Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Nieuws AUGUSTUS 2016

woensdag 31 augustus 2016

Etten-Leur zoekt rechthebbenden graven

De gemeente Etten-Leur heeft bij 500 graven op de begraafplaats aan de Stationsstraat een bordje geplaatst met de oproep aan de rechthebbenden om contact op te nemen. De gemeente wil de begraafplaatsen gaan sluiten en zoekt daarom contact met de nabestaanden, dat meldt BN De Stem.

Lees verder


woensdag 31 augustus 2016

Video: Drukte bij uitvaart dood gevonden Amsterdamse baby

De uitvaart van de onbekende baby die onlangs werd gevonden bij de Sloterpas is zeer druk bezocht, dat meldt AT5. Er kwamen meer dan honderd mensen om de baby de laatste eer te bewijzen.

Lees verder


dinsdag 30 augustus 2016

Nieuwe vergelijkingssite UitvaartOffertes.nl gelanceerd

Vandaag lanceert Uitvaart.Com een tweede offertesite: UitvaartOffertes.nl www.uitvaartoffertes.nl.
De nieuwe site UitvaartOffertes.nl is echter simpeler van opzet dan Uitvaartmarkt.nl, een site die al een paar jaar succesvol draait.

Lees verder


dinsdag 30 augustus 2016

Nieuwe column Mariska Overman-Bruntink: Pokémon Go

Het zal niemand ontgaan zijn, sinds enkele maanden is er een nieuwe game-rage: Pokémon Go. Voor de enkeling die nu zijn wenkbrauwen optrekt: dit is een spel voor op je mobiel. Met dit spel trek je de wijde wereld in om via je beeldscherm (die met je camerafunctie in je mobiel werkt) zogenaamde Pokémons te vangen: animatiediertjes.

Lees verder


dinsdag 30 augustus 2016

Terebinth, Tijdschrift voor funerair erfgoed, nummer 3

In het derde nummer van dit jaar jaar heeft Bartho Hendriksen een funeraire wandeling uitgestippeld naar Egmond, waar in Egmond-Binnen, Egmond aan den Hoef en Egmond aan Zee acht begraafplaatsen liggen en nog vier andere funeraire gedenkplekken.

Lees verder


maandag 29 augustus 2016

Veel aandacht voor Doe-het-zelf-uitvaart.nl

Diverse landelijke media hebben dit weekend aandacht besteed aan de Doe-het-zelf-uitvaart. Uitvaartondernemers Arjen Dragt en Peter Arts richten zich met hun Hoornse bedrijf Doe-het-zelf-uitvaart op mensen die de uitvaart van hun dierbare zelf willen regelen, dat meldt het AD.

Lees verder


maandag 29 augustus 2016

Voorstel om oude begraafplaats Roosendaal weer te openen

Het oude kerkhof aan de Bredaseweg in Roosendaal is al sinds de jaren tachtig gesloten voor de uitgifte van nieuwe graven. Maar raadslid Sjef van Dorst van de Roosendaalse Lijst wil dat de gemeente de begraafplaats weer in gebruik neemt, dat meldt de Internetbode.nl.

Lees verder


maandag 29 augustus 2016

Nieuwe deel begraafplaats Woudenberg in gebruik

Het nieuwe deel van de begraafplaats in Woudenberg wordt op 14 september in gebruik genomen. Op het nieuwe deel is ruimte voor de komende 25 jaar, dat meldt de Woudenberger.

Lees verder


maandag 29 augustus 2016

Tientallen graven vernield op begraafplaats Geleen

Grafrovers hebben ongeveer tachtig graven vernield op kerkhof Sint Augustinus in Geleen. De grafrovers waren uit op metalen die ze van graven hebben getrokken. De schade is heel groot, dat meldt 1Limburg.nl.

Lees verder


zondag 28 augustus 2016

Nieuwe vergelijkingssite UitvaartOffertes.nl gelanceerd

Vanaf vandaag is er een nieuwe site waarmee nabestaanden uitvaartoffertes kunnen aanvragen en vergelijken: UitvaartOffertes.nl. Zo kunnen nabestaanden honderden euro's besparen op de uitvaartnota.

Lees verder


zaterdag 27 augustus 2016

Grafvazen gestolen begraafplaats Zutphen

Er verdwijnen regelmatig grafvazen op de gemeentelijke begraafplaatsen in Zutphen, dat meldt de Stentor. De gemeente moet de grafvazen daardoor van tijd tot tijd weer bij bestellen.

Lees verder


zaterdag 27 augustus 2016

Raad beslist in oktober over tuingraf Brunssum

Op 11 oktober zal de gemeenteraad van Brunssum een besluit nemen over het tuingraf van Suusanna Windels, dat meldt 1Limburg.nl. Haar man begroef haar conform haar laatste wens in de eigen tuin, maar hij had nog geen vergunning voor een tuingraf.

Lees verder


vrijdag 26 augustus 2016

Paarden bevangen door hitte tijdens uitvaart Waalwijk

Twee paarden hebben vandaag meer dan een uur in een hete afgesloten paardentrailer gestaan tijdens de uitvaart van hun baasje. De laatste wens van de man was dat zijn paarden aanwezig zouden zijn bij zijn uitvaart, dat meldt de Telegraaf. Omstanders hebben met hulp van de politie water in de trailer gegooid om de paarden te koelen.

Lees verder


donderdag 25 augustus 2016

Welke rol spelen de zeven werken van barmhartigheid; Het begraven van de doden

De kerkredactie van het Reformatorisch Dagblad heeft deze zomer een serie gemaakt over de zeven werken van barmhartigheid. Zes van de zeven werken worden genoemd in Mattheüs 25:35 en 36. Het zevende werk, het begraven van de doden, is ontleend aan het apocriefe boek Tobit. In de bijdrage over het begraven van de doden gaat het over het werk van straatpastor Harrie Lennaerts uit Nijmegen. Lennaerts bezoekt begrafenissen van dak- en thuislozen die vaak in eenzaamheid worden begraven op begraafplaats Jonkerbos.

Lees verder


donderdag 25 augustus 2016

Foto’s: Grootste begraafplaats van de wereld bijna vol

De begraafplaats van Wadi al-Salaam bij de heilige stad Najaf in Irak heeft ruimtegebrek. Door het grote aantal slachtoffers van geweld worden er tegenwoordig geen honderd maar tweehonderd mensen begraven per dag. Dat zorgt ervoor dat de prijzen in snel tempo oplopen.

Lees verder


woensdag 24 augustus 2016

Braziliaanse Beltessazar 13 jaar na zijn dood eindelijk naar huis

Bijna 13 jaar na zijn overlijden in Amsterdam wordt de Braziliaanse Beltessazar teruggebracht naar zijn familie. Al deze jaren lag Beltessazar in anoniem graf nummer 2PO-11-2 op begraafplaats Sint Barbara in Amsterdam West. Het Team Cold Case van de politie Amsterdam kon begin vorig jaar de identiteit vaststellen van de man die in november 2003 in Amsterdam zichzelf van het leven beroofde, slechts één dag voor zijn 21e verjaardag.

Lees verder


woensdag 24 augustus 2016

Eerste uitvaartplechtigheid in schouwburg Enschede

In Schouwburg De Kleine Willem in Enschede is onlangs voor de eerste keer een uitvaartplechtigheid gehouden. De schouwburg is een alternatief voor de reguliere uitvaartlocaties in Enschede.

Lees verder


woensdag 24 augustus 2016

Crematorium Harry Mens in september in gebruik

Crematorium Duin & Bollenstreek (tussen Haarlem en Leiden) opent haar deuren in september, dat meldt de Telegraaf. Het crematorium is een initiatief van tv-presentator Harry Mens die aan de krant laat weten dat hij in deze locatie een gat in de markt ziet omdat er in deze regio nog geen crematorium is.

Lees verder


woensdag 24 augustus 2016

Video: Politiek mengt zich in discussie tuingraf Brunssum

Het tuingraf van Suusanna Windels uit Brunssum mag van de rechter voorlopig niet worden geruimd. De gemeente Brunssum liet dinsdag na de uitspraak van de rechter weten dat ze er alles aan zal doen om het graf te laten ruimen. Maar dagblad De Limburger meldt dat de lokale politiek zich inmiddels ook met de zaak bemoeit.

Lees verder


dinsdag 23 augustus 2016

Tuingraf Brunssum mag voorlopig blijven

Vandaag heeft de rechtbank in Maastricht besloten dat het lichaam van de overleden Suusanna Windels voorlopig niet opgegraven hoeft te worden. Suusanna is in haar eigen tuin begraven. Haar man had hiervoor een vergunning aangevraagd, maar volgens de gemeente werd de aanvraag te laat verzonden. De gemeente wil het graf weg hebben omdat het in strijd is met de Wet op de Lijkbezorging, dat meldt 1Limburg.

Lees verder


maandag 22 augustus 2016

Funeraire symboliek op Open Monumentendag Essenhof

Open Monumentendag 2016 staat in het teken van iconen en symbolen. Op zaterdag 10 september wordt ook bij de Essenhof hier aandacht aan besteed. Begraafplaatsen zijn bij uitstek de locatie om beelden en tekens met een bijzondere extra betekenis te vinden. De dood, het streven naar het eeuwige leven, het persoonlijke leven: alles geeft aanleiding om vervat te worden in een symbolisch teken. Veel van die symbolen zijn gemakkelijk herkenbaar en alledaags, maar er zijn ook veel symbolen waarvan de betekenis nauwelijks nog bekend is.

Lees verder


maandag 22 augustus 2016

Rechter geeft RSN gelijk in kortgeding tegen Uitvaart24

Maandag 22 augustus jl. deed de rechter uitspraak in het kortgeding dat Rouwservice Nederland had aangespannen tegen Uitvaart24. Uitvaart24 beschouwde de samenwerking met RSN als beëindigd, aangezien zij meende dit mondeling met RSN overeen zijn te gekomen. De rechter ziet dat nu anders.

Lees verder


maandag 22 augustus 2016

Helft uitvaarten in besloten kring

In de regio Twente en de Achterhoek vinden steeds meer uitvaarten in besloten kring plaats. Inmiddels zou ongeveer de helft van de uitvaarten alleen toegankelijk zijn voor genodigden, dat meldt de Tubantia. Een paar jaar geleden lag dat percentage nog veel lager.

Lees verder


vrijdag 19 augustus 2016

2016 nu al recordaantal selfie-doden

Er valt niet te ontkennen dat selfies steeds populairder worden. Deze toenemende populariteit is echter niet zonder gevaren – elk jaar vallen er meer doden en gewonden gerelateerd aan het maken van een selfie. Reisverzekering.net onderzocht deze bizarre ontwikkeling en vond opvallende resultaten.

Lees verder


vrijdag 19 augustus 2016

Storing crematieoven zorgt voor rookoverlast crematorium Rosmalen

Het crematorium in Rosmalen is woensdagavond korte tijd ontruimd geweest. Dit gebeurde nadat er een storing was opgetreden in de crematieoven, dat meldt het Brabants Dagblad.

Lees verder


donderdag 18 augustus 2016

Afwijzen natuurbegraafplaats kan Deventer geld gaan kosten

De Stichting IJssellandschap overweegt een schadeclaim in te dienen tegen de gemeente Deventer. De gemeente besloot eerder dit jaar om geen toestemming te geven voor een natuurbegraafplaats op landgoed ’t Hemeltje. Het afwijzing zou zeer onverwacht en plotseling zijn genomen, dat meldt de Stentor.

Lees verder


donderdag 18 augustus 2016

Designkisten; Unieke, met de hand bewerkte, uitvaartkisten.

Designkisten, een bedrijfsonderdeel van JE Uitvaart, is met een uniek assortiment uitvaartkisten op de markt gekomen. Ondanks het feit dat alle kisten van massief populieren hout zijn, hebben ze een unieke uitstraling. De Mill Road Roest, Mill Road Koper en de Mill Road Stucco zijn slechts het begin van een eigentijdse collectie uitvaartkisten.

Lees verder


donderdag 18 augustus 2016

Crematorium Oss weer actueel

Al in 2013 zette de gemeenteraad van Oss het licht op groen voor de komst van een crematorium achter het stadsmortuarium. Maar het bleef daarna lange tijd stil omdat initiatiefnemer Ko van Lith zijn uitvaartbedrijf heeft verkocht aan Wim Muller. Maar Muller heeft plannen ook overgenomen bij de verkoop en laat aan het Brabants Dagblad weten dat hij na de zomer met de gemeente om tafel gaat.

Lees verder


donderdag 18 augustus 2016

Boek over 175-jarig bestaan Kerkhof Bisschop Willebrandlaan Zwolle

Het katholieke kerkhof aan de Bisschop Willebrandlaan in Zwolle bestaat 175 jaar. Ter ere van dit jubileum is er een boek gemaakt over de historie van het kerkhof. Op 10 september zal het boek officieel verschijnen, dat meldt de Stentor.

Lees verder


donderdag 18 augustus 2016

Video: Graf Samantha twaalf keer vernield

In december 2014 overleed Samantha uit Spijkenisse op 28-leeftijd. Samantha ligt begraven op begraafplaats de Ommering. Iemand heeft het helaas voorzien op haar graf. Want sinds ze er is begraven is haar graf al twaalf keer vernield, dat meldt SBS.

Lees verder


donderdag 18 augustus 2016

Graf overleden jongen Mierlo weer vernield

In juni 2005 verongelukte Michael van Luik. Hij is begraven op de begraafplaats van de Heilige Lucia-parochie Mierlo. Deze week is zijn graf voor de zesde keer bezocht door een grafschenner, dat meldt Omroep Brabant.

Lees verder


woensdag 17 augustus 2016

Mogelijk natuurbegraafplaats in Bonnenpolder

Er wordt mogelijk een natuurbegraafplaats gerealiseerd in de Bonnenpolder, dat meldt Schiedamnieuws.nl. Het gaat om aangewezen groengebied tussen Hoek van Holland en Maassluis.

Lees verder


woensdag 17 augustus 2016

Video: Limburger begraaft vrouw in tuin zonder toestemming

Een Limburger die zijn vrouw heeft begraven in zijn eigen achtertuin moet het lichaam van zijn vrouw laten opgraven. De gemeente wil dat het graf wordt geruimd omdat er geen vergunning is afgegeven om de vrouw te mogen begraven in de tuin. De man is naar de rechter gestapt om de ruiming van het graf te voorkomen, dat meldt Dagblad de Limburger.

Lees verder


woensdag 17 augustus 2016

Uitvaart prematuur dankzij crowdfunding

Opnieuw heeft crowdfunding geholpen om een uitvaart te kunnen betalen. Dit keer ging het om de uitvaart van een jongetje dat in de 22e week van de zwangerschap is overleden. De verzekeraar wil de uitvaart niet betalen omdat de verzekeraar pas uitkeert na 24 zwangerschapsweken.

Lees verder


woensdag 17 augustus 2016

Nieuw app voor speelplezier op de Japanse begraafplaats

Begraafplaatsen worden de laatste tijd regelmatig bezocht door mensen die Pokémon Go spelen. Een grafstenenfabrikant in Japan kwam daardoor op het idee om een nieuw spel te laten ontwikkelen. Met de nieuwe app kunnen nabestaanden straks video’s vangen op de begraafplaats, dat meldt het AD.

Lees verder


woensdag 17 augustus 2016

Wateroverlast begraafplaats Meeden

Op de begraafplaats in Meeden wordt momenteel gewerkt om de wateroverlast op de begraafplaats tegen te gaan. Er wordt onder andere een nieuw drainagesysteem aangelegd, dat meldt het Dagblad van het Noorden.

Lees verder


woensdag 17 augustus 2016

Begraafplaats de Ommering stuurt cameraploeg weg

De gemeente Spijkenisse heeft een cameraploeg van SBS weg gestuurd van begraafplaats de Ommering. SBS was bezig met opnames met een vrouw van wie de dochter vorig jaar is begraven op de begraafplaats. Het graf zou sindsdien al twaalf keer zijn vernield. De gemeente zou als beleid hebben dat er geen cameraploegen op de begraafplaats mogen komen, dat meldt het AD.

Lees verder


maandag 15 augustus 2016

Nieuw op Uitvaart.nl en Uitvaartverzorging-Apeldoorn.nl: Stervensbegeleiding en Uitvaartzorg SuAZe (Apeldoorn)

Stervensbegeleiding en Uitvaartzorg SuAZe is in Apeldoorn en omgeving de kleinschalige uitvaartonderneming van Anita Zengerink. Aandacht, oprechte betrokkenheid, maar vooral een zeer persoonlijke, betaalbare uitvaart vormen de kern van mijn dienstverlening.

Lees verder


vrijdag 12 augustus 2016

Video: Zo worden uitvaartkisten gemaakt

Ashton Manufacturing is de op een na grootste uitvaartkisten producent van Australië. In de fabriek worden jaarlijks ongeveer 40.000 grafkisten geproduceerd. In de onderstaande film kan je zien hoe de grafkisten worden gemaakt.

Lees verder


vrijdag 12 augustus 2016

Fotoserie mooiste uitvaartkisten van Duitsland

Een deskundige vakjury van die Hamburger Gesellschaft für Bestattungen heeft de mooiste kisten van Duitsland gekozen. In de Süddeutsche Zeitung is een serie foto’s te zien met afbeeldingen van de mooiste kisten uit Duitsland.

Lees verder


donderdag 11 augustus 2016

Ouders gesneuvelde militair schrijven boek

Zes jaar geleden sneuvelde de zoon van Gien en Theo Janzen uit Echt in Afghanistan. Zijn ouders hebben een boek geschreven over hun verlies en verdriet. Het boek heet Verzonken Licht, wat verwijst naar de naam van hun zoon Luc, licht en het overlijden van Luc.

Lees verder


woensdag 10 augustus 2016

Feyenoord-attributen gestolen van graf Gorinchem

Een grafschenner heeft twee Feyenoord-logo’s van een graf gestolen op begraafplaats Haarhof in Gorinchem. Het graf is van Johny die tien jaar geleden op 25-jarige leeftijd overleed. Johny was een echte Feyenoord fan, daarom lieten zijn vrienden na zijn overlijden een groot en een klein Feyenoord-logo maken voor op het graf. De ouders zijn erg aangeslagen door de diefstal, dat meldt het AD.

Lees verder


woensdag 10 augustus 2016

Muhammad Ali krijgt budget grafsteen

De nabestaanden van Muhammad Ali hebben volgens Amerikaanse media zo’n 80 miljoen gekregen uit de erfenis. Dat geld hebben ze in ieder geval niet opgemaakt aan een duur graf.

Lees verder


woensdag 10 augustus 2016

Begraafplaats voor Zettenaren

De nieuwe openbare begraafplaats in Zetten zal geen regionale functie krijgen. De gemeente heeft dat besloten na protesten van omwonenden die bang zijn voor verkeersoverlast, dat meldt de Gelderlander.

Lees verder


dinsdag 9 augustus 2016

Crowdfunding om graf te kunnen behouden

Toen Mike uit Schagen zes jaar oud was verloor hij zijn beiden ouders aan kanker. Na tien jaar werd het graf van zijn vader geruimd en dat dreigt nu ook te gebeuren met het graf van zijn moeder. Nu 22 jaar later is het graf van zijn moeder de laatste plek waar Mike zijn ouders kan gedenken. Omdat hij geen geld heeft is een vriendin een inzamelingsactie begonnen om zijn moeder te kunnen herbegraven, dat meldt RTV Noord-Holland.

Lees verder


maandag 8 augustus 2016

235 Leden nieuwe begraafplaats vereniging

De nieuwe begraafplaatsvereniging Begraafplaats Okkenbroek voorziet duidelijk in een behoefte. Sinds de oprichting, begin dit jaar, hebben zich al 235 mensen ingeschreven als lid, dat meldt de Stentor.

Lees verder


maandag 8 augustus 2016

Grafrovers Maastricht opgepakt

De politie heeft zaterdag drie grafrovers aangehouden die spullen hadden gestolen van verschillende graven op de begraafplaats aan de Tongerseweg in Maastricht. De politie is nu op zoek naar eigenaren van de beeldjes die in beslag zijn genomen bij de aanhouding.

Lees verder


maandag 8 augustus 2016

Video: Nieuwe techniek Rijkswaterstaat om overledene uit water te halen

Rijkswaterstaat heeft een nieuw systeem laten ontwikkelen om stoffelijke overschotten uit het water te halen. Het nieuwe systeem helpt om overledenen op een betere manier uit het water te krijgen. In deze film legt Rijkswaterstaat uit hoe het nieuwe systeem (Octopus) werkt.

Lees verder


vrijdag 5 augustus 2016

Ombudsman wijst klachten nabestaanden af

De Ombudsman voor de Uitvaart heeft twee nieuwe uitspraken gepubliceerd. Het gaat om een zaak waarbij een uitvaartondernemer op 18 punten de fout in zou zijn gegaan. De uitvaartondernemer heeft de opdrachtgever daarvoor ruimschoots gecompenseerd. De tweede zaak gaat over een nabestaande die boos is omdat de kosten van een herbegrafenis onaangekondigd hoger uitvielen dan afgesproken. Daarnaast heeft klager het vermoeden dat er eigenlijk helemaal geen opgraving heeft plaats gevonden.

Lees verder


vrijdag 5 augustus 2016

Rouwglas breidt aanbod uit

Behalve de assieraden bied ik sinds kort ook de mogelijkheid de as te verwerken in andere glazen objecten. Een veelgekozen optie is bijvoorbeeld de glazen Kaarsenschaal (zie foto). De Kaarsenschaal is een schaal die uit meerdere lagen glas is opgebouwd waarin een gat is vrijgelaten. Hierin kan men een stompkaars of waxinelicht plaatsen.
Door het gladde, glanzende oppervlak en de gebogen vorm ontstaat er een mooie schittering op de schaal wanneer de kaars ontstoken is.

Lees verder


donderdag 4 augustus 2016

Uitvaarthuis Nuenen mag er toch komen van de gemeente

De gemeente Nuenen staat alsnog toe dat uitvaartondernemer Hans Raaijmakers uit Geldrop een uitvaarthuis mag realiseren aan het Aardappeletssteegje in Nuenen, dat meldt het Eindhovens Dagblad. De uitvaartondernemer voldoet aan alle voorwaarden en mag de verbouwwerkzaamheden die eerder op last van de gemeente werden stilgelegd hervatten.

Lees verder


woensdag 3 augustus 2016

Cijfers LVC: Crematiepercentage in 2015 naar 63,4 (stijging 2% in een jaar)

In 2015 was het percentage crematies in Nederland 63,4. Ten opzichte van 2014 is dat een stijging van 2% toen het crematiepercentage 61,4 was. Voorlopige cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek laten zien dat het aantal overledenen steeg van 139.223 in 2014 naar 147.010 in 2015. Hiervan werden 93.160 mensen gecremeerd.

Lees verder


woensdag 3 augustus 2016

Theehuis begraafplaats Assen open

Vanaf dit weekend kunnen bezoekers van begraafplaats de Boskamp in Assen even tot rust komen in het nieuwe theehuis op de begraafplaats. Het theehuis is voortaan elk weekend van 11.00 tot 16.00 uur open.

Lees verder


dinsdag 2 augustus 2016

Theehuis in voormalig mortuarium begraafplaats Orthen

Er wordt een theehuis gerealiseerd in het oude mortuarium op begraafplaats Orthen in Den Bosch. Het theehuis is een initiatief van Yvonne Dijkstra en Marjella Kempkens die samen de stichting Theelicht hebben opgericht, dat meldt het Brabants Dagblad.

Lees verder


dinsdag 2 augustus 2016

Engeltjes gestolen van kindergraven Roosendaal

Een grafrover heeft twee engeltjes gestolen die op twee kindergraven stonden op de begraafplaats aan de Bredaseweg in Roosendaal. Het gaat om twee kindergraven die in 2013 zijn hersteld door vrijwilligers van de Stichting Begraafplaatsen Roosendaal. Het bestuur van de stichting noemen de diefstal triest en respectloos, dat meldt Internetbode.nl.

Lees verder


dinsdag 2 augustus 2016

Nieuw op Uitvaart.nl en Uitvaartmarkt.nl: Will Bierman Uitvaartzorg (Heerlen)

Will Bierman Uitvaartzorg weet als geen ander hoe belangrijk het is mensen in rouw te begeleiden. Niets is belangrijker dan dat nabestaanden, behalve in hun eigen kring, iemand kennen die er voor ze is, een luisterend oor heeft en die hen tijdens dit rouwproces begeleidt.

Lees verder


maandag 1 augustus 2016

Afscheidscadeau Auke Rentenaar naar Kinderhulp

In april ging Auke Rentenaar met pensioen. De salesmanager van DFW Europe vroeg collega’s en zakenrelaties bij zijn afscheidsfeest om een bijdrage te doen aan het Nationaal Fonds Kinderhulp.

Lees verder


maandag 1 augustus 2016

Yarden Uitvaartfaciliteiten winnaar 2016 in Uitvaartbranche

Yarden Uitvaartfaciliteiten is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Uitvaartbranche. Deze uitvaartorganisatie heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf met een zeer sterke positionering. ‘Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van Yarden Uitvaartfaciliteiten een topper!’

Lees verder


maandag 1 augustus 2016

Belg per ongeluk gecremeerd in plaats van begraven

Een op 85-jarige leeftijd overleden man uit België is door een ernstige fout van een uitvaartondernemer uit Borgerhout niet begraven maar gecremeerd, dat meldt het Nieuwsblad. De uitvaartondernemer zou het lichaam van de man per ongeluk hebben verwisseld met een andere overledene die gecremeerd moest worden.

Lees verder


maandag 1 augustus 2016

Inkomsten begraafplaatsen blijven maar dalen

Steeds meer gemeenten zijn niet in staat om de begraafplaatsen kostendekkend te exploiteren. Dat blijkt uit onderzoek van de redactie van het NRC. De reden van de daling is het groeiende aantal crematies.

Lees verder


Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder