nieuws

Facultatieve
Sponsors

Tweede editie Uitvaartbeurs Amsterdam op 22 april 2017

28 september 2016


In april van dit jaar bezochten meer dan 3500 mensen de eerste editie van de consumenten Uitvaartbeurs Amsterdam. De beurs in de karakteristieke Westerkerk aan de Prinsengracht is daarmee de grootste consumenten uitvaartbeurs van Nederland. De tweede editie van de Uitvaartbeurs Amsterdam wordt gehouden op zaterdag 22 april 2017.

Opnieuw is de Westerkerk, gelegen naast het Achterhuis van Anne Frank, het decor van de uitvaartbeurs. De organisatie heeft de eerste editie uitgebreid geƫvalueerd met standhouders. Zij waardeerden de beurs met gemiddeld een 8,3. Binnenkort maakt de organisatie enkele nieuwe zaken bekend over de opzet van de komende beurs.

Netwerk event op vrijdag 21 april

Een van de nieuwe onderdelen van de beurs is een groot netwerk event voor standhouders en andere ondernemers uit de uitvaartbranche. Dit netwerk event wordt gehouden op de avond voor de beurs op vrijdag 21 april. Het netwerk event biedt de gelegenheid om in een gezellige sfeer te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. En dat alles in het hartje van de Jordaan in Amsterdam. De organisatie zal ook zorgen voor een zeer aansprekend programma tijdens het event. Daar leest u binnenkort meer over!

Organisaties die meer informatie willen over het netwerk event kunnen contact opnemen met Wiljan Bakker op telefoonnummer 06-42942956 of mailen naar info@uitvaartbeurs.amsterdam. Kijk ook op www.uitvaartbeurs.amsterdam.

Bezoek onze stand op de Uitvaart Vakbeurs in Gorinchem

Wilt u meer informatie over de grootste consumenten uitvaartbeurs van Nederland of heeft u suggesties? Spreek ons aan op onze stand op de Uitvaart Vakbeurs in Gorinchem (nummer 199 nabij de ingang).

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >