Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Nieuws APRIL 2015

donderdag 30 april 2015

Opening nieuw uitvaartcentrum Yarden & van Proosdij op 4 mei

Maandag 4 mei a.s. opent burgermeester B. Verkerk van Delft het nieuwe uitvaartcentrum De Schakel van Yarden & van Proosdij. Dit nieuwe centrum is gevestigd in het oude jeugdhonk aan de Muyskenlaan en grenst aan het gebouw van Humanitas. Na een grondige verbouwing zijn alle ruimten zo ingericht dat nabestaanden in huiselijke sfeer afscheid kunnen nemen van hun dierbare.

Lees verder


donderdag 30 april 2015

Aantal verkeersdoden gelijk gebleven in 2014

n 2014 zijn 570 mensen omgekomen door verkeersongevallen in Nederland. Na de forse daling van 12 procent in 2013, is het aantal verkeersdoden in 2014 gelijk gebleven. Dit blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en Rijkswaterstaat, onderdeel van het ministerie van Infrastructuur en Milieu, dat meldt het CBS.

Lees verder


donderdag 30 april 2015

Video: Belangstellenden missen uitvaart door gemeente Castricum

De gemeente Castricum heeft zich niet van haar beste kant laten zien bij de uitvoering van de uitvaart van een eenzaam overleden inwoner. De buurman, die twintig jaar naast de man woonde, had contact gezocht met de gemeente om te vragen wanneer de man zou worden begraven. Een ambtenaar liet hem daarop weten dat daar niets over gezegd kon worden. Dit zou te maken hebben met de APV en de privacy, dat meldt Dichtbij.nl.

Lees verder


donderdag 30 april 2015

Zoektocht naar grond voor natuurbegraafplaats Putten

Het Puttense raadslid Geke Hop van Wij Putten is op zoek naar grondeigenaren die op hun grond een natuurbegraafplaats willen realiseren. Hop nam het initiatief om met belangstellenden, uitvaartondernemers en een dominee te spreken over de mogelijkheid om een natuurbegraafplaats te realiseren in Putten. Het bleek dat er geen bezwaren zijn vanwege geloofsovertuiging, dat meldt De Stentor.

Lees verder


donderdag 29 april 2015

Gemeente Hardinxveld-Giessendam ruimt graven voor meer capaciteit

De gemeente Hardinxveld-Giessendam laat graven ruimen op de begraafplaatsen aan de Tiendweg en Spindermolen. Op die manier moet er weer voldoende begraafcapaciteit ontstaan tot 2025, dat meldt HetKompas.nl.

Lees verder


donderdag 29 april 2015

Grafschenners actief op begraafplaats Dreumel

Grafschenners hebben een bezoek gebracht aan de gemeentelijke begraafplaats aan de Polstraat in Dreumel. Ze hebben onder andere bloempotten en grafornamenten kapot gegooid, dat meldt Omroep Gelderland.

Lees verder


donderdag 29 april 2015

Open huis op Rusthof

Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort houdt zaterdag 30 mei open huis. Om 11.00 uur start een gevarieerd programma met activiteiten, lezingen en rondleidingen. Een van de activiteiten is de bezichtiging van de nieuwe rouwkamers, die 24 uur per dag voor nabestaanden beschikbaar zijn. De opendag duurt tot 16.30 uur.

Lees verder


donderdag 28 april 2015

Expert-meeting Ethiek + Etiquette in omgang met menselijke resten

Is onze maatschappij overgevoelig ten aanzien van het dode lichaam? Betekent piëteitsvolle verzorging dat we alles uit de kast halen om ´er netjes bij te liggen´ of mag de dood ook gezien worden? Dit en meer staat centraal tijdens de Funeraire Academie expert-meeting op 20 mei 2015 in Nijmegen.

Lees verder


donderdag 28 april 2015

Herdenking gevallenen bij de Essenhof

Traditiegetrouw vindt er op de eerste zondag van mei een herdenking plaats op de Gemeentelijke begraafplaats Essenhof aan de Nassauweg 200 in Dordrecht. Op zondag 3 mei worden hier alle gevallenen tijdens de Tweede Wereldoorlog en in Nederlands-Indië herdacht. De herdenkingsplechtigheid start om 10.30 uur in de monumentale Thuredrith Aula.

Lees verder


donderdag 28 april 2015

Getuigenoproep Inbraak tijdens uitvaart in televisieprogramma

Vorige week vrijdag moest een man uit Nootdorp zijn vrouw begraven. Terwijl de man op de begraafplaats was sloegen twee mannen toe in het huis van de man. De politie neemt de zaak heel hoog op en zal vanavond een getuigenoproep doen op televisie, dat meldt Omroep West.

Lees verder


donderdag 27 april 2015

Unieke innovatie op rouwvervoer gebied

R. (Richard) Kleter Transport heeft zijn dienstenpakket uitgebreid. Dit bedrijft verhuurt sinds 2003 een heuse Amerikaanse heavy duty truck (een Kenworth W900L van 500 PK) als trouwauto. Ook wordt de truck verhuurd aan mensen die (b.v. voor hun verjaardag) een keertje zo’n truck zélf willen besturen. Sinds kort wordt deze truck ook verhuurd voor uitvaarten.

Lees verder


donderdag 26 april 2015

Vogelexcursie op begraafplaats Rusthof Amersfoort

Begraafplaats Rusthof is gelegen in het bos aan de rand van Amersfoort. Op de begraafplaats is prachtige natuur te zien en er bevinden zich diverse soorten vogels. Op twee en drie mei kunnen belangstellenden op de begraafplaats meedoen aan een vogelexcursie.

Lees verder


donderdag 23 april 2015

Video: DELA zet succes campagne door

Uitvaartorganisatie DELA gaat door met het maken van commercials waarin het menselijke aspect een grote rol speelt. Naast de commercials worden er ook minidocumentaires gemaakt die te zien zijn op de website van DELA, dat meldt Omroep Brabant.

Lees verder


donderdag 22 april 2015

Erehof op De Essenhof geheel gerestaureerd

De Oorlogsgravenstichting (OGS) heeft dit jaar een belangrijke bijdrage geleverd aan het onderhoud van de Erehof op de Dordtse begraafplaats Essenhof. Zo is het bronzen beeld van de Vallende Man volledig gerestaureerd en van een nieuwe sokkel voorzien. De grafzerken zijn gereinigd en waar nodig hersteld. Samen met medewerkers van de Essenhof is alle omringende beplanting vervangen.

Lees verder


donderdag 22 april 2015

Noordwijkerhout krijgt Uitvaarthuys

Het Uitvaarthuys is een winkel aan de Dorpsstraat nummer 31. Niet zomaar een winkel, maar een plaats waar u alle informatie kunt vinden over het persoonlijk vormgeven van een uitvaart, over rouwbegeleiding en rouwverwerking voor nabestaanden. Ook na het afscheid zijn wij er om u te helpen uw verdriet een plaats te geven. We luisteren, we zoeken een passend boek, een troostend symbool, we doen alles om u te helpen op uw weg naar verwerking en acceptatie.

Lees verder


donderdag 22 april 2015

Nieuwe begraafplaats Maassluis in gebruik

De nieuwe begraafplaats aan de Hoge Zeedijk in Maassluis kan nog deze zomer in gebruik worden genomen, dat meldt WOS.nl.

Lees verder


donderdag 22 april 2015

Wethouder grote afwezige bij informatiebijeenkomst crematorium Alkmaar

Ongeveer zestig bewoners van De Hoef in Alkmaar hebben de informatieavond bijgewoond over het nieuwe crematorium in Alkmaar. Ze hebben heel veel kritiek op de plannen en zijn van mening dat ze bewust niet op tijd zijn geïnformeerd over de plannen, dat meldt RTV Noord-Holland. Opvallende afwezige was de verantwoordelijk wethouder die kennelijk wat anders te doen had.

Lees verder


donderdag 21 april 2015

Nieuwe column Mariska Overman-Bruntink: De Begraafplaats

De zon schijnt. Ik loop over de begraafplaats. Links en rechts vallen zonnestralen door de bomen, op de graven. Sommige graven zijn oud, sommigen zijn recent aangelegd. Een begraafplaats is een vreemde plek. Iets klopt er niet. Vroeger vond ik het eng. Teveel horrorfilms gezien. Nu vind ik het niet meer eng. Wel vreemd. Onder mij zijn honderden doden. Vergaan tot iets onherkenbaars. Honderden levens in herinnering. Honderden mensen die gemist worden. Of werden.

Lees verder


donderdag 20 april 2015

Bijzondere open dag Academie Vitaedis

Op 30 april a.s. is er een bijzondere open dag voor de opleiding tot uitvaartbegeleider van de Academie Vitaedis die start op 5 juni a.s.

Lees verder


donderdag 18 april 2015

Huurcontract crematorium Maassluis getekend

De komst van crematorium De Dijk in Maassluis is weer een stap dichterbij gekomen. In het bijzijn van lokale media hebben de twee initiatiefnemers het huurcontract getekend, dat meldt WOS.nl. Het crematorium wordt gebouwd op de Nieuwe Begraafplaats aan de Hoge Zeedijk.

Lees verder


donderdag 17 april 2015

Video: DFW Europe lanceert website met veel video

DFW Europe heeft een nieuwe website gelanceerd. De bezoeker heeft op deze website (dfweurope.com) niet alleen meer overzicht, maar vindt direct een antwoord op mogelijke vragen ten aanzien van het ontwerpen en produceren van crematieovens en bijbehorende apparatuur. Op een treffende wijze zijn de diverse processen, producten en het gebruik daarvan door middel van video’s in beeld gebracht. Zo ziet de bezoeker van de website direct hoe alles werkt en wat er bij het gehele proces komt kijken.

Lees verder


donderdag 17 april 2015

Big Brother in opbaarkamer Dordrecht en omstreken

Nabestaanden kunnen voortaan thuis op internet zien hoe de overledene er bij ligt in de opbaarkamer van Uitvaartcentrum Dordrecht en Omstreken. Het uitvaartcentrum is de eerste in Nederland die full hd-camera’s heeft hangen in de opbaarkamers en die de mogelijkheid biedt om online live naar de beelden te kijken, dat meldt het AD.

Lees verder


donderdag 17 april 2015

Burgemeester opent YARDEN Huis Brabant

Burgemeester Huisman heeft vandaag het nieuwe crematorium aan de Florijnstraat in Oosterhout geopend. Het crematorium krijgt de naam ‘YARDEN Huis Brabant’, omdat het veel meer is dan een crematorium alleen.

Lees verder


donderdag 17 april 2015

Nieuwe uitvaartondernemer in Friesland

De Súdwesthoeke van Fryslân is een uitvaartonderneming rijker.
Vanaf heden verzorgt Jelle Dijkstra uitvaarten in Balk en wijde omgeving.

Lees verder


donderdag 17 april 2015

Begraafplaats Heiderust krijgt natuurbegraafplaats

De gemeente Rheden heeft besloten om een natuurbegraafplaats te realiseren op begraafplaats Heiderus. Heiderust is gelegen op de Veluwezoom tussen Rheden en Velp. De natuurbegraafplaats komt te liggen aan de Velpse kant van het bos, dat meldt RhedenNieuws.nl.

Lees verder


donderdag 17 april 2015

Graven burgerslachtoffers nazi’s moeten worden beschermd

Graven van burgerslachtoffers uit de Tweede Wereldoorlog zouden niet moeten worden geruimd. Dat vindt de Stichting In Paradisum die zich inzet voor de graven van burgerslachtoffers die zijn begraven in Nijmegen, dat meldt de Gelderlander.

Lees verder


donderdag 16 april 2015

Unieke natuurbegraafplaats met afscheid op steiger in een meer

In september wordt in de gemeente Peel en Maas midden in het Maasbreese bos een nieuwe natuurbegraafplaats officieel geopend. Het is een unieke natuurbegraafplaats van ruim 10 hectare waar de kist tijdens de plechtigheid kan worden geplaatst op een grote steiger in een meer in het bos.

Lees verder


donderdag 16 april 2015

Bekijk het videoverslag van de jubileumactie van Rebel’s Begrafenisonderneming

Op zaterdag 11 april is het 200-jarig bestaan van Rebel’s Begrafenisonderneming gevierd. Tijdens de feestelijke open dag werd er, onder grote publieke belangstelling, ook een historische uitvaartstoet gevormd die een oud gebruik uit Huizen nabootste door rond de Oude Kerk te lopen op weg naar de begraafplaats. Daarin kon men zien hoe men vroeger gekleed ging bij een begrafenis en in welke vorm dat ging. Zo was de kist nooit zichtbaar, maar was deze altijd bedekt onder een kleed. Verder liepen de mannen vooraan 2 aan 2, gevolgd door de vrouwen in klederdracht en gehuld onder zogenaamde regenkleden.

Lees verder


donderdag 15 april 2015

Politie brengt as overleden moeder terug bij dakloze

Een dakloze man uit Amsterdam die de urn met de as van zijn overleden moeder kwijt was geraakt heeft deze terug dankzij drie bouwvakkers. De bouwvakkers vonden de urn en brachten die naar de politie, dat meldt de NOS.

Lees verder


donderdag 15 april 2015

Maassluis krijgt crematorium op de gemeentelijke begraafplaats

Op de gemeentelijke begraafplaats aan de Nieuwe Waterweg in Maassluis wordt een crematorium gebouwd. De gemeente heeft dinsdag ingestemd met een plan om een crematorium onder te brengen in de aula op de begraafplaats, dat meldt WOS.nl.

Lees verder


donderdag 15 april 2015

Proef composteren gestart met echte overledene

Het lichaam van een 78-jarige man is begraven op het terrein van de Western Carolina University in Seattle. De man is begraven in een bed van houtsnippers, dat meldt de Telegraaf. Ook zijn stikstof en vocht toegevoegd wat er voor zou moeten zorgen dat het lichaam gaat composteren.

Lees verder


donderdag 15 april 2015

Minilijkwagens in Museum Tot Zover

Vanaf vandaag is de grootste Nederlandse collectie lijkwagens in miniatuur te zien in Museum Tot Zover. De bestaande verzameling is recent enorm uitgebreid en een groot deel van de aanwinsten is opgenomen in de vernieuwde presentatie. Vierenvijftig modellen schitteren in de glazen vitrine. Naast de bekende Duitse en Franse fabrikanten zijn het vooral auto’s van Amerikaanse komaf. Tachtig jaar autogeschiedenis in het zwart.

Lees verder


donderdag 14 april 2015

Maandag informatieavond over crematoriumplannen Alkmaar

De gemeente Alkmaar en projectontwikkelaar Vrieshorst Project BV houden aanstaande maandag (20 april) een informatieavond. Tijdens de avond worden belangstellenden bijgepraat over de plannen om een crematorium te realiseren op het terrein van het voormalige tuincentrum De Hoef.

Lees verder


donderdag 14 april 2015

'Ik vergeet je niet' als bijzonder thema van de Week van de Begraafplaats

Van 30 mei tot en met 7 juni aanstaande vindt voor de tweede maal de Week van de Begraafplaats plaats. Een groot aantal begraafplaatsen door heel Nederland neemt deel aan dit publieksevenement, waarvan het thema is: ‘Ik vergeet je niet’. Oorlogsgraven en graven van beroemde personen staan hierbij centraal tijdens speciale rondleidingen en lezingen.

Lees verder


donderdag 14 april 2015

Video: Kerk plaatst films uitvaarten ongevraagd online

Verschillende kerken in Uden, Udenhout, Den Dingen en Eindhoven hebben registraties van uitvaarten online geplaatst zonder dat families daarvoor toestemming hebben gegeven, dat meldt Omroep Brabant. Verschillende nabestaanden zijn volgens de omroep woedend dat hun privacy is geschonden.

Lees verder


donderdag 13 april 2015

Nieuw op Uitvaart-Alkmaar.nl: Memorial Gedenktekens

Een persoonlijk grafmonument hoeft niet duur te zijn. Persoonlijke aandacht en begeleiding staan bij ons voorop.
Samen met u nemen wij al schetsend de mogelijkheden door. Voor ieder budget heeft Memorial Gedenktekens een persoonlijk monument.

Lees verder


donderdag 13 april 2015

De Regenboogboom winnaar jubileumactie Rebel’s Begrafenisonderneming

Op zaterdag 11 april is tijdens de viering van het 200-jarig bestaan de winnaar bekend gemaakt van de goede doelen actie van Rebel’s Begrafenisonderneming.
Voor elke uitvaart die de uitvaartonderneming uitvoert in het jubileumjaar reserveert zij €200,- voor een goed doel. In februari konden goede doelen worden aangedragen door het publiek. Van de 57 ingediende doelen werden er 5 geselecteerd waarop in de maand maart gestemd kon worden.

Lees verder


donderdag 13 april 2015

Faunabescherming: ‘Afschieten konijnen wreed en zinloos’

Op de website van de Faunabescherming staat een artikel naar aanleiding van de gebeurtenissen op de begraafplaats aan de Ambachtsweg in Hendrik-Ido-Ambacht. De Faunabescherming noemt het besluit van de gemeente om konijnen af te schieten (te meer omdat het zoogtijd is) omstreden. De Faunabescherming zegt dat de gemeente denkt dat ze de konijnenoverlast kunnen terugdringen door te schieten, maar dat zou een bewezen onjuiste aanname zijn.

Lees verder


donderdag 13 april 2015

Wreed konijnenleed op begraafplaats Hendrik-Ido-Ambacht

Op de begraafplaats aan de Achterambachtseweg in Hendrik-Ido-Ambacht zorgen konijnen voor overlast. Ze veroorzaken verzakkingen van graven om nog maar niet te spreken van het feit dat ze de bloemen op de graven opeten. Omdat de konijnen dat doen moeten ze dood van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Doordat de gemeente de dieren in dit deel van het jaar laat afschieten zullen tientallen jonge konijntjes een gruwelijke dood sterven in hun holen en daarom slaat de Stichting Mooi Geweest alarm, dat meldt het AD.

Lees verder


donderdag 12 april 2015

Uitbreiding voor Monuta Tom van Dijk

Uitvaartondernemer Tom van Dijk heeft versterking gekregen van Margriet van Ingen-van Reusel als tweede uitvaartverzorger. Van Ingen (50) is getrouwd, moeder van drie kinderen en woont in de Reeshof in Tilburg. In februari is zij in dienst getreden bij Monuta Tom van Dijk. Daarvoor was ze werkzaam als uitvaart assistent bij Monuta in Tilburg, verzorgde ze overledenen, begeleidde ze de familie hierbij en fungeerde als gastvrouw bij rouwbezoeken en condoleances.

Lees verder


donderdag 10 april 2015

Minister kijkt naar veilige manier om as te verwerken in tatoeage

Minister schippers van Volksgezondheid gaat kijken of er een veilige manier is om de as van een overledene in een tatoeage te verwerken. Op dit moment is dit volgens de hygiëne- en veiligheidsregels nog niet toegestaan omdat er in het inktmengsel geen schadelijke stoffen mogen zitten, dat meldt de Telegraaf.

Lees verder


donderdag 9 april 2015

Toespraak Frans Timmermans bij 70 jaar bevrijding kamp Buchenwald

Op zaterdag 11 april 2015 is het zeventig jaar geleden dat kamp Buchenwald werd bevrijd. Vanaf 11.00 uur vindt op begraafplaats De Nieuwe Ooster aan de Kruislaan 126 de herdenking van de verschrikkingen van het kamp en viering van de bevrijding plaats. De organisatie van de plechtigheid is in handen van het Herdenkingscomité Buchenwald in samenwerking met Stichting 1940-1945.

Lees verder


donderdag 8 april 2015

Tweede crematorium Uden volgende week in bedrijf

Volgende week zal het nieuwe crematorium in Uden haar deuren openen, dat meldt het Brabants Dagblad. Het tweede crematorium van Uden is gevestigd aan de Linie nummer 9.

Lees verder


donderdag 8 april 2015

Lezing moeder die kind en man verloor bij familiedrama

'25 november 2009, de dag dat de stilte kwam.' Deze zin stond voor op de rouwkaart van de door een familiedrama omgekomen echtgenoot en oudste zoon van de Oisterwijkse Elisa Hoogendoorn. Een enorm, niet te bevatten verlies: een verlies waarvan je denkt, hoe kom je hier bovenop, hoe wordt dit draagbaar? Dat lijkt onmogelijk...

Lees verder


donderdag 7 april 2015

Monuta Duijndam nieuwe uitvaartonderneming in Zuidwest Friesland

Met haar innemende lach en warme uitstraling is Ina Duijndam misschien niet direct het type waar je aan denkt bij een uitvaartverzorger. Toch is zij in april haar eigen uitvaartonderneming gestart in de regio Zuidwest Friesland. Onder de naam Monuta Duijndam verzorgt Ina uitvaarten in Sneek, Bolsward, Harlingen, Joure, Lemmer, Franeker en omgeving.

Lees verder


donderdag 6 april 2015

Overledenen begraven of gecremeerd zonder aangifte overlijden

Wanneer iemand is overleden wordt er door de uitvaartondernemer of de nabestaanden aangifte van overlijden gedaan in de gemeente waar iemand is overleden. Dit kan men doen als men beschikt over een verklaring van overlijden die is opgesteld door een (huis)arts. De gemeente geeft dan ‘verlof tot begraven of cremeren’. Door de aangifte van overlijden wordt het overlijden ook verwerkt in de Basisregistratie Personen.

Lees verder


donderdag 3 april 2015

Veel belangstelling voor symposium Herinneringsbos

Landgoedontwikkelaars, Crematorium Tilburg en diverse ondernemers hebben het plan voor een herinneringsbos in Tilburg en omgeving. Om te onderzoeken of er voor dit plan voldoende draagvlak is, organiseerden zij op 2 april het symposium 'Rites de Passage, natuur als herinnering'. Een aantal sprekers namen vanuit verschillende achtergronden de aanwezigen mee in hun ideeën over het gebruik van natuur en in het bijzonder bomen en bos als ritueel bij herinneren. De ruim 70 aanwezigen bleken zeer geïnteresseerd in het initiatief.

Lees verder


donderdag 2 april 2015

Nationaal Vakexamen krijgt vorm

Het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg (NaVU) begint vorm te krijgen. Dit jaar zullen verscheidene opleiders hun aanbod afstemmen op het theoretisch examen. In 2016 kunnen de eerste theoretische examens worden afgelegd. Het vakdiploma wordt ontwikkeld om de vakbekwaamheid van de uitvaartverzorger te borgen. Het staat open voor iedereen die zich wil bekwamen in het beroep van uitvaartverzorger.

Lees verder


donderdag 2 april 2015

Gewoon Bijzonder Afscheid een eigenzinnige uitvaartonderneming van start

Wiesje Hallewas en Jolanda Roos zijn samen Gewoon Bijzonder afscheid gestart.
Gewoon Bijzonder Afscheid organiseert uitvaartceremonies. Wiesje en Jolanda vinden dat veel uitvaarten op elkaar lijken, terwijl er geen mens gelijk is.

Lees verder


donderdag 2 april 2015

Handtekeningen ingezameld tegen komst crematorium Hoogezand

Omwonenden en eigenaren van volkstuintjes hebben wethouder Drenth van Hoogezand-Sappemeer handtekeningen overhandigd. De handtekeningen zijn gezet door mensen die niet willen dat er een crematorium wordt gebouwd naast Winkelpark Hoogezand, dat meldt het Dagblad van het Noorden.

Lees verder


donderdag 1 april 2015

Boxershorts maken van kleding overledene

Waar gedenken, herdenken en sociaal ondernemen elkaar ontmoeten: Algemeen Belang Uitvaartverzorging (www.algemeenbelang.nl) gaat nabestaanden de mogelijkheden van Van Hulley (www.vanhulley.nl) aanreiken. Van een overhemd dat je dierbare altijd heeft gedragen een ander kledingstuk maken. Een originele Van Hulley boxershort.

Lees verder


donderdag 1 april 2015

Nieuwe film begraafplaatsen Apeldoorn

De gemeente Apeldoorn heeft vijf gemeentelijke begraafplaatsen. Dit zijn begraafplaats Heidehof, begraafplaats Soerenseweg, begraafplaats Beekbergen, begraafplaats Wenum en begraafplaats Uddel. Het zijn stuk voor stuk prachtige begraafplaatsen die veel mogelijkheden bieden om een overleden dierbare te gedenken. In deze film zijn alle begraafplaatsen in beeld gebracht en ziet de kijker wat er allemaal mogelijk is.

Lees verder


donderdag 1 april 2015

Dieven laten shovel achter op begraafplaats Beverwijk

Afgelopen zaterdag hebben brutale dieven een complete shovel gestolen bij Strandpaviljoen Deining in Castricum. Dankzij een oplettende getuige is de shovel dinsdag teruggevonden op de begraafplaats in Beverwijk, dat meldt RTV NH.

Lees verder


Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder