Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Nieuws JULI 2024

woensdag 17 juli 2024

Bijzondere boom begraafpaats Hengelo

De 200 jaar oude zomereik op de Joodse Begraafplaats in Hengelo krijgt een beschermde status vanwege zijn monumentale waarde. Deze imposante boom, die al generaties lang boven de muren van de begraafplaats uitsteekt, verkeert in uitstekende gezondheid en is nu officieel opgenomen op de 'bijzonderebomenlijst' van Hengelo.

Lees verder


dinsdag 16 juli 2024

VNG adviseert gemeenten om te kiezen voor natuurbegraven

De VNG, Natuurmonumenten en Natuurbegraven Nederland presenteren deze een handreiking voor gemeenten over natuurbegraafplaatsen. Deze gids biedt een duidelijk stappenplan voor het opzetten van natuurbegraafplaatsen, van de ruimtelijke ontwikkelingsfase tot de uiteindelijke realisatie.

Lees verder


maandag 15 juli 2024

Nieuwe vacatures op Uitvaartvacatures.nl

Op Uitvaartvacatures.nl staan drie nieuwe vacatures voor werk in de uitvaartbranche. Het gaat om twee uitvaartverzorgers voor de regio’s Nuenen, Gerwen, Nederwetten en Oosterhout. Daarnaast is er plek voor een uitvaartassistent in Geldrop.

Lees verder


vrijdag 12 juli 2024

Begraafplaats Rosenburgh wordt gedenkpark

Begraafplaats Rosenburgh werd de afgelopen maanden gerenoveerd en uitgebreid tot gedenkpark. Wethouder Hubert Schokker bracht vanmiddag een bezoek aan het verbeterde Rosenburgh. Samen met collega’s van de Buitendienst zaaide hij één van de natuurbegraafplekken in. In het nieuwe gedenkpark kunnen inwoners op verschillende manieren afscheid nemen van hun nabestaanden.

Lees verder


vrijdag 12 juli 2024

Opmars van stille crematies in Nederland

De stille crematie wint snel aan populariteit in Nederland. Dit discrete en vaak betaalbare alternatief biedt nabestaanden een intieme manier om afscheid te nemen. In dit artikel onderzoeken we wat een stille crematie precies inhoudt, waarom mensen hiervoor kiezen, en welke voordelen deze keuze biedt.

Lees verder


woensdag 10 juli 2024

Transformatie Crematorium Zaanstad

In de videoreeks ‘Transformatie Crematorium Zaanstad’ nemen we u aan de hand van verschillende thema’s mee in de renovatie. In deze nieuwe aflevering is te zien dat de renovatie in volle gang is en komt Jeroen Droog, commercieel directeur bij Schouten Techniek, aan het woord over de verduurzaming van het pand.

Lees verder


woensdag 10 juli 2024

Open dag De Oude Hage

Uitvaartcentrum De Oude Hage in Den Haag houdt aanstaande zaterdag een open dag. Het publiek kan die dag een kijkje nemen in het nieuwe uitvaartcentrum.

Lees verder


dinsdag 9 juli 2024

Restauratie oude graven Hardenberg afgerond

Op de oude begraafplaats Nijenstede in Hardenberg zijn 14 oude grafzerken van de lokaal bekende familie Van Riemsdijk gerestaureerd. Burgemeester Maarten Offinga heeft de herstelde graven officieel onthuld.

Lees verder


dinsdag 9 juli 2024

Witte Anjer Perk Roden

Op steeds meer plekken in Nederland verschijnen speciale Witte Anjer Perken. Deze zijn er om veteranen te eren. Op de begraafplaats in Roden opent burgemeester Smit aanstaande vrijdag een nieuw perk voor veteranen.

Lees verder


maandag 8 juli 2024

Excursie naar Oude Begraafplaats Gouda

Op dinsdagavond 9 juli biedt zich een unieke kans aan om een bijzondere locatie in Gouda te verkennen: de Oude Begraafplaats. Deze excursie, die om 19.00 uur van start gaat, belooft een fascinerende ervaring te worden voor natuurliefhebbers.

Lees verder

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder