedolven herinneringen Rooms-Katholiek Kerkhof Zwolle

Het R.K. Kerkhof Zwolle telt in de huidige vorm, met z’n uitbreidingen van 1921 en van 1986, ruim 3500 begraafplekken. Hoeveel mensen er begraven liggen is nauwelijks te inventariseren, natuurlijk zijn er grafregisters maar die zijn nimmer in totaliteit in beeld gebracht. Het is wel zeker dat vele graven meerdere keren zijn gebruikt om overledenen bij te zetten. Geschat wordt dat er thans ruim 22.000 mensen begraven liggen: oude, jonge en vroeger vaak zeer jonge of levenloos geborenen.

Lees verder


donderdag 8 september 2016

Telegraaf: Nooit meer te veel betalen dankzij uitvaart offertesites

Onlangs lanceerde Peter van Schaik van Uitvaart.Com zijn tweede offertesite. Naast het al bestaande Uitvaartmarkt.nl kunnen consumenten nu ook terecht op Uitvaartoffertes.nl. In de Telegraaf staat vandaag een uitgebreid interview met Peter van Schaik over de offertesites en de kosten van de uitvaart in het algemeen.

Lees verder


donderdag 7 september 2016

Niek van Qmusic op bezoek in crematorium

Qmusic dj Niek van der Bruggen bezoekt wekelijks mensen die een bijzonder beroep hebben. Hij doet dat in het kader van zijn rubriek Gekkenwerk. Deze week bezocht Niek een crematorium van PC Hooft.

Lees verder


donderdag 7 september 2016

Afscheidshuis De Lelie open tijdens open monumentendag

A.s. weekend, zaterdag 10 en zondag 11 september staat de deur van het monumentale en karakteristieke pand Afscheidshuis De Lelie open voor belangstellenden. Het pand aan de poort van de oude algemene begraafplaats aan de Vries Robbéweg dateert uit begin 1900 en is destijds gebouwd als beheerderswoning.

Lees verder


donderdag 7 september 2016

Concertreeks: Bach – Broos bestaan

N.a.v. het boek + CD: ‘Aan de grenzen van het leven. Een mens te zijn op aarde’ wordt deze reeks concerten door het land gehouden waarin muziek van J.S. Bach en enkele tijdgenoten centraal staat.

Lees verder


donderdag 7 september 2016

Symposium ‘Ooit ga je dood’ voor mensen met een verstandelijke beperking

Op 2 oktober 2016 vindt op begraafplaats De Nieuwe Noorder in Amsterdam ‘Ooit ga je dood’ plaats, een symposium voor mensen met een verstandelijke beperking.

Lees verder


donderdag 7 september 2016

Yarden’s Wensenbank daagt mensen uit om de dood te bespreken

Uitvaartorganisatie Yarden blijft de dood bespreekbaar maken en oproepen tot het vastleggen van uitvaartwensen. Een van de initiatieven is de Yarden Wensenbank, die mensen helpt om hun uitvaartwensen in een ongedwongen setting te bespreken. Met als uiteindelijke doel het vastleggen van die laatste wensen en zo een goed afscheid mogelijk te maken.

Lees verder


donderdag 6 september 2016

NAC gaat clubuitvaart aanbieden

Net als veel andere voetbalclubs maakt NAC het vanaf nu ook mogelijk om te kiezen voor een speciale NAC-uitvaart.

Lees verder


donderdag 6 september 2016

Islamitische begraafplaats in Rotterdam

De Rotterdamse lokale partijen NIDA en de PvdA willen dat er een Islamitische begraafplaats komt in Rotterdam. De partijen zeggen dat veel Rotterdamse moslims na hun dood begraven willen worden in de havenstad.

Lees verder


donderdag 6 september 2016

Massa ruiming op begraafplaats Oudenbosch

De gemeente Halderberge laat ruim 800 graven ruimen op de begraafplaats aan de Strijmondlaan in Oudenbosch, dat meldt Weekblad de Bode. Op de begraafplaats in geen ruimtegebrek, maar de gemeente vindt dat graven geruimd moeten worden als nabestaanden er geen grafrechten meer voor willen betalen.

Lees verder


donderdag 6 september 2016

Arbeidsmarktcampagne Monuta roept op mee te denken over toekomst uitvaart

Als je weet dat je ouders elkaar nog brieven stuurden,
Dat sms over een paar jaar niet meer bestaat,
Dat er een toren is die de lucht reinigt van smog,
Dat ze van afval een huis kunnen printen,
En dat je vroeger 20 vrienden had in plaats van 500+.
Hoe denk je dan dat de uitvaart eruitziet in 2025?

Zo snel als het leven verandert, verandert ook het omgaan met de dood.
Sta niet stil, pionier met ons mee.

Denk mee over de toekomst van de uitvaart.

Lees verder


donderdag 5 september 2016

Lezing: De dood komt steeds later

Hoe houd je regie over je leven als je getroffen wordt door een dodelijke ziekte? Wie beslist er dan over de behandeling? Kun je weigeren om allerlei ingewikkelde behandelingen toe te passen? En wanneer stopt de behandeling als die zinloos is geworden? Kortom: hoe zorg je dat alles zo verloopt als jij wilt? In deze lezing biedt Doeke Post handvatten om de regie te behouden.

Lees verder


donderdag 5 september 2016

Meer ruimte voor rouwen noodzakelijk tegen vereenzaming

Een ruime meerderheid van de Nederlanders vindt dat mensen over het algemeen te weinig tijd krijgen om te rouwen. Dat blijkt uit de Afscheidsmonitor van Yarden. Het onderzoek toont de noodzaak aan van ruimere mogelijkheden voor het rouwverlof, zodat nabestaanden beter in staat zijn om hun leven weer op te pakken en de eenzaamheid die zij ervaren te verminderen.

Lees verder


donderdag 4 september 2016

Opening natuurbegraafplaats Schoorsveld

De nieuwe natuurbegraafplaats Schoorseveld in Heeze wordt op zaterdag 17 september officieel in gebruik genomen. Iedereen is welkom om aanwezig te zijn bij de opening (tussen 12.00 en 17.00 uur).

Lees verder


donderdag 4 september 2016

Andante Café op 11 september

Andante Café is een initiatief van het crematorium Tilburg. U bent in de ochtend vanaf 11.00 uur welkom als u alleen een kopje thee of koffie wilt komen drinken. In de middag is er in Andante Café een georganiseerde bijeenkomst voor ieder die dat wil. Deze wordt mogelijk gemaakt door een van de leden van het netwerk Sterven en Rouw Midden-Brabant. Het thema is iedere keer verschillend, maar heeft altijd te maken met de dood, sterven, verdriet en rouw.

Lees verder


donderdag 4 september 2016

Nardus winnaar NBS Award in ‘Crematoriumbranche’

Nardus Samenwerkende Uitvaartorganisaties is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Crematoriumbranche. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering en uitstekende reputatie.

Lees verder


donderdag 3 september 2016

Begraafplaats Zeeland waarschuwt voor bloemendief

Op de begraafplaats aan de Borgerweg in Drieschor worden sinds een half jaar met regelmaat bloemen gestolen van de graven. De beheerder heeft daarom een bord geplaats bij de ingang om bezoekers te waarschuwen voor de grafrover, dat meldt Omroep Zeeland.

Lees verder


donderdag 3 september 2016

Nieuw crematorium DELA ontruimd na rookontwikkeling

Het nieuwe crematorium van DELA in Nijmegen is vrijdag ontruimd omdat er veel rook door het gebouw trok. De rook kwam in het gebouw na een technische storing in de crematieoven, dat meldt de Gelderlander.

Lees verder


donderdag 2 september 2016

Kankersterfte bij mannen meer dan een derde verminderd

Het aantal mannen dat overlijdt aan een vorm van kanker is in minder dan dertig jaar tijd met meer dan een derde afgenomen. Dit hangt mede samen met de afname van sterfte aan long- en maagkanker.

Lees verder


donderdag 2 september 2016

Nieuwe wet beschermt erfgenamen

Er is een nieuwe wet ingegaan die erfgenamen beter moet beschermen tegen het onbedoeld aanvaarden van een erfenis. Door de oude wet kwam het regelmatig voor dat mensen de erfenis per ongeluk aanvaarden. Dat kon al gebeuren wanneer iemand bijvoorbeeld een pen mee naar huis nam, dat meldt de NOS.

Lees verder


donderdag 2 september 2016

Geen enkel bezwaar tegen crematorium Borne

De gemeente Borne kijkt met grote tevredenheid terug op de procedure rond het gewijzigde bestemminsplan Buitengebied. Het plan, waarin de realisatie van een crematorium is opgenomen, heeft ter inzage gelegen. Er is geen enkel bezwaar ingediend tegen het crematorium waardoor de procedure heel soepel verloopt, dat meldt Bornebloeit.nl.

Lees verder


donderdag 2 september 2016

Open Monumentendag op Ter Navolging en de Joodse Begraafplaats Tiel

Op zondag 11 september a.s. vindt in het kader van Open Monumentendag 2016 een tweetal op elkaar aansluitende activiteiten plaats op twee historische begraafplaatsen in Tiel: Ter Navolging aan de Lingedijk (12 – 16 uur) en de Joodse Begraafplaats aan de Voor de Kijkuit (15 – 17 uur).

Lees verder


donderdag 2 september 2016

American Coffins bestaat vijf jaar

American Coffins bestaat 5 jaar. Wellicht anders dan dat de naam doet vermoeden levert het bedrijf niet alleen Amerikaanse uitvaartkisten, maar vooral gewone houten kisten.

Lees verder


donderdag 1 september 2016

Nieuw op GroeneUitvaart.nl en UitvaartRotterdam.nl: Lindewey Groene Uitvaarten (Rotterdam)

Groene Uitvaarten, wat zijn dat? Voor mij is dat een uitvaart waar voor natuurlijke materialen wordt gekozen, met oog voor het milieu en zonder kapitaal en materiaal verspilling.

Lees verder


donderdag 1 september 2016

UitvaartverzorgingOffertes.nl stopt er mee

UitvaartverzorgingOffertes.nl stopt vanaf 1 september met het aanbieden van uitvaartoffertes. In een mail aan participerende uitvaartondernemers laat het bedrijf achter de site (SkyDreams) weten dat het bedrijf geen offertes meer zal genereren voor uitvaarten.

Lees verder


Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder