Nieuws

Facultatieve
Sponsors
U bent hier: home / nieuws & agenda / nieuws

Nieuws SEPTEMBER 2002


Nieuw: Ombudsman voor klachten uitvaartwezen.

26 september 2002

Nieuw: Ombudsman voor klachten uitvaartwezen.

Sinds kort is er een Ombudsman voor klachten over uitvaarten. De heer mr. drs. drs. G. Morren is aangesteld door de Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen, een recent initiatief van verschillende organisaties die de handen ineen geslagen hebben. Vandaag is de Ombudsman geïntroduceerd tijdens een persconferentie in Den Haag.


Zaterdag 12 oktober: publieksdag Rouwcentrum

23 september 2002

Zaterdag 12 oktober: publieksdag Rouwcentrum "De Bevelanden"

Op zaterdag 12 oktober 2002 tussen 10.00 en 16.00 uur is er weer de jaarlijkse publieksdag in rouwcentrum 'De Bevelanden', Geldeloozepad 20 te Goes.


Naar een nieuwe Horizon<br>Een werk- en herinneringsboek voor jongeren

20 september 2002

Naar een nieuwe Horizon
Een werk- en herinneringsboek voor jongeren

Bij In de Wolken is op veler verzoek een herinneringsboek gemaakt speciaal voor jongeren als vervolg op Ik zal je nooit vergeten, het herinneringsboek voor kinderen. Zowel docenten als jongeren met een verlieservaring werkten mee aan de publicatie zodat deze echt 'op maat' is.


11 september 2002

Zaterdag 2 november 2002: Expositie "Liefdevol afscheid nemen".

Wij nodigen u uit voor onze UITVAART EXPOSITIE / INFORMATIEDAG in de Grote of Sint Michäelskerk in Zwolle op zaterdag 2 november 2002.
Deze expositie heeft als titel: Liefdevol afscheid nemen, en wordt geopend om 10.30 door de burgemeester van Zwolle, de heer H. J. Meijer, en
sluit om 17.00.


Tentoonstelling 'Rituelen rond de dood' in Delfts museum Nusantara

11 september 2002

Tentoonstelling 'Rituelen rond de dood' in Delfts museum Nusantara

Van zondag 29 september 2002 tot en met zondag 2 maart 2003 vindt in Museum Nusantara in Delft de tentoonstelling 'Rituelen rond de Dood' plaats. De tentoonstelling laat zien hoe Indo's, Javanen, Chinezen, Molukkers en Baliërs in Nederland nu en in Indonesië vroeger aan de hand van hun eigen geloof en traditie afscheid nemen van overledenen. Basis van de rituelen vormen de geloven van de bevolkingsgroepen: hindoeïsme, christendom, islam en boeddhisme/confucianisme/taoïsme. 'Rituelen rond de Dood' is voor iedereen die meer wil weten over uitvaart bij andere culturen.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >