Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Nieuws MAART 2011

donderdag 31 maart 2011

Grafkosten gemiddeld 3,5% hoger

De grafkosten op 880 begraafplaatsen in Nederland zijn, vergeleken met vorig jaar, met gemiddeld 3,5 procent gestegen.

Lees verder


woensdag 30 maart 2011

Heeft u een vraag voor mr. Van der Putten?

De redactie van Uitvaart.Com is bezig met de voorbereidingen voor de opnames van een nieuwe serie films met mr. W.G.H.M. van der Putten. In deze films gaat hij in op de meest gestelde en opmerkelijke vragen over de Wet op de lijkbezorging en de uitvaart in het algemeen. Mogelijk heeft u als collega in de uitvaartbranche een vraag die mr. Van der Putten in deze serie kan beantwoorden.

Lees verder


dinsdag 29 maart 2011

Hart- en vaatziekten doodsoorzaak nummer 1 op vakantie

Uit onderzoek door de Travel Clinic van het Havenziekenhuis blijtk dat hart- en vaatziekten doodsoorzaak nummer 1 op vakantie zijn. Ook door auto ongelukken overlijden relatief veel Nederlanders in het buitenland. Nederlanders in het buitenland lopen in Afrikaanse landen en het Midden-Oosten de hoogste kans om te overlijden.

Lees verder


dinsdag 29 maart 2011

Twee nieuwe uitspraken Ombudsman: niet reagerende uitvaartondernemer en onverwachte drukte bij uitvaartbedrijf

Zojuist heeft de Ombudsman Karin Been van de Stichting Klachteninstituut voor het Uitvaartwezen twee nieuwe uitspraken geplaatst op onze website
www.klachteninstituutuitvaartwezen.nl.
Daar zijn zowel de samenvattingen als de gehele geanonimiseerde bindende adviezen te lezen.

Lees verder


dinsdag 29 maart 2011

Monuta behaalt Keurmerk Klantgericht Verzekeren

Jeanine Helthuis, directievoorzitter van Monuta, ’Wij zijn er trots op het Keurmerk Klantgericht Verzekeren te ontvangen. Samen met het eerder behaalde Keurmerk Uitvaart, waar wij één van de initiatiefnemers van waren, laat dit onze klanten zien dat wij een betrouwbare partij zijn. Het keurmerk past bij alles waar wij mee bezig zijn en het laat zien dat de klant bij ons op één staat. Onze organisatie is gericht op klanttevredenheid en het bieden van kwaliteit.’

Lees verder


maandag 28 maart 2011

Onderzoek begraafplaats Zuiderdracht

Vanaf 28 maart zal de gemeente drechterland samen met de gemeente Hoorn archeologisch onderzoek uitvoeren op de locatie voor de nieuwe begraafplaats aan de Zuiderdracht is Oosterblokker.

Lees verder


vrijdag 25 maart 2011

Onthulling gedenktekens op Dodenherdenking

Met twee bijzondere onthullingen staat de regio dit jaar stil bij Dodenherdenking. In Wageningen krijgen de graven van Esther en Betje Cohen grafstenen, 68 jaar na hun gruwelijke verdrinkingsdood. Hun droevig verhaal illustreert het lot van alle omgekomen Joden uit Renkum. Al hun namen staan op een gedenkplaat die op dezelfde dag aan de klokkentoren van het gemeentehuis in Oosterbeek onthuld wordt.

Lees verder


vrijdag 25 maart 2011

Elizabeth Taylor begraven op Forest Lawn

Actrice Elizabeth Taylor(79) is naar Joods gebruik één dag na haar overlijden al begraven. Na een kleine en besloten dienst in Glendale werd Taylor begraven op dezelfde begraafplaats als haar goede vriend Michael Jackson.

Lees verder


vrijdag 25 maart 2011

DELA dubbel bekroond met Van Speijk Innovatie Prijs

Eindhoven, 25 maart 2011 - DELA heeft zowel de jury- als de publieksprijs ontvangen bij de uitreiking van de Van Speijk Innovatie Prijs. DELA werd onder andere geprezen voor de innovatieve manier waarop zij haar herpositionering in de afgelopen jaren heeft aangepakt. Vooral voor het vernieuwende crossmediale TV concept Het Familieportret, dat deze maand voor het tweede seizoen te zien is bij RTL 4, was veel lof.

Lees verder


donderdag 24 maart 2011

Pendeldienst met rouwvervoer bij de Uitvaartbeurs in Alkmaar

Dacht u nog steeds dat er alleen maar witte en grijze Amerikaanse rouwauto’s bestaan? Dan zult u op 9 april versteld staan wat er nog meer voor uw laatste rit te huur is: Uitvaartmotoren, uitvaartfietsen, Rolls-Royce, Daimlers, auto’s met rouwaanhangers, grote bussen en nostalgische sambabusjes….

Lees verder


donderdag 24 maart 2011

Onafhankelijk voorzitter BGNU: Paul Koeslag

De Nederlandse branchevereniging voor gecertificeerde uitvaartverzorgers (BGNU) heeft een nieuwe onafhankelijke voorzitter gekozen. Paul Koeslag (58) was 10 jaar voorzitter van CNV Publieke Zaak en heeft binnen deze organisatie verschillende bestuurlijke en leidinggevende functies bekleed. Hij heeft rechten gestudeerd in Leiden, woont in Rijswijk en beschikt over het Nederlandse netwerk dat overeenkomt met het BGNU-voorzittersprofiel. Hij was nooit eerder actief in de uitvaartbranche en is daarom volledig onafhankelijk. Naast zijn dagelijkse werk is hij vrijwillig actief in het vluchtelingenwerk.

Lees verder


woensdag 23 maart 2011

In Memoriam status voor overleden Hyvers

Nabestaanden van mensen die een Hyvesprofiel hebben kunnen vanaf nu de mogelijkheid om de status van het profiel aan te passen in de Memoriam status. Daarmee wordt het voor bezoekers van het profiel duidelijk dat het gaat om een overleden Hyver.

Lees verder


woensdag 23 maart 2011

Maartensdijk krijgt tweede begraafplaats

Aan de Dierenriem in Maartensdijk zal een nieuwe begraafplaats worden aangelegd, dat meldt RTV Utrecht.

Lees verder


woensdag 23 maart 2011

‘Death Portraits’ – nieuwe aanwinst voor Museum Tot Zover

Fotograaf Marloes van Doorn schenkt Museum Tot Zover haar fotoserie ‘Death Portraits’. De zeven post-mortemfoto’s worden tussen 31 maart en 8 mei in het museum gepresenteerd.

Lees verder


dinsdag 22 maart 2011

Crematiepercentage Nederland stijgt naar 57%

Ook in 2010 is het aantal crematies in Nederland ten opzichte van het jaar daarvoor gestegen. Was dit percentage in 2009 nog 56,8; in 2010 steeg het naar 57%. Op basis van de voorlopige cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek is het aantal overledenen in 2010 met 1.660 gestegen tot 135.895 (in 2009: 134.235). Hiervan werden 77.465 mensen gecremeerd.

Lees verder


dinsdag 22 maart 2011

‘Artsen herkennen vergiftiging niet altijd’

De PvdA maakt zich zorgen over het gebrek aan kennis bij artsen als het gaat om het vaststellen van een verdacht sterfgeval. Kamerlid Rancourt heeft minister Opstelten vragen gesteld over dit onderwerp.

Lees verder


dinsdag 22 maart 2011

Oude grafsteen (her)ontdekt in Deventer

Bij werkzaamheden in een souvenirwinkeltje op het Grote Kerkhof in Deventer is een oude grafsteen uit de zestiende eeuw ontdekt, dat meldt De Stentor.

Lees verder


dinsdag 22 maart 2011

Hulp bij het regelen van kinderopvang voor nabestaanden

Eindhoven, 22 maart 2011 – Coöperatie DELA en de Kober groep, aangesloten bij kinderopvangorganisatienetwerk KINDwijzer, zijn een unieke samenwerking aangegaan. DELA kan nabestaanden nu ook helpen rondom kinderopvang. Daarvoor is een samenwerking gestart met de Kobergroep, lid van KINDwijzer. Dankzij deze samenwerking krijgen nabestaanden hulp bij al hun vragen rondom kinderopvang en de financiële vergoedingen, facturatie en administratie daaromheen.

Lees verder


maandag 21 maart 2011

Tweede seizoen tv-programma ‘Het Familieportret’ van start

Amersfoort, 21 maart – Vanaf 27 maart start het tweede seizoen van het tv-programma Het Familieportret. In elke aflevering staat één familie centraal die een gezamenlijke passie deelt. De familie wordt op een bijzondere manier geportretteerd door een bekende fotograaf of een aanstormend talent. Sponsor DELA wil met Het Familieportret meer aandacht creëren voor de bijzondere band tussen generaties. Het Familieportret is vanaf zondag 27 maart in een reeks van tien afleveringen te zien op RTL4 om 16.25 uur.

Lees verder


maandag 21 maart 2011

Joodse begraafplaats Borculo opgeknapt door vrijwilligers

De Joodse begraafplaats in Borculo krijgt een opknapbeurt, dat meldt de Stentor. De begraafplaats wordt beheerd door het Nederlands - Israëlisch Kerkgenootschap in Amsterdam(NIK). Maar dat genootschap liet de begraafplaats verwaarlozen.

Lees verder


zondag 20 maart 2011

In de dood kun je niet wonen; anders kijken naar weggaan en achterblijven.

Op dinsdag 29 maart spreekt Prof. dr Anne van der Meiden bij het
Yarden Uitvaartcentrum Kranenburg in Zwolle over zijn boek ‘In de dood kun je niet wonen; anders kijken naar weggaan en achter blijven’. Prof.dr Anne van der Meiden zal spreken over wat hij in de praktijk meemaakte.

Lees verder


vrijdag 18 maart 2011

Nieuw filmpje met mr. Van der Putten: mag je de as van een overledene meenemen naar het buitenland en daar verstrooien?

Ik ga op vakantie en neem mee? Deze vraag kennen de meeste mensen wel, maar mag je tussen je bagage ook een urn stoppen met daarin de as van een overleden dierbare? In deze film geeft mr. W.G.H.M. van der Putten een antwoord op deze vraag en op de vraag of je de as in het buitenland zomaar mag verstrooien.

Lees verder


vrijdag 18 maart 2011

Honderden nieuwe graven in Oudenbosch

De algemene begraafplaats in Oudenbosch is uitgebreid met ruimte voor 736 nieuwe graven. De gemeente denkt hier vele jaren mee vooruit te kunnen, dat meldt BN de Stem.

Lees verder


donderdag 17 maart 2011

Belgische Federale Overheid: "Belgen kiezen steeds vaker voor crematie"

In 2010 werden 50 809 personen gecremeerd. Dat zijn er 1 500 meer dan in 2009. Tijdens de periode 2000-2010 steeg het aantal crematies in ons land met 42 %.

Tussen 2009 en 2010 nam het aantal crematies in het Vlaams Gewest toe met 2,9 %. Het Waals Gewest kende een stijging met 7,7 %, maar het Brussels Hoofdstedelijk Gewest liet een daling optekenen van 3,6 %.

Lees verder


woensdag 16 maart 2011

Assurantietussenpersoon Independer schiet tekort in zorgplicht

Independer moet 150.000 euro betalen aan een klant die in 2003 een hypotheek met overlijdensrisicoverzekering sloot via Independer, dat heeft het gerechtshof in Den Bosch bepaald. Assurantie Magazine meldt dat de polis niet tot uitkering kwam omdat de verzekerde man na het verstrijken van de voorlopige dekkingstermijn overleed. Het hof vindt dat Independer het niet verlengen van die termijn is aan te rekenen.

Lees verder


dinsdag 15 maart 2011

Gemeente Hilvarenbeek: Overeenkomst begraafplaats/crematorium ondertekend

Op maandagmiddag 14 maart 2011 vond de ondertekening plaats van de overeenkomst tot samenwerking voor de realisatie van de begraafplaats, uitvaartcentrum en crematorium Hilvarenbeek/Diessen. De overeenkomst werd ondertekend door burgemeester Palmen en de heer Huizinga van Stichting Begraafplaatsen, Uitvaartcentrum en Crematorium Hilvarenbeek/Diessen. De stichting is sinds begin maart 2011 onderdeel van DELA.

Lees verder


dinsdag 15 maart 2011

Lezing: Waarom ben je op deze aarde?

Op uitnodiging van Yarden Vereniging Gelderland verzorgt de heer Joop Thijssen op woensdag 30 maart om 20.00 uur in het Yarden Crematorium Rijk van Nijmegen, Schoenaker 12 in Beuningen een lezing over zijn boek “Waarom ben je op deze aarde?” Ontvangst vanaf 19.30 uur met koffie/thee/fris. De toegang is gratis.

Lees verder


maandag 14 maart 2011

Crematiepercentage België blijft stijgen

Het aantal crematies in België is ook in 2010 weer toegenomen. In het vorige jaar werden 50.809 overledenen gecremeerd, dat zijn er 1.512 meer dan een jaar eerder. In de laatste tien jaar is het aantal crematies toegenomen met 42%, dat meldt De Standaard.

Lees verder


vrijdag 11 maart 2011

Fototentoonstelling Wandelen over Zorgvlied in de Drvkkery in Middelburg

Foto’s uit het boek Wandelen over Zorgvlied worden van 16 maart tot en met 24 april tentoongesteld in het cultureel ontmoetingspunt de Drvkkery in Middelburg.

Lees verder


vrijdag 11 maart 2011

Elke dag vandalisme op een Belgische begraafplaats

Het aantal vernielingen op Belgische begraafplaatsen is in de periode 2007-2009 gestegen van 335 naar 359 gevallen, dat meldt HLN.be. In diezelfde periode nam het aantal diefstallen op kerkhoven af van 1000 in 2007 naar 705 in 2009. Dit blijkt uit cijfers van van Binnenlandse Zaken.

Lees verder


vrijdag 11 maart 2011

Nieuw filmpje met mr. Van der Putten: mag je een overleden dierbare in je eigen achtertuin begraven?

In deze film gaat mr. W.G.H.M. van der Putten in op de vraag of je een overleden dierbare mag begraven in je eigen achtertuin. De meeste mensen die worden begraven komen uiteraard te liggen op een begraafplaats. Maar er zijn ook mensen die het liefst begraven zouden willen worden in hun eigen achtertuin.

Lees verder


donderdag 10 maart 2011

Nieuwe uitspraken Ombudsman voor het Uitvaartwezen: rekening crematorium + klachten door slechte communicatie

Zojuist heeft de Ombudsman voor het Uitvaartwezen twee uitspraken op de website geplaatst. Daar zijn zowel de samenvattingen als de gehele geanonimiseerde bindende adviezen te lezen.

Lees verder


donderdag 10 maart 2011

Filmpje: Een kijkje in het vernieuwde crematorium Slangenburg (Doetinchem)

Op 1 maart jl kondigde Yarden Uitvaartzorg de restyling aan van al haar crematoria en uitvaartcentra. Alle ruimten binnen de crematoria worden zo ingericht dat kleuren, geuren, materialen, geluiden, beelden, en smaken perfect aansluiten op de emoties die nabestaanden en bezoekers voelen. Het project met de naam ‘Feeling Environment’ is geïnspireerd op ‘Healing Environment’ dat wordt toegepast in ziekenhuizen.

Lees verder


woensdag 9 maart 2011

AFM wil dat verzekeraars nu al stoppen met provisiesysteem

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) wil dat verzekeraars nu al overwegen om het huidige provisiesysteem voor tussenpersonen af te schaffen. Verzekeraars hebben daarover een brief ontvangen van de AFM dat wil dat de verzekeraars niet wachten tot het verbod dat in 2013 wordt ingevoerd.

Lees verder


woensdag 9 maart 2011

Geen crematorium begraafplaats Nieuw Valkeveen

De gemeente Naarden heeft besloten dat er geen crematorium wordt gebouwd op begraafplaats Nieuw Valkeveen. Het college is tot dit besluit gekomen naar aanleiding van de uitkomst van een onderzoek van ingenieursbureau DHV, dat meldt De Gooi- en Eemlander.

Lees verder


woensdag 9 maart 2011

Rouwcentrum bang voor overlast ambulances

Rouwcentrum Schaftenaar uit Harderwijk is niet blij met de mogelijke komst van een nieuwe ambulancepost tegenover het rouwcentrum aan de Deventerweg, dat meldt De Stentor. Schaftenaar vreest dat de sirenes afscheidsbezoeken verstoren en het is bang voor de effecten op bezoekers.

Lees verder


woensdag 9 maart 2011

Crematie Ria Alberti op Westgaarde

Ria Alberti, de moeder van zangeres Willeke Alberti, zal aanstaande zaterdag worden gecremeerd op Uitvaartpark Westgaarde in Amsterdam-Osdorp, dat meldt de Telegraaf.

Lees verder


woensdag 9 maart 2011

Consument kiest steeds meer voor uitvaartpolis in geld

Consumenten kiezen steeds vaker voor een uitvaartpolis die alleen in geld uitkeert, dat meldt Assurantie Magazine. Sinds 2009 is het aantal mensen met een dergelijke verzekering met 6% toegenomen. Dat blijkt uit onderzoek van TNS NIPO.

Lees verder


woensdag 9 maart 2011

Nog een aanbieder van milieuvriendelijke uitvaartkisten met een persoonlijke print

Arcum Nederland is binnen korte tijd het derde bedrijf dat zich gaat bezig houden met milieuvriendelijke uitvaartkisten die voorzien kunnen worden van een persoonlijke print. Via een speciale website kunnen nabestaanden zelf een print ontwerpen voor op de kist en deze creatie online bestellen. De kist wordt vervolgens binnen 24 uur geleverd.

Lees verder


dinsdag 8 maart 2011

Nederlands (rouw)bordspel succes in verschillende landen

In 2004 won Daisy Luiten met haar bordspel 'Alle Sterren van de Hemel' de International Funeral Award. Het spel kan kinderen helpen in het rouwproces wanneer ze hun vader of moeder hebben verloren. Inmiddels wordt het spel verkocht in landen over de hele wereld, dat meldt de Stentor.

Lees verder


dinsdag 8 maart 2011

Archeologen vinden middeleeuwse graven in Deventer

In het centrum van Deventer hebben archeologen enkele eeuwenoude graven gevonden, dat meldt Historiek.net. De vondst op het Grote Kerkhof komt niet geheel onverwacht want van de negende tot de achttiende eeuw was het Grote Kerkhof de grootste begraafplaats van Deventer.

Lees verder


dinsdag 8 maart 2011

Radiostation geeft gratis uitvaart weg

Een Duits radiostation heeft een wel heel bijzondere prijsvraag uitgeschreven. Luisteraars kunnen met een zo origineel mogelijk grafschrift hun eigen uitvaart winnen. Inmiddels hebben er al 600 mensen meegedaan aan de wedstrijd. De winnaar wint uiteindelijk 3000 euro die uitgegeven moet worden aan een uitvaartverzekering die de uitvaart zal dekken.

Lees verder


maandag 7 maart 2011

Geen bijzondere bijstand voor uitvaart prematuren

De gemeente Hoogeveen hoeft geen bijzondere bijstand te geven voor doodgeboren baby’s die jonger dan 24 weken zijn, dat meldt RTV Drenthe. De bezwaarschriftencommissie van de gemeente komt met die uitspraak naar aanleiding van een klacht van een burger.

Lees verder


maandag 7 maart 2011

Televisie-uitzending rond Uitvaartverzorging Kramer

In de serie ‘De Oudste Familiebedrijven van Nederland’ besteedt Omroep MAX op dinsdag 8 maart aandacht aan Uitvaartverzorging Kramer. Het programma op Nederland 2 draait om Dirk-Jan van Dijk en zijn vrouw Marlies. Samen vormen ze de vijfde generatie van het Arnhemse familiebedrijf, dat dit jaar precies 125 jaar bestaat.

Lees verder


maandag 7 maart 2011

DELA opent districtkantoor in Veldhoven

Eindhoven, 7 maart 2011 – Op 17 maart opent coöperatie DELA haar deuren in Veldhoven. Met het nieuwe kantoor wil DELA de inwoners van district De Kempen een prettige omgeving bieden waarin zij alle uitvaartzaken kunnen regelen. Burgemeester Jack Mikkers van Veldhoven zal de officiële opening verrichten.

Lees verder


vrijdag 4 maart 2011

Crematorium is lichaam kwijt

Een crematorium in Stockholm (Zweden) is het lichaam van een 48-jarige man kwijtgeraakt, dat meldt Fok Nieuws. Medewerkers van het crematorium wilde het lichaam vorige week cremeren maar kwamen er tot hun grote schrik achter dat de kist is verdwenen.

Lees verder


vrijdag 4 maart 2011

Nieuw filmpje met mr. Van der Putten: wat zijn de voorwaarden voor herbegraven?

In deze film gaat mr. W.G.H.M. van der Putten in op de vraag of je iemand die is begraven zomaar mag laten herbegraven op een andere locatie. Moet een familie met zwaarwegende argumenten komen of maakt de reden helemaal niet uit? Kan je als je verhuist naast de inboedel ook zomaar de resten van oma of opa laten opgraven en meeverhuizen naar de nieuwe woonplaats?

Lees verder


vrijdag 4 maart 2011

Filmpje: De SAM zorgt voor service en mobiliteit op de begraafplaats

Voor nabestaanden die moeilijk ter been zijn kan het soms erg moeilijk of zelfs onmogelijk zijn om naar het graf van hun dierbare te lopen. Om deze mensen toch op een goede manier aanwezig te kunnen laten zijn bij de teraardebestelling is er de SAM. De SAM kan mensen geheel geruisloos vervoeren over de begraafplaats.

Lees verder


vrijdag 4 maart 2011

Samenwerking Remember in Green en Natuurmonumenten

Zaterdag 5 maart wordt op de buitenplaats Beeckestijn (Velsen) een bijzondere rode beuk geplant, ter nagedachtenis aan een overleden echtgenoot.

Lees verder


donderdag 3 maart 2011

Wedstrijd zelf kist bouwen tijdens uitvaartbeurs

Bezoekers van de uitvaartbeurs in Alkmaar kunnen deelnemen aan een bijzondere wedstrijd. Wie het snelst een kist bouwt mag deze aan het einde van de dag mee naar huis nemen. De wedstrijd is een initiatief van Gijsje Teunissen van CHARON Uitvaartbegeleiding.

Lees verder


woensdag 2 maart 2011

Kruisen nonnengraven behouden voor toekomst

Heemkundekring Baronie van Cranendonck gaat binnenkort een reddingsoperatie uitvoeren om 38 kruisen van nonnengraven een nieuwe plek te geven, dat meldt het Eindhovens Dagblad. Op het kerkhof van de Onze Lieve Vrouw Visitatiekerk in Budel laat de parochie de graven van de orde van de Zusters van Liefde ruimen. De kruisen op hun graven krijgen dankzij de reddingsoperatie een nieuwe bestemming.

Lees verder


woensdag 2 maart 2011

Grafkuilen Rotterdam oudste van Nederland

De drie grafkuilen met crematieresten die drie jaar geleden werden gevonden in Rotterdam zijn veel ouder dan eerder gedacht. Archeoloog Patrick Ploegeart zegt dat de resten ongeveer 9000 jaar oud zijn.

Lees verder


woensdag 2 maart 2011

Uitbreiding begraafplaats Purmerend

De Nieuwe Algemene Begraafplaats in Purmerend wordt binnenkort uitgebreid met een nieuw grafveld en een urnenmuur, dat meldt Dagblad Waterland. De gemeente heeft hiertoe opdracht gegeven omdat er bijna geen plaats meer is op de begraafplaats.

Lees verder


dinsdag 1 maart 2011

DELA neemt Crematoriagroep Best over

Per 1 maart neemt coöperatie DELA de aandelen van Crematoriagroep Best over. Hiermee breidt DELA uit met zes crematoria en drie bouwlocaties in gebieden waar DELA nog geen eigen faciliteiten had. Alle personeelsleden behouden hun baan.

Lees verder


dinsdag 1 maart 2011

GROTE RESTYLING VAN YARDEN CREMATORIA EN UITVAARTCENTRA

Almere- Yarden Uitvaartzorg gaat haar crematoria en uitvaartcentra restylen. Alle ruimten binnen de crematoria worden zo ingericht dat kleuren, geuren, materialen, geluiden, beelden, en smaken perfect aansluiten op de emoties die nabestaanden en bezoekers voelen. Het project met de naam ‘Feeling Environment’ is geïnspireerd op ‘Healing Environment’ dat wordt toegepast in ziekenhuizen. In beide gevallen gaat het om het aanpassen van een omgeving waar veel gevoelens, onbehagen en mogelijk stress zijn. Het eerste Yarden Crematorium dat volledig is aangepast op alle zintuiglijke belevingen staat in Doetinchem. Op 4 maart aanstaande vindt om 16.00 uur de heropening plaats door de burgemeester.

Lees verder


Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder