Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Nieuws NOVEMBER 2015

maandag 30 november 2015

Verzekeraars en Verbond van Verzekeraars enthousiast over Uitvaartverzekeringsregister.nl

De nieuwe website waar mensen eenvoudig kunnen vastleggen of en waar ze een uitvaartverzekering hebben wordt enthousiast onthaald door diverse uitvaartverzekeraars en het Verbond van Verzekeraars, dat meldt de Telegraaf. Algemeen Belang directeur Evert de Niet noemt het eeuwig zonde dat niet iedereen er op tijd achter komt dat hun overleden dierbare een uitvaartverzekering heeft lopen.

Lees verder


maandag 30 november 2015

Begraafplaatsen mogen gemeente best wat geld kosten

De gemeenteraad van Neerijnen heeft unaniem ingestemd met een voorstel dat de gemeentelijke begraafplaatsen niet kostendekkend hoeven te zijn, dat meldt de Gelderlander.

Lees verder


zondag 29 november 2015

Anonieme graven kijkcijferkanon voor SBS6

Het nieuwe SBS6 programma Graf zonder naam heeft veel kijkers getrokken. Maar liefst 746.000 mensen zagen programmamaker Kees van der Spek nabestaanden opsporen van mensen die zijn begraven in een anoniem graf.

Lees verder


vrijdag 27 november 2015

‘Kleintje Hollands op Toernee’ groot succes

Met hulp van het goededoelenfonds van coöperatie DELA en DELA regio Twente/Achterhoek hebben afgelopen donderdag 26 november artiesten van Kleintje Hollands ouderen van Zorgfederatie Oldenzaal (locaties Scholtenhof en Mariahof) getrakteerd op een geweldig optreden.

Lees verder


vrijdag 27 november 2015

Video: Kandidaten tv show maken kist voor ongeneeslijk zieke vrouw

In het BNN-programma Oud en Nieuw was deze week te zien hoe drie deelnemers aan het programma de opdracht kregen om een persoonlijke kist te maken voor een doodzieke vrouw. De vrouw mocht aan het einde van het programma de mooiste kist kiezen waarin ze zal worden opgebaard als ze is overleden.

Lees verder


vrijdag 27 november 2015

Crematorium Weesp toch weer bespreekbaar

De gemeente Weesp komt begin 2016 met een nieuw voorstel voor de realisatie van een kleinschalig crematorium in de gemeente, dat meldt Weespernieuws.nl. In 2011 werd een plan van uitvaartverzorging myosotis om een crematorium te bouwen in Weesp nog afgewezen.

Lees verder


donderdag 26 november 2015

Uitvaartverzorging Myosotis schenkt aan goed doel tijdens lichtjesavond

Woensdag 25 november heeft Uitvaartverzorging Myosotis i.s.m. begraafplaats Carspelhof een lichtjesavond gehouden. De opkomst was groot en de avond was zeer indrukwekkend. Er was een zanger Marcel Luntungan die indrukwekkende liedjes zong, Pete de doedelzakspeler die de stoet mensen voorging in de ceremonie over de begraafplaats. De lichtjes avond werd afgesloten met een kop koffie, Glühwein en warme chocolademelk en gaf de aanwezigen de gelegenheid om met elkaar samen te zijn.

Lees verder


donderdag 26 november 2015

Crematorium en natuurgraven op algemene begraafplaats Zeist

Een werkgroep, bestaande uit lokale politici, ambtenaren, uitvaartondernemers en gewone belangstellenden heeft een aantal mogelijkheden voor de algemene begraafplaats op papier gezet. Onder de kansen voor de toekomst valt de komst van een crematorium en het realiseren van een deel met natuurgraven op de begraafplaats aan de Woudenbergseweg. De geformuleerde kansen worden in 2016 onderzocht op haalbaarheid en wenselijkheid, dat meldt De Nieuwsbode Zeist.

Lees verder


donderdag 26 november 2015

Geen camera’s na diefstal op begraafplaats Eibergen

Er werd eigenlijk nooit iets gestolen op de katholieke begraafplaats aan de Borculoseweg in Eibergen. Maar de afgelopen maand is daar helaas verandering in gekomen nadat er twee keer spullen zijn gestolen van graven. De St. Paulusparochie, eigenaar van de begraafplaats, vindt de grafroof erg wreed, maar men gaat de begraafplaats niet extra bewaken met camera’s, dat meldt de Tubantia.

Lees verder


donderdag 26 november 2015

Kerstlunch op begraafplaats Rustoord in Nijmegen

Voor de meeste mensen staan de kerstdagen voor warmte en gezelligheid met familie en vrienden. Maar voor sommigen zijn de feestdagen helemaal geen vreugdevolle periode. Omdat ze een dierbare zijn verloren of geen naasten hebben om de feestdagen mee door te brengen. Om deze mensen ook een beetje licht tijdens de donkere dagen te geven, organiseert Begraafplaats Rustoord op Tweede Kerstdag een kerstlunch.

Lees verder


donderdag 26 november 2015

Geen strooiveld bij crematorium Hoogezand-Sappemeer

Er wordt geen strooiveld aangelegd bij het nieuw te bouwen crematorium in Hoogezand-Sappemeer. In plaats van een strooiveld komt er een plek waar de as van overledenen in een afbreekbare urn kan worden begraven, dat meldt het Dagblad van het Noorden.

Lees verder


woensdag 25 november 2015

Uitvaartverzekeringsregister.nl voorkomt ‘vergeten’ uitvaartpolissen

Het komt maar al te vaak voor. Een (ver) familielid overlijdt, en als nabestaande weet je eigenlijk niet of de overledene een uitvaartverzekering had. Als je dan ook geen verzekeringspapieren kan vinden, wordt het heel moeilijk om te achterhalen of en waar iemand verzekerd is.

Lees verder


dinsdag 24 november 2015

Video: Crematorium en opbaarfaciliteiten CBA Amersfoort

Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort (CBA) verzorgt de crematie en asbestemmingen in de regio Amersfoort. De crematie vindt plaats in het moderne Crematorium Amersfoort dat aan de Dodeweg ligt, op het terrein van begraafplaats Rusthof. CBA Amersfoort beschikt ook over een modern uitvaartcentrum waar nabestaanden 24-uur per dag bij de overledene kunnen zijn. In deze film zijn de mogelijkheden die het crematorium en het uitvaartcentrum bieden sfeervol in beeld gebracht.

Lees verder


dinsdag 24 november 2015

Kostbare reparatie oudste grafzerk van Zwolle

Dankzij een subsidie van de gemeente Zwolle, een bijdrage van Monuta en eigen geld van de Vereniging Begraafplaats Bergklooster kan de oudste grafzerk van Zwolle worden gerestaureerd. De restauratie kost 10.000 euro, dat meldt de Stentor.

Lees verder


dinsdag 24 november 2015

Crematorium Nijverdal in gebruik genomen

Mensen uit Nijverdal en omgeving kunnen vanaf nu in Nijverdal terecht als een dierbare wordt gecremeerd. Na een lange verbouwing is het compleet vernieuwde uitvaartcentrum aan de Duivecatelaan weer in gebruik genomen. In het uitvaartcentrum is een crematorium gerealiseerd, dat meldt de Stentor.

Lees verder


maandag 23 november 2015

Interview met Henk Beukema die na 1600 uitvaarten met pensioen gaat

Uitvaartverzorger Henk Beukema uit Heino gaat komende zomer met pensioen. Op de website van De Ondernemer staat een leuk interview met Beukema die tussen 1994 en nu ongeveer 1600 uitvaarten mocht verzorgen.

Lees verder


maandag 23 november 2015

Oplevering rouwcentrum Amsterdam-Zuidoost medio 2017

Het nieuwe multicultureel rouwcentrum van Yarden in Amsterdam-Zuidoost wordt volgens planning in het tweede kwartaal van 2017 opgeleverd. Het rouwcentrum aan de Hoogoorddreef is geen standaard rouwcentrum. Typerend is dat mensen van verschillende culturen hier volgens hun eigen geloofsovertuiging of uitvaartrituelen afscheid kunnen nemen van hun overleden dierbaren. Het rouwcentrum gaat afscheids- en uitvaartmogelijkheden aanbieden aan iedereen die in Amsterdam en omgeving woont.

Lees verder


maandag 23 november 2015

Nieuw uitvaartcentrum in Lekkerkerk

Stoppelenburg Uitvaartzorg uit Lekkerkerk laat momenteel een nieuw uitvaartcentrum bouwen. Als de bouw volgens planning verloopt kan het publiek op 5 maart 2016 kennis maken met het nieuwe uitvaartcentrum, dat meldt RTV Krimpenerwaard.

Lees verder


maandag 23 november 2015

Zeven ton extra voor crematorium Hilversum

De gemeente Hilversum mag zeven ton extra besteden aan het nieuwe crematorium op begraafplaats Zuiderhof, dat meldt de Gooi- en Eemlander. De gemeente wilde eigenlijk negen ton meer uitgeven dan oorspronkelijk begroot, maar de gemeenteraad vindt zeven ton meer dan voldoende.

Lees verder


vrijdag 20 november 2015

Open huis nieuw crematorium Nijverdal

Op 28 en 29 november is het open huis bij het nieuwe crematorium in Nijverdal. Het crematorium is klaar voor gebruik en daarom kan het publiek zelf komen kijken hoe het kleinschalige crematorium bij uitvaartcentrum Nijverdal er van binnen uit ziet.

Lees verder


vrijdag 20 november 2015

Acheron beste uitvaartverzorger in Eindhoven

Acheron Uitvaarten is een echt familiebedrijf met hart voor de mensen. Vanwege de warme, intieme uitvaarten in ‘huiskamerstijl’ zijn zij verkozen tot Eindhovens Beste! Met alle facetten in eigen beheer verzorgen zij uitvaarten die 100% passen bij de overledene en de nabestaanden. Ondanks het verdriet zorgen zij ervoor dat u terug kan kijken op een mooi en waardig afscheid. Aldus Licht op Eindhoven.

Lees verder


vrijdag 20 november 2015

Prachtige korte animatiefilm over rouw door Utrechtse animatiestudio il Luster

Een korte film over verlies en rouw van de Utrechtse animatiestudio il Luster. Als toelichting op de fllm schrijft il Luster: Jorka is een verhaal voor nabestaanden. Voor hen die nog altijd de aanwezigheid van de overledene en proberen te begrijpen wat hen is overkomen.

Lees verder


vrijdag 20 november 2015

Yarden reikt Afscheidsprijs uit

Yarden heeft op haar landelijk Symposium de Afscheidsprijs uitgereikt. De theatervoorstelling ‘Lang zullen ze leven’ van Theatergroep Bint is de winnaar van de Juryprijs geworden. De Urn uit Amsterdam won met haar persoonlijke urnen en herdenkingsbeeldjes de Publieksprijs. Beide winnaars zijn beloond met een prijs van € 7.500,-.

Lees verder


vrijdag 20 november 2015

Lezing Marjeet Verbeek ter gelegenheid van 25-jarig bestaan Zoom- en Zegestede

Lezing Marjeet Verbeek, donderdag 26 november 2015 van 19.30 – 21.30 uur locatie crematorium Zoomstede, Mastendreef 5 te Bergen op Zoom.

Lees verder


donderdag 19 november 2015

Ede maakt ruimte voor 125 natuurgraven

De gemeente Ede gaat op de begraafplaats aan de Asakkerweg ruimte maken voor 125 natuurgraven, dat meldt de Gelderlander. De gemeente wil haar aanbod op de begraafplaats vergroten om een beter alternatief te kunnen bieden voor cremeren.

Lees verder


donderdag 19 november 2015

Oude algemene begraafplaats wordt weer in gebruik genomen

De oude begraafplaats aan de Scheldestraat in Barendrecht wordt vanaf 2017 weer in gebruik genomen. De gemeenteraad heeft ingestemd met een voorstel om een bedrag van ruim negen ton beschikbaar te stellen om de begraafplaats weer klaar te maken voor de uitgifte van nieuwe graven, dat Hetzuidenbarendrecht.nl.

Lees verder


woensdag 18 november 2015

Update video: 'Grootste crematieoven' ter wereld (Beverwijk) bijna in gebruik

De twintig ton zware crematieoven die overledenen tot 300 kilo kan cremeren is geplaatst in het Crematie Centrum Westerhout in Beverwijk. Het is volgens de eigenaren de grootste crematieoven ter wereld en dat zorgt voor heel wat aandacht uit de hele wereld van collega’s uit de uitvaartbranche. De oven is deze week geplaatst en zal in februari in gebruik worden genomen als de filterinstallatie is aangesloten, dat meldt het Noordhollands Dagblad.

Lees verder


woensdag 18 november 2015

Inbraak crematorium Roermond

Het DELA crematorium in Roermond heeft in de nacht van zondag op maandag bezoek gehad van dieven, dat meldt 1Limburg.nl.

Lees verder


woensdag 18 november 2015

Weer 26 nieuwe uitvaartondernemers verdienen Keurmerk

Het aantal uitvaartondernemers dat het Keurmerk Uitvaartzorg heeft, blijft groeien. Sinds de jaarlijkse bijeenkomst 2014 kregen 26 uitvaartondernemingen het certificaat. Zij tonen hiermee aan dat ze aan de strenge eisen van het Keurmerk voldoen.

Lees verder


dinsdag 17 november 2015

Gemeenteraad Hoogezand-Sappemeer voor bouw crematorium

Een meerderheid van de gemeenteraad van Hoogezand-Sappemeer is voor de bouw van een crematorium aan de Kielsterachterweg. Dit bleek maandagavond tijdens een vergadering van de raad. Volgens initiatiefnemer Monuta is er grote behoefte aan zo'n voorziening in de regio, maar omwonenden zijn fel tegen de komst van een crematorium, dat meldt RTV Noord.

Lees verder


maandag 16 november 2015

Nederland leeft massaal mee met slachtoffers Parijs

Ook voor de meeste Nederlanders stond het afgelopen weekend volledig in het teken van de vreselijke aanslagen in Parijs. Op verschillende plaatsen in het land kwamen mensen samen om hun medeleven te uiten en op internet tekenden duizenden mensen het nationale Condoleanceregister voor de slachters van de aanslagen in Parijs.

Lees verder


zondag 15 november 2015

Grafrover aangehouden in Oude Pekela

De politie heeft een 43-jarige man aangehouden die er van wordt verdacht dat hij metalen buizen wilde stelen van een begraafplaats in Oude Pekela, dat meldt Westerwolde Actueel.

Lees verder


zondag 15 november 2015

Konijnenoverlast begraafplaats ’t Harde aangepakt

De gemeente Elburg stelt 20.000 euro beschikbaar om de overlast van konijnen op de begraafplaats in ’t Harde te stoppen. Het geld wordt gebruikt voor de aanschaf van betere afrastering rond de begraafplaats, dat meldt de Stentor.

Lees verder


vrijdag 13 november 2015

Gesprek toekomstvisie gemeentelijke begraafplaats Zeist

Hierbij nodigen wij u uit voor een gesprek over de toekomstvisie van de Gemeentelijke Begraafplaats op maandag 16 november om 19.30 uur. U kunt zich hiervoor aanmelden door een e-mail te sturen naar zeist@zeist.nl.

Lees verder


donderdag 12 november 2015

Nieuw op Uitvaart.nl: PDW Uitvaartzorg (Zevenhuizen)

PDW Uitvaartzorg is een klein uitvaartbedrijf uit Zevenhuizen (Z.H.) met een groot netwerk in de regio. We staan dag & nacht voor u klaar om u na een melding van overlijden bij te staan. Willem -Jan van Dijk ontzorgt u van alle zaken die in deze lastige tijd moeten worden geregeld.

Lees verder


woensdag 11 november 2015

Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort herintroduceert de Troostbol

Tijdens de middeleeuwen werden er zoete broden gebakken voor consumptie tijdens uitvaarten. Deze rijkelijk gevulde broden werden troostbroden genoemd en stonden symbool voor het leven. De zoete samenstelling verwijst naar de mooie herinneringen tijdens deze bittere tijden.
In de loop der jaren zijn de troostbroden versoberd tot de hedendaagse cake zoals we die nu serveren bij de koffie.

Lees verder


dinsdag 10 november 2015

Nederland staat stil bij afscheid dierbaren tijdens Herinneringsweken

Ruim 6.000 Nederlanders stonden de afgelopen weken stil bij het afscheid van hun dierbare(n) tijdens de Herinneringsweken van Yarden. Door heel Nederland werden locaties van uitvaartorganisatie Yarden omgetoverd tot bijzondere herdenkingsplaatsen. Hier konden nabestaanden hun overleden dierbare(n) tijdens speciale herinneringsbijeenkomsten herdenken.

Lees verder


dinsdag 10 november 2015

Hevig verzet tegen crematorium Oudehaske

Er is een speciale verzetsgroep opgericht die gaat proberen om te voorkomen dat Uitvaartzorg Van der Zwaag uit Oranjewoud een crematorium kan bouwen in Oudehaske. Van der Zwaag wil een crematorium bouwen midden in een agrarisch gebied, dat meldt JouwJoure.nl.

Lees verder


dinsdag 10 november 2015

Afscheidsreceptie Jan en Ans Rebel

Rebel’s Begrafenisonderneming bestaat dit jaar 200 jaar en de drijvende krachten achter de onderneming besluiten een stapje terug te doen. Hoe geef je daar op gepaste wijze aandacht aan? Daarom wordt er een receptie gehouden om Jan en Ans te bedanken voor al het werk dat ze in de afgelopen 50 jaar hebben gedaan.

Lees verder


dinsdag 10 november 2015

Video: EenVandaag over protesten tegen crematoria

Het actualiteitenprogramma EenVandaag heeft maandagavond aandacht besteed aan de protesten van omwonenden en tuinders tegen de komst van een crematorium in Hoogezand-Sappemeer. De grootste angst onder de omwonenden is de as die volgens hen straks over al hun eigendommen en groenten zal uitwaaien. EenVandaag sprak met de verantwoordelijk wethouder en een tuinder die met angst in de ogen naar zijn nu nog as-vrije boerenkool kijkt.

Lees verder


maandag 9 november 2015

Video: De beste overbrengauto’s voor het scherpste tarief

Maas Uitvaartmobiliteit is uw betrouwbare partner in rouw- en overbrengauto's en dat is goed nieuws voor u als ondernemer in de uitvaartbranche. Want Maas Uitvaartmobiliteit levert de mooiste en kwalitatief beste overbrengauto’s tegen zeer concurrerende prijzen! In deze film ziet u hoe overbrengauto’s helemaal naar wens van de klant worden ingericht.

Lees verder


maandag 9 november 2015

Begraven in Almelo wordt nog duurder

De gemeente Almelo gaat de grafrechten op de gemeentelijke begraafplaatsen vanaf 1 januari aanstaande verhogen met 3, 5 procent, dat meldt de Tubantia.

Lees verder


maandag 9 november 2015

Crematorium discussie Hoogezand-Sappemeer vanavond in EenVandaag

De plannen om een crematorium te realiseren in Hoogezand-Sappemeer houden de gemoederen in de gemeente al een tijdlang bezig. Volkstuinders die hun groenten al jaren verbouwen naast de beoogde crematoriumlocatie vrezen straks naast verse vitamines ook asresten van overleden te eten uit hun tuintje. Omwonenden zijn bang voor waardevermindering van hun woningen en weer anderen willen niet dagelijks geconfronteerd worden met de dood. EenVandaag zal maandagavond aandacht besteden aan de situatie in Hoogezand-Sappemeer.

Lees verder


maandag 9 november 2015

Gelderland wil maar 50 graven per hectare op natuurbegraafplaats

In het blad Binnenlandsbestuur staat een artikel over de trend van het natuurbegraven. In het artikel komen verschillende thema’s rond het natuurbegraven aan bod. Een van de onderwerpen gaat over het voornemen van de Gelderse gedeputeerde Jan Jacob van Dijk (CDA). Om wildgroei te voorkomen wil hij dat er maar 50 graven per hectare worden toegestaan in hoogwaardige natuur in zijn provincie. Ter vergelijking op natuurbegraafplaats Heidepol worden 425 overledenen per hectare begraven.

Lees verder


donderdag 5 november 2015

Yarden neemt uitvaartverzekeringen van NorthWest over

Yarden Uitvaartverzekeringen nv heeft het voornemen de portefeuille met uitvaartverzekeringen van NorthWest Verzekeringen over te nemen. De Nederlandsche Bank heeft hiervoor een eerste goedkeuring gegeven. NorthWest gaat haar uitvaartverzekeringsactiviteiten per 31 december 2015 beëindigen. Het gaat om een totaal van ongeveer vijftigduizend uitvaartpolissen met een verzekerd bedrag van 350 miljoen euro.

Lees verder


donderdag 5 november 2015

Grafrovers Rotterdam opgepakt

De politie heeft twee mannen aangehouden die verdacht worden van verschillende diefstallen op de Zuiderbegraafplaats in Rotterdam. Sinds deze zomer kwamen er bij de politie meerdere meldingen binnen van diefstal op de begraafplaats. Daarop besloot de politie om te gaan surveilleren op de begraafplaats, dat meldt NU.nl.

Lees verder


donderdag 5 november 2015

Yarden wil dood en afscheid bespreekbaar maken

Uitvaartorganisatie Yarden heeft op 4 november haar nieuwe reclamecampagne gelanceerd. Met de campagne wil Yarden de dood bespreekbaar maken en oproepen tot het vastleggen van de uitvaartwensen. Het verhaal van Adelheid Roosen staat centraal in de campagne. Zij heeft ervaren hoe belangrijk het is om te weten wat de wensen van een dierbare zijn om op een goede manier afscheid te kunnen nemen.

Lees verder


woensdag 4 november 2015

Nieuwe column Mariska Overman-Bruntink: Oneindig leven

Ik heb in de boekenkast een klein boekje staan dat ‘Lieve meneer God’ heet. Daarin staan uitspraken van jonge kinderen over God. Preciezer gezegd, het zijn vragen die ze hebben aan God. Er staan vele prachtige vragen in, maar 1 vraag sprong er altijd uit voor me: Lieve God, in plaats van mensen te laten doodgaan en alsmaar nieuwe te maken, kunt u die we al hebben niet gewoon houden?

Lees verder


dinsdag 3 november 2015

Crematorium Hoogezand-Sappemeer stap dichter bij

De kans dat uitvaartorganisatie Monuta een crematorium mag bouwen aan de Kielsterachterweg in Hoogezand-Sappemeer is weer een stuk groter geworden. Het college van Hoogezand-Sappemeer heeft namelijk besloten dat het gaat meewerken aan de plannen van Monuta, dat meldt het Dagblad van het Noorden.

Lees verder


dinsdag 3 november 2015

Nominatie erfgoedprijs voor De Nieuwe Ooster

Het entreegebied van begraafplaats De Nieuwe Ooster is genomineerd voor de Geurt Brinkgreve Bokaal 2015. De winnaar van deze prestigieuze erfgoedprijs wordt donderdag 10 december bekend gemaakt.

Lees verder


dinsdag 3 november 2015

Verwarde man aangehouden op begraafplaats Almelo

De politie heeft afgelopen zondag een verwarde maan aangehouden die liep te schreeuwen op de begraafplaats aan de Willem de Clerqstraat in Almelo. De 23-jarige man zorgde met zijn geschreeuw en gegil voor de nodige ophef bij andere bezoekers van de begraafplaats, dat meldt de Tubantia.

Lees verder


dinsdag 3 november 2015

In Winschoten al 8 jaar: Geen Allerheiligen (Adrillen) zonder Allerzielen

Winschoten en omstreken heeft massaal zijn overledenen herdacht tijdens een mistige sfeervolle Allerzielen herdenking op begraafplaats Acacialaan en het terrein van crematorium Oost-Groningen. De kermisgeluiden vanaf het centrum achter zich latend, lieten vele bezoekers (2000) de prachtige klanken van de handpan en van klankschalen op zich inwerken om in gedachten terug te gaan naar hun overledenen.

Lees verder


maandag 2 november 2015

Yarden maakt genomineerden Afscheidsprijs bekend

Uitvaartorganisatie Yarden heeft de genomineerden voor de Afscheidsprijs 2015 bekend gemaakt. De Afscheidsprijs is in het leven geroepen om grensverleggende ideeën of initiatieven rondom het levenseinde en het afscheid te stimuleren. In totaal zijn er 163 inzendingen aangemeld, waaruit de vakjury vijf genomineerden heeft uitgekozen voor de Juryprijs. Daarnaast zijn ook de vijf kanshebbers voor de Publieksprijs bekend. De winnaars van beide prijzen worden op 19 november bekend gemaakt tijdens het Yarden Symposium 2015 ‘de dood leeft in onze culturen’ over multicultureel afscheid in Nederland.

Lees verder


maandag 2 november 2015

Nieuw op Uitvaart-Leeuwarden.nl: Uitvaartverzorging Jacob de Vries (Britsum)

Bij het overlijden van een dierbare is er vaak groot verdriet. Tegelijkertijd moet er veel geregeld worden voor de begrafenis of crematie om op een persoonlijke en waardige wijze afscheid te nemen. Uitvaartverzorging Jacob de Vries uit Britsum staat u bij in deze emotionele periode in uw leven.

Lees verder


maandag 2 november 2015

Crematorium De Lariks bereikt hoogste punt

De bouw van het nieuwe crematorium De Lariks in Hardenberg ligt goed op schema. Maandag 26 oktober jl. is de crematieoven geplaatst, waarna donderdag 29 oktober het hoogste punt is bereikt. Birgit Rusken, manager van Crematorium De Lariks: ‘Naar verwachting is het Crematorium in Hardenberg eind december van dit jaar operationeel.’

Lees verder


zondag 1 november 2015

Kerkelijke uitvaarten nemen fors af

Nederlanders kiezen steeds minder vaak voor een kerkelijke uitvaart. Sinds 2004 is het aantal kerkelijke uitvaarten met bijna 35% afgenomen, dat melden de Limburgse kranten.

Lees verder


Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder