Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Werkzaamheden Dudok aula Westerveld

donderdag 20 september 2016

Begraafplaats & Crematorium Westerveld werkt voortdurend aan verdere verbetering van de kwaliteit van de dienstverlening. In dat kader vinden dit najaar renovatiewerkzaamheden plaats in de Dudok aula. Het interieur wordt opgefrist en het meubilair wordt vernieuwd. Hierbij informeren wij u over deze werkzaamheden en waar u eventueel rekening mee moet houden.

De werkzaamheden vinden plaats van 10 tot en met 21 oktober a.s. Gedurende deze periode kan de Dudok aula niet worden gereserveerd. Plechtigheden kunnen plaatsvinden in de Marius Poel aula (ca. 60 zitplaatsen) en grotere plechtigheden in de Begraafaula (ca. 165 zitplaatsen). Het vervoer van de overledene van de Begraafaula naar het crematorium verzorgen wij in deze periode kosteloos voor u.

In beide aula’s ontvangen wij de nabestaanden zoals u dat van ons gewend bent. In zowel de Marius Poel aula als de Begraafaula kan tijdens de plechtigheid, naast het muzikale gedeelte, een beeldpresentatie getoond worden. Beide aula’s beschikken over een vleugel. Ook kan in beide aula’s een cd opname van de plechtigheid gemaakt worden. Het registreren en ‘live’ volgen van de plechtigheid is in deze periode alleen mogelijk in de Marius Poel aula. De begraafaula biedt deze mogelijkheid helaas niet.

Naar verwachting kunt u de Dudok aula vanaf zaterdag 22 oktober 2016 weer reserveren. Over het verloop van de werkzaamheden houden wij u op de hoogte. Vanzelfsprekend trachten wij eventuele overlast tot een minimum te beperken.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op (0255) 51 48 43.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder