Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Nieuws FEBRUARI 2002

donderdag 21 februari 2002

Nieuw: Uitvaart.nl introduceert nieuwe vacaturebank.

Klik hier om de nieuwe vacaturebank te bezoeken

Lees verder


dinsdag 19 februari 2002

Begraafplaatsen in actie voor 'schoner' begraven

De Landelijke Organisatie van Begraafplaatsen (LOB) roept haar leden op om per 1 mei 2002 een aantal maatregelen te treffen om 'schoner' te begraven. De maatregelen betreffen een verbod om zinken binnenkisten toe te laten, een gebod om afbreekbare lijkhoezen te gebruiken en een oproep om geen onnodige voorwerpen mee te begraven.

Lees verder


maandag 18 februari 2002

LVC: ‘Amerikaanse toestanden met betrekking tot cremeren in Nederland niet mogelijk'

Het was uitgebreid in het nieuws afgelopen weekend: ‘De politie in de Amerikaanse staat Georgia heeft een 28-jarige beheerder van een crematorium gearresteerd na de vondst van tientallen opgeslagen lijken in en buiten het complex. De autoriteiten sluiten niet uit dat er meer overledenen gevonden worden. De gearresteerde Ray Brent March heeft verklaard dat de verbrandingsoven niet werkte en dat daarom de lichamen werden opgeslagen. Zijn ouders zijn eigenaar van het crematorium, maar sinds 1996 stond de zoon het roer van de onderneming. Volgens de politie, die ook lichamen aantrof in een bosgebied rondom het crematorium, lagen sommige lijken er al enkele jaren.’

Lees verder


dinsdag 12 februari 2002

Nieuwe column David en Liva Elders: Het kind in de oudheid.

Een bezoek aan het Allard Pierson Museum in Amsterdam gaf aanleiding tot deze column. Daar is nu een tentoonstelling te bezichtigen over het kind in de oudheid. Wij woonden ook een onderhoudende lezing bij over speelgoed in de oudheid, waarin ook het overlijden van kinderen belicht werd, en met name het meenemen van speelgoed in het graf..

Lees verder


maandag 11 februari 2002

Nieuwe adverteerder: N.V.O.A. "Vesalius"

Voor meer informatie, zie www.nvoa-vesalius.nl

Lees verder


Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder