Nieuws

Facultatieve
Sponsors
U bent hier: home / nieuws & agenda / nieuws

Nieuws OKTOBER 2003


23 oktober 2003

Monuta organiseert themadag Verliesverwerking

De afdeling Begraafplaatsen en Crematoria van Monuta Uitvaartzorg en -verzekeringen organiseert op zaterdag 8 november 2003 een themamiddag over verliesverwerking.
Belangstellenden zijn om 13.00 uur van harte welkom in de Emmauskerk aan het Merelplein 2 te Nieuwegein. Prof. Dr. Jan van den Bout, hoogleraar Klinische Psychologie, houdt een lezing over misverstanden over rouw.


22 oktober 2003

Monuta Uitvaartzorg en -verzekeringen bestaat 80 jaar

Op 23 oktober 2003 bestaat Monuta Uitvaartzorg en -verzekeringen 80 jaar. Monuta heeft haar jubileum op zaterdag 4 oktober gevierd met een familiedag voor haar medewerkers met hun gezin. Belangrijke relaties krijgen rond 23 oktober een exemplaar van het Zakboek Uitvaartwezen toegestuurd.


Monuta Charity Fund steunt Europees jaar van mensen met een handicap

16 oktober 2003

Monuta Charity Fund steunt Europees jaar van mensen met een handicap

Het jaar 2003 is het Europees Jaar van mensen met een handicap en het Monuta Charity Fund (MCF) droeg hier graag een steentje aan bij. In september zijn veertien steden door een promotiekaravaan van het Europees Jaar aangedaan. Het MCF zorgde in elke stad voor een ambassadeur.


13 oktober 2003

LifeGem® genomineerd voor Funeral Award

Etten-Leur - LifeGem Benelux in Etten-Leur is officieel genomineerd voor de finale van de International Funeral Awards 2003. Deze voor de uitvaartbranche prestigieuze prijzen worden op zaterdag 25 oktober a.s. uitgereikt in Antwerpen.


6 oktober 2003

Nieuwe adverteerder: Glaskunstatelier Metamorfose

Wij helpen u een persoonlijk en uniek gedenkteken op te richten voor uw dierbare. Meerdere materialen mogelijk, zoals glas, keramiek, metaal en steen. Ook voor dieren!

Voor meer informatie, klik hier
http://www.glaskunstatelier.nl/


3 oktober 2003

Uitvaart in China, Bulgarije en Brazilië

Uitvaart.nl was deze zomer voor werkzaamheden in China (lezing), Brazilië (uitvaartbeurs) en Bulgarije (heropening crematorium). Bekijk hier de online fotoboeken.

Fotoboek China

Fotoboek Brazilië

Fotoboek Bulgarije


Nieuw adverteerder: Sky Promotions, asverstrooiingen per luchtballon.

2 oktober 2003

Nieuw adverteerder: Sky Promotions, asverstrooiingen per luchtballon.

Sinds 1983 is Virgin – Sky Promotions specialist in de uitvoering van hetelucht-ballonvaarten. Met een betrouwbaar en enthousiast team van piloten en crewleden en een vloot van 18 heteluchtballonnen brengen wij ieder jaar zo’n 5.000 passagiers in ‘hogere sferen’. Een ballonvaart geeft een unieke gelegenheid tot het verstrooien van de as van uw dierbare overledene.


Voor meer informatie, zie de categorie Bijzondere Wensen

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >