Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Nieuws OKTOBER 2016

donderdag 31 oktober 2016

Begraafplaats Selwerderhof ’s avond open tijdens Allerzielen

De begraafplaats is speciaal ’s avonds geopend voor hen die in stilte overleden geliefden willen herdenken.

Lees verder


donderdag 31 oktober 2016

Den Helder deelt hoge boete uit aan rouwende weduwe

Handhavers van de gemeente Den Helder hadden vorige week weinig medelijden met een weduwe die haar hond (tegen de regels in) meenam naar het graf van haar man. Ze kreeg een boete van maar liefst 140 euro voor deze overtreding, dat meldt RTV NH.

Lees verder


donderdag 31 oktober 2016

Foutje Washington Post wordt bijzonder eerbetoon overleden veteraan

Elke dag maakte oorlogsveteraan Sidney Schulman de kruiswoordpuzzel in The Washingon Post. Geen dag ging er voorbij zonder dat hij dat deed. Het bijzondere is dat de krant vorige week voor het eerst per ongeluk vergat om de kruiswoordpuzzel mee te nemen in de krant. Op uitgerekend die dag overleed Schulman.

Lees verder


donderdag 31 oktober 2016

Vaker autopsie om te leren van fouten

Artsen in Nederland doen te weinig onderzoek om de exacte doodsoorzaak van patiënten te achterhalen. Meer onderzoek kan er toe bijdragen dat artsen beter leren van hun fouten, dat meldt het NRC.

Lees verder


donderdag 27 oktober 2016

Doe mee: ontrafel de geheimen van dood en verderf in Amsterdam

Op 24 oktober is een grootschalig project gestart voor de digitalisering van een bijzondere Amsterdamse bron! Het gaat hier om een unieke bron; iedereen die in Amsterdam is overleden in de bijna 100-jarige periode tussen 1854 en 1940 is hierin terug te vinden met zijn of haar doodsoorzaak. Dat zijn ongeveer 700.000 personen. Het project ‘Amsterdamse doodsoorzaken’ vraagt u om te helpen om al deze Amsterdammers in een database te krijgen. Dit kan via de website www.velehanden.nl.

Lees verder


donderdag 27 oktober 2016

Laren boos over crematoriumplan Eemnes

De gemeente Laren is zeer verbolgen over het voornemen van de gemeente Eemnes om een crematorium te realiseren op hemelsbreed twee kilometer van het nieuwe crematorium dat Laren wil laten bouwen aan de grens met Eemnes. Laren heeft daarom bezwaar gemaakt tegen de crematoriumplannen van Eemnes, dat meldt de Gooi- en Eemlander.

Lees verder


donderdag 26 oktober 2016

Crematorium Oldenzaal wordt kleinschalig

In 2018 moet het nieuwe crematorium in Oldenzaal gerealiseerd zijn. Crematoria Twente bouwt een kleinschalig crematorium met een aula waar 110 bezoekers in kunnen, dat meldt de Tubantia.

Lees verder


donderdag 26 oktober 2016

Yarden behaalt opnieuw Gouden Oor Erkenning

Uitvaartorganisatie Yarden heeft voor de tweede keer de Gouden Oor Erkenning behaald voor de manier waarop zij omgaat met klantsignalen. Yarden behoudt hiermee haar eerdere erkenning uit 2013 en laat een verdere verbetering zien van het luisteren naar haar klanten en het effectief handelen op basis van hun feedback.

Lees verder


donderdag 25 oktober 2016

Nieuw uitvaartcentrum en crematorium in Dokkum

Op 24 oktober jl. vond een extra Algemene Ledenvergadering plaats van Begrafenis- en Crematievereniging Dokkum en Omstreken. Tijdens deze vergadering hebben de leden ingestemd met de overname van het uitvaartcentrum en de bouw van een nieuw crematorium door Respectrum Crematoria B.V.

Lees verder


donderdag 25 oktober 2016

Update: Hele instructie Vaticaan over as te lezen

Ad resurgendum cum Christo (Latijn, Om met Christus te verrijzen) luidt de titel van de nieuwe instructie van de Congregatie voor de Geloofsleerover het begraven en bewaren van de as bij crematie. Vandaag werd de instructie gepubliceerd, dat de datum van 15 augustus 2016 draagt.

Lees verder


donderdag 25 oktober 2016

Meerderheid Weespers wil crematorium en kiest voor Carspelhof als locatie

Een ruime meerderheid van de Weespers (meer dan twee derde van de stemmers) wil dat er een crematorium in de stad komt. Van de voorstanders ziet 45 procent het crematorium het liefst gebouwd bij begraafplaats Carspelhof, dat meldt het WeesperNieuws naar aanleiding van haar nieuwste stadspeiling.

Lees verder


donderdag 25 oktober 2016

Twee dagen crowdfunding, 50.000 euro voor uitvaart Utrechtse

Crowdfunding doet het goed in de uitvaartbranche. Steeds vaker wordt via crowdfunding geld opgehaald voor mensen die hun uitvaart niet kunnen betalen. Het gaat vaak om schrijnende gevallen zoals bij de Utrechtse Emma Post. Dit weekend besteedde RTL Nieuws aandacht aan de crowdfundingsactie waarmee Emma en vrienden geld bijeen proberen te halen om haar uitvaart te kunnen betalen. Na twee dagen staat de teller maar liefst op 50.000 euro, dat meldt RTL Nieuws.

Lees verder


donderdag 24 oktober 2016

2 november: samen herdenken in Gedenkpark Westerveld

Op woensdag 2 november organiseert Begraafplaats & Crematorium Westerveld (Duin en Kruidbergerweg 2-6 in Driehuis) een bijzondere gedenkavond. Van 18.30 tot 20.00 uur biedt Westerveld de gelegenheid om gezamenlijk te herdenken en in het verlichte park bijvoorbeeld een kaarsje op te steken. Ook is er op verschillende plaatsen live muziek en is er een sfeervolle looproute met daarlangs troostrijke gedichten. Iedereen is welkom.

Lees verder


donderdag 23 oktober 2016

Nabestaanden moeten recht krijgen op inzage onderzoeksdossier

Nabestaanden moeten standaard het recht krijgen om het onderzoeksdossier naar het overlijden van hun dierbare in te kunnen zien. Advocaat Sébas Diekstra heeft de Tweede Kamer een brief gestuurd over dit onderwerp, dat meldt RTL Nieuws.

Lees verder


donderdag 23 oktober 2016

Vrijwilligers willen meer geld voor onderhoud begraafplaats Apeldoorn

De begraafplaats aan de Soerenseweg in Apeldoorn wordt sinds 2000 onderhouden door een groep vrijwilligers. Dankzij deze vrijwilligers ligt de begraafplaats er nog goed bij, maar de vrijwilligers maken zich zorgen over de toekomst van de bergraafplaats. Om al het noodzakelijke onderhoud te doen is meer geld nodig en daarom hopen ze dat de gemeenteraad bij het vaststellen van de nieuwe begroting meer geld vrijmaakt voor de begraafplaats aan de Soerenseweg, dat meldt de Stentor.

Lees verder


donderdag 22 oktober 2016

Nijmeegse bejaarde lijkschouwer (80) denkt nog niet aan pensioen

Toen Irma van den Broek 65 werd mocht ze met pensioen. Maar Irma was er nog niet aan toe om te stoppen met haar werk als lijkschouwer en daarom begon ze op haar 65-e als freelancer en dat doet ze nu ze 80 is nog steeds.

Lees verder


donderdag 21 oktober 2016

Minder regels begraafplaatsen maken uitvaarten persoonlijker

De gemeente Goor gaat de regels op haar algemene begraafplaatsen versoepelen om zo meer tegemoet te komen aan de wensen van nabestaanden en uitvaartondernemers. Meer keuzevrijheid maakt dat uitvaarten persoonlijker worden, dat meldt de Stentor.

Lees verder


donderdag 21 oktober 2016

Tuingraf Brunssum mag blijven

Het lichaam van de overleden vrouw van Frenk Windels mag (vooralsnog) blijven liggen in het graf in de achtertuin van Windels. De gemeenteraad van Brunssum wil dat Windels alsnog een vergunning krijgt voor het graf, dat meldt 1Limburg.

Lees verder


donderdag 21 oktober 2016

Koningin van het uitvaartlied overleden

Jarenlang stond het nummer Waarheen waarvoor op nummer één in de Nederlandse uitvaart top 40. Deze week overleed Mieke Telkamp, de zangeres van het nummer op 82-jarige leeftijd.

Lees verder


donderdag 20 oktober 2016

Protest tegen komst natuurbegraafplaats Emst

De gemeente Epe wil een natuurbegraafplaats realiseren in het gebied bij de Langeweg en de Lage Veenweg in Emst. De gemeente heeft gesproken met verschillende omwonenden en maakt daaruit op dat er weinig mensen tegen zijn. Maar twee buurtbewoners zeggen dat de gesprekken niet goed zijn gevoerd en dat vrijwel alle omwonenden tegen zijn, dat meldt de Stentor.

Lees verder


donderdag 20 oktober 2016

Wateroverlast begraafplaats Emst verholpen

In mei stelde de gemeente Epe 55.000 euro beschikbaar om de wateroverlast op de begraafplaats in Emst te verhelpen. In het voorjaar kwamen delen van de begraafplaats bij hevige regen helemaal onder water te staan. De werkzaamheden zijn inmiddels afgerond en na een paar flinke buien werd deze week duidelijk dat wateroverlast succesvol is aangepakt, dat meldt de Stentor.

Lees verder


donderdag 20 oktober 2016

Belgen mogen as voortaan ook buiten begraafplaatsen verstrooien

De Belgische wetgeving die voorschrijft dat men de as van een overledene alleen mag bewaren of verstrooien op een begraafplaats of op privéterrein wordt aangepast. Een meerderheid van het Vlaams parlement wil dat de as ook op andere plekken verstrooid mag worden, dat meldt HLN.be.

Lees verder


donderdag 20 oktober 2016

Yarden organiseert landelijke herinneringsweken

Van 22 oktober tot en met 6 november organiseert uitvaartorganisatie Yarden de landelijke Herinneringsweken. In deze periode biedt Yarden nabestaanden de mogelijkheid om hun dierbaren te herdenken op verschillende uitvaartlocaties in het hele land. Ook dit jaar staat het thema ‘Heimwee met een glimlach’ centraal.

Lees verder


donderdag 19 oktober 2016

ANWB en de Tesla Model S rouwwagen 2016

De Nederlandse carrosseriebouwer RemetzCar heeft een rouwwagen gemaakt op basis van een Tesla Model S. Er komt steeds meer vraag naar milieuvriendelijke uitvaarten en welke donorauto kan daar beter aan voldoen?

Lees verder


donderdag 18 oktober 2016

Pastoor: ‘Neem stelling tegen dit goddeloze kabinet’

De bekende Maastrichtse Pastoor Jack Honings is heel boos op het kabinet omdat het de euthanasiewet wil verruimen. Minister Schippers wil het mogelijk maken dat mensen euthanasie krijgen als ze vinden dat hun leven is voltooid. Pastoor Honings roept zijn collega’s op om hard stelling te nemen tegen ‘dit goddeloze kabinet’, dat meldt 1Limburg.nl.

Lees verder


donderdag 18 oktober 2016

Rouwkoets Epe behouden voor de toekomst

De rouwkoets van Jan en Corry Pannekoek blijft behouden voor de gemeente Epe. Het echtpaar Pannekoek wilde graag dat hun rouwkoets ook in de toekomst ingezet kan worden bij begrafenissen in Epe. Omdat het echtpaar op leeftijd is, is er een nieuwe stichting opgericht die de rouwkoets gaat beheren, dat meldt de Stentor.

Lees verder


donderdag 17 oktober 2016

Nieuwe webserie "Funeral Cribs" gelanceerd

Funeral Cribs is een nieuwe web-serie over uitvaartcentra en begraafplaatsen met interessante verhalen, mooie eigenschappen en unieke kenmerken.

Lees verder


donderdag 16 oktober 2016

Begraafplaats uit vroege Middeleeuwen ontdekt in Echt

Op de plek waar een nieuwe woonwijk moet komen in Echt zijn tientallen graven gevonden uit de vroege Middeleeuwen. Het bijzondere is dat er ook urnengraven zijn gevonden en dat terwijl men er altijd vanuit ging dat er in die tijd niet werd gecremeerd, dat meldt 1Limburg.nl.

Lees verder


donderdag 16 oktober 2016

Graven oude begraafplaatsen te klein

We worden met zijn allen steeds langer en dikker en dat merken beheerders van oude begraafplaatsen als ze een graf moeten delven. Tussen de oude graven is vaak weinig ruimte en dat maakt dat het soms heel lastig is om een graf te delven, dat meldt de Leeuwarder Courant.

Lees verder


donderdag 14 oktober 2016

Crematorium Wâldhôf verlengt standaardtijden van diensten

Crematorium Wâldhôf in Opeinde, nabij Drachten, verlengt de standaardtijdsduur van diensten. Waar nabestaanden vroeger anderhalf uur kregen, krijgen ze vanaf nu twee uur de tijd. Dit geldt voor crematies, waarbij gebruik wordt gemaakt van de aula en de koffiekamer.

Lees verder


donderdag 14 oktober 2016

Nanocoating houdt oude grafstenen in goede staat

Op de begraafplaats aan de Hofstraat in Winschoten is men begonnen met het behandelen van grafstenen met coatings van nanodeeltjes. Dit blijkt tot nu toe een effectief middel om grafstenen in goede conditie te houden, dat meldt Dagblad van het Noorden.

Lees verder


donderdag 13 oktober 2016

2 november: samen herdenken in Gedenkpark Westerveld

Op woensdag 2 november organiseert Begraafplaats & Crematorium Westerveld (Duin en Kruidbergerweg 2-6 in Driehuis) een bijzondere gedenkavond. Van 18.30 tot 20.00 uur biedt Westerveld de gelegenheid om gezamenlijk te herdenken en in het verlichte park bijvoorbeeld een kaarsje op te steken. Ook is er op verschillende plaatsen live muziek en is er een sfeervolle looproute met daarlangs troostrijke gedichten. Iedereen is welkom.

Lees verder


donderdag 13 oktober 2016

Regering wil euthanasie voor mensen die uit het leven willen stappen

De euthanasiewetgeving is op dit moment nog heel streng. Voordat een arts euthanasie mag toepassen moeten heel veel stappen worden doorlopen en moet iemand bijvoorbeeld uitzichtloos- en ongeneeslijk ziek zijn. Als het aan de regering ligt worden de regels opgerekt en mogen mensen die vinden dat hun leven is voltooid ook euthanasie krijgen.

Lees verder


donderdag 13 oktober 2016

Video: Rouwvlaggen gestolen in Medemblik

Op speciale momenten hangen inwoners van Medemblik een groen-witte Banger-vlag aan huis. Dit weekend deden ze dat als eerbetoon aan een overleden vrouw. Helaas zijn er vier vlaggen gestolen, dat meldt RTV NH.

Lees verder


donderdag 13 oktober 2016

Nieuwe column Mariska Overman-Bruntink: De zin en onzin van een bucketlist

Sinds kort ben ik ervaringsdeskundige aangaande bucketlisten. Een bucketlist is een lijst met wensen die je in je leven graag zou willen vervullen. Waarom het ook in Nederland een Engelse naam heeft weet ik niet, alhoewel ik wel snap dat een ‘emmer-lijst’ aanzienlijk minder indrukwekkend klinkt.

Lees verder


donderdag 12 oktober 2016

VIDEO: Belgische vrouw laat zich invriezen

Een negentig jarige vrouw uit België heeft zich afgelopen maand laten invriezen na haar overlijden. Het is de bedoeling dat de vrouw weer tot leven wordt gewekt op het moment dat de wetenschap daar toe in staat is. Het lichaam van de vrouw is na haar overlijden meteen behandeld en naar de VS gestuurd waar het is ingevroren, dat meldt de VTM.

Lees verder


donderdag 11 oktober 2016

Internationale belangstelling voor nieuw kistenconcept

Op de Uitvaartvakbeurs in Gorinchem werd onlangs door het Edese bedrijf DGU De Groene Uitvaartkist, een geheel nieuwe lijn van 100% milieuvriendelijke uitvaartkisten gepresenteerd. De reacties van het nationale en internationale vakpubliek waren overweldigend. Initiatiefneemster Gerdine van Dam is als dochter van een uitvaartondernemer wel wat gewend, maar zoveel aandacht overtrof haar verwachtingen.

Lees verder


donderdag 11 oktober 2016

Drachten wil meer strooivelden en natuurbegraven

De gemeente Smallingerland gaat verschillende strooivelden aanleggen op haar begraafplaaten. Op deze manier hoopt de gemeente in te spelen op de trend dat steeds meer mensen kiezen voor cremeren. Ook gaat de gemeente onderzoek doen naar natuurbegraven, dat meldt De Leeuwarder Courant.

Lees verder


donderdag 11 oktober 2016

Besluit over tuingraf Brunssum wordt uitgesteld

De gemeenteraad van Brunssum heeft het besluit over of het veelbesproken tuingraf van de overleden vrouw van Frenk Windels mag blijven of niet uitgesteld. De raad zou zich eigenlijk dinsdagavond uitspreken over de kwestie, maar enkele fractievoorzitters willen de zaak eerst in een besloten vergadering bespreken, dat meldt L1.

Lees verder


donderdag 11 oktober 2016

Beeldjes en bloemen moeten weg op begraafplaats van Doorn

Op de begraafplaats van Doorn mogen van de gemeente niet teveel beeldjes of bloemen meer bij de graven staan. Enkele nabestaanden moesten, tot hun grote verbijstering, zelfs spullen weg komen halen. De gemeente heeft in de jaren 50 afspraken gemaakt met de architect waarin was bepaald dat alle graven even groot moesten zijn vanuit de gedachte dat iedereen na de dood gelijk is, dat meldt het AD.

Lees verder


donderdag 10 oktober 2016

Duurzaamheid en milieu belangrijk bij leven, maar niet bij afscheid

Van biologisch eten tot elektrische auto’s en het betalen voor je plastic tasje. Je kunt er niet omheen: groen en duurzaam leven is hot. Maar hoe zit het met duurzaamheid rondom de dood? Speelt milieubewustzijn ook een rol bij onze uitvaart?

Lees verder


donderdag 10 oktober 2016

Vier finalisten Monuta investering

Er zijn vier finalisten over in de businesschallenge '100 ideeën over afscheid', die uitvaartverzekeraar Monuta samen met Sprout organiseert. De finalisten maken kans op een investering.

Lees verder


donderdag 6 oktober 2016

De Laatste Eer gaat voor duurzaam met GreenLeave

Duurzaamheid en dus ook de duurzame uitvaart is geen overwaaiende trend, maar een gestaag doorzettende trend. Steeds meer mensen willen hun duurzame principes ook na hun overlijden volgen. Dat blijkt ook uit de groei van GreenLeave, in 2014 gestart als gezamenlijk initiatief van zes uitvaartondernemers. GreenLeave is gericht op de promotie en het ontwikkelen van duurzaamheid in de uitvaartbranche. De Laatste Eer te Steenwijk heeft besloten zich ook aan te sluiten bij GreenLeave.

Lees verder


donderdag 6 oktober 2016

Privatisering begraafplaatsen Assen van de baan

De gemeente Assen gaat de begraafplaatsen in Assen niet privatiseren. Het college wil juist tegemoetkomen aan de wensen die inwoners van Assen hebben als het gaat om begraven, dat meldt het Dagblad van het Noorden.

Lees verder


donderdag 6 oktober 2016

Excuses gemeente voor forse ingreep begraafplaats Ankeveen

Een opknapbeurt van de begraafplaats in Ankeveen heeft voor flink wat commotie gezorgd. De verantwoordelijke wethouder Theo Reijn stelde dat de emoties hoog oplopen en het dorp onder hoogspanning staat, dat meldt de Gooi en Eemlander.

Lees verder


donderdag 6 oktober 2016

29 nieuwe keurmerkhouders voor Keurmerk Uitvaartzorg

Stichting Keurmerk Uitvaartzorg heeft afgelopen jaar 29 nieuwe keurmerkhouders mogen verwelkomen. Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst voor keurmerkhouders, vorige week tijdens de Uitvaart Vakbeurs in Gorinchem, zijn zij in het zonnetje gezet.

Lees verder


donderdag 6 oktober 2016

Bezwaren tegen bouw crematorium Schijndel

Bijnen Uitvaartverzorging en de familie Van Rijckevorsel willen een crematorium realiseren op landgoed De Denneboom in Schijndel. Een aantal omwonenden en natuurorganisaties maken hier bezwaar tegen omdat ze vinden dat het crematorium de rust en de natuur zal verstoren, dat meldt het Brabants Dagblad.

Lees verder


donderdag 6 oktober 2016

Bouw crematorium Oudehaske kan beginnen

De Raad van State heeft de bezwaren van omwonenden van de Jousterweg in Oudehaske afgewezen. De omwonenden zijn tegen de komst van een crematorium in hun straat, maar de Raad van State vindt dat het crematorium er mag komen, dat meldt De Leeuwarder Courant.

Lees verder


donderdag 5 oktober 2016

AMCO presenteert nieuwe collectie rouwdrukwerk

Op de Uitvaartvakbeurs 2016 heeft Amco To Be Remembered een nieuwe collectie rouwdrukwerk gepresenteerd.

Deze nieuwe collectie onderscheid zich ten opzichte van de bestaande collectie door de unieke vouwwijze maar ook door het concept, waarbij de vergankelijkheid van het leven in beeld gebracht wordt.

Lees verder


donderdag 5 oktober 2016

Het zelfstandige Afscheidshuis Amsterdam opent zijn deuren

Het zelfstandige Afscheidshuis Amsterdam opent zijn deuren officieel per 10 oktober 2016

Lees verder


donderdag 5 oktober 2016

Informatiebijeenkomst “Sterven & Erven”

Er zijn twee zaken in het leven die we zeker weten: we worden geboren en we overlijden. Beide belangrijke gebeurtenissen waar kennis en persoonlijke aandacht onmisbaar is. Zo ook bij een overlijden. Daarom organiseren MTH Accountants & Adviseurs, PVM Notarissen en Rebel’s Begrafenisonderneming op dinsdag 18 oktober de bijeenkomst “Sterven & Erven”.

Lees verder


donderdag 4 oktober 2016

Essenhof knapt monumentale grafvelden op

Deze week start de Essenhof in Dordrecht met werkzaamheden op enkele 19e eeuwse grafvelden bij de oude ingang van de begraafplaats aan de Dubbeldamseweg Zuid.

Lees verder


donderdag 4 oktober 2016

Rouwen via Facebook

Mensen delen alles via social media. Meestal de mooie, grappige, bijzondere en leuke momenten. Maar steeds meer worden social media ook gebruikt om troost en steun te vinden in de moeilijkere periodes in het leven. Steun van vrienden, maar ook van onbekenden. De facebookpagina van Wie Troost Mij? heeft inmiddels meer dan 100.000 fans die op zoek zijn naar steun bij het omgaan met verlies. Daarmee is het initiatief het grootste online nazorgplatform op het gebied van rouwverwerking.

Lees verder


donderdag 4 oktober 2016

Floortje Agema schrijft boek met troostende verhalen en gedichten die houvast geven

Een jongetje liggend op het strand gevlucht uit een oorlogsland, de ramp met MH17, overleden kinderen die herdacht worden op Wereldlichtjesdag: Floortje Agema bezit de gave om taal te geven aan het onbenoembare. Haar gedichten worden via Facebook en Twitter massaal gedeeld. In haar werk als ritueelbegeleider schreef ze gedichten en verhalen op maat voor kinderen en volwassenen die afscheid moeten nemen.

Lees verder


donderdag 3 oktober 2016

Herinneringsconcert Essenhof 2016

De Essenhof organiseert op zondag 30 oktober 2016 wederom een Herinneringsconcert voor nabestaanden en anderen die behoefte voelen om in een troostrijke sfeer te mijmeren of/en stil te staan bij afscheid en verlies.

Lees verder


donderdag 3 oktober 2016

'Ticket to Earth and Back’ uit de top vijf van bestsellers op Amazon, nu ook in het Nederlands

Diep van binnen zijn wij allemaal spirituele wezens. Hoe meer we dit blijven beseffen, hoe gelukkiger ons leven zal zijn. ‘Ticket naar de aarde en terug’ is een kleine gids in het omarmen van de realiteit van ons leven.

Lees verder


donderdag 3 oktober 2016

Crematorium Tilburg ondergaat metamorfose

Begin september begon bij het Crematorium Tilburg een grote renovatie. In drie weken tijd zijn aula 1 en aanliggende ruimtes in een nieuw jasje gestoken. Daarnaast is alle apparatuur in het gehele crematorium vervangen. Er zijn nu meer presentatiemogelijkheden, ook kan men vanaf heden een afscheid online bijwonen. Het crematorium verwacht dat veel mensen die niet in staat zijn aanwezig te zijn bij het afscheid van een dierbare, van deze mogelijkheid gebruik gaan maken.

Lees verder


Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder