Nieuws

Facultatieve
Sponsors
U bent hier: home / nieuws & agenda / nieuws

Nieuws MAART 2002


28 maart 2002

Nieuw van Reaal: De Uitvaartplanner

Bereken exact de kosten van de door u gewenste uitvaart met de uitvaartplanner van Reaal Overlijdenszorg.

Voor meer informatie, zie http://www.reaal.interplein.nl/uitvaart/


Het nieuwe crematorium in Haarlem

27 maart 2002

Het nieuwe crematorium in Haarlem

De bouw van het nieuwe crematorium in Haarlem vordert snel. Sinds begin februari is het gebouw geheel wind en waterdicht, en is met de afwerking van de binnenzijde van het gebouw begonnen. Crematorium Haarlem heeft het afgelopen jaar gestalte gekregen op de begraafplaats Akendam aan de Vergierdeweg. Het crematorium wordt gebouwd door aannemingsbedrijf Ooijevaar. Nu het gebouw bijna zijn definitieve vorm heeft gekregen wordt pas goed duidelijk hoe uniek de architectuur van architect Zeinstra is.


14 maart 2002

Rockband en doedelzak op kankerherdenkingsbijeenkomst

Amsterdam, 14 maart 2002 - Op initiatief van de Nederlandse Kankerbestrijding/Koningin Wilhelmina Fonds (KWF) wordt donderdag 21 maart 2002 voor de vierde maal de jaarlijkse Kankerherdenkingsdag gehouden. Ieder die dat wil, kan die dag op eigen wijze speciaal stilstaan bij dierbaren die aan kanker zijn overleden. Zelf organiseert het KWF dit jaar een bijeenkomst voor en door jongeren vanaf 12 jaar die iemand aan kanker hebben verloren.


14 maart 2002

Nieuwe publicatie: Bijna alles kan en mag op het gebied van begraven en cremeren.

Wat is er allemaal toegestaan in Nederland op het gebied van begraven en cremeren? Veel volgens de Wet op de lijkbezorging. Maar wie heeft deze wet ooit ingezien? En wie heeft er zin in om deze taaie en gortdroge wetsregels door te nemen? Daarom heeft Uitvaart.nl enkele belangrijke zaken die u zelf mag en kan regelen op een rij gezet.

Klik hier voor het artikel


10 maart 2002

Uitvaart.nl introduceert forums

November 2001 organiseerde Uitvaart.nl een enquĂȘte om meer te weten te komen over de wensen van haar bezoekers. Hoe waardeert men Uitvaart.nl? Ontbreekt er informatie? Is de vormgeving helder? Kan men makkelijk vinden wat men zoekt? In totaal zijn er 306 formulieren verwerkt.


8 maart 2002

Nieuwe adverteerder: Bogra (Enkhuizen)

Bogra is leveranciers van uitvaartkisten, urnen en uitvaartverzorgingsartikelen.

Voor meer informatie, zie www.bogra.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >