Nieuws

Facultatieve
Sponsors
U bent hier: home / nieuws & agenda / nieuws

Nieuws APRIL 2001


27 april 2001

Vecht mee tegen doodsoorzaak nummer 1 onder jongeren!

Graag willen wij uw aandacht vragen voor een speciaal project.

Verkeersongelukken zijn doodsoorzaak nummer één onder jongeren. Elk jaar komen gemiddeld 250 jongeren, in de leeftijd van 16 tot 25 jaar, om in het verkeer. Dit zijn vier keer zoveel slachtoffers als het gemiddelde aantal verkeersdoden in andere leeftijdsgroepen. Het grote aantal verkeersdoden onder jongeren is grotendeels het gevolg van onervarenheid, onvoorzichtigheid en overschatting van de eigen rijvaardigheid.


19 april 2001

Tastbare herinnering nu ook in Twente.

Overledenen herdenken via natuurgetrouwe afgietsels van de handen of het aangezicht. Onderlingehulp Uitvaarten in Enschede en Onderlingehulp / Veldhuis in Almelo hebben voor deze service, die onlangs met de Funeral Award is onderscheiden, de exclusieve rechten voor Twente verkregen. Hierdoor is het nu mogelijk om ook in deze regio, deze nieuwe ontwikkeling aan te bieden.


9 april 2001

Mattheus-site: Speciale site over de zin van lijden en sterven.

Wat voel je bij de Mattheus Passie van Johann Sebastian Bach, waarin de lijdenstijd van Jezus ten gehore wordt gebracht? Krijg je de tranen in de ogen bij het horen van dit muziekstuk? Zowel religieuze als niet-religieuze mensen vinden de Mattheus Passie mooi, velen worden geraakt door de compositie. Op Goede Vrijdag op 13 april belicht de NCRV op televisie, radio en internet de Mattheus Passie van alle kanten.

Klik hier om naar de site te gaan


4 april 2001

Nieuwe column van David en Liva Elders: Euthanasie

De discussie over euthanasie en de pil van Drion is weer opgelaaid. In de storm van de polemiek weten velen niet meer wie Drion is. Dat "zijn" pil geen pil is, weten nog minder mensen.


Klik hier om het artikel te lezen


Nieuwe adverteerder: Uitvaartverzorging St. Jan/Verachtert ('s-Hertogenbosch).

2 april 2001

Nieuwe adverteerder: Uitvaartverzorging St. Jan/Verachtert ('s-Hertogenbosch).

Voor meer informatie, klik hier
http://www.uitvaartverzorger.nl/

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >