Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Nieuws OKTOBER 2017

donderdag 31 oktober 2017

DELA wil geen verplicht keurmerk uitvaartbranche

Uitvaartorganisatie DELA is geen voorstander van het verplichtstellen van een keurmerk voor elke organisatie in de uitvaartbranche. Directeur Edzo Doeve zei dat in een interview op BNR. Hij vindt wel dat de uitvaartbranche dringend een kwaliteitsimpuls nodig heeft.

Lees verder


donderdag 31 oktober 2017

‘De Makers’ Afl. 8: Uitvaartkisten van hout Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer wil haar bossen zo duurzaam mogelijk beheren om het ook door te kunnen geven aan toekomstige generaties. Daarom onderneemt Staatsbosbeheer verschillende acties, waaronder de uitgifte van hout uit Nederlandse bossen waarvan kistenfabrikant DZU uit Apeldoorn duurzame uitvaartkisten maakt. Voor elke verkochte kist wordt een nieuwe boom geplant. In aflevering 6 van het programma De Makers laten Staatsbosbeheer en DZU zien waar het hout vandaan komt en hoe de kisten gemaakt worden zonder dat er schadelijke stoffen worden gebruikt.

Lees verder


donderdag 30 oktober 2017

Aangrijpende docu over sterven in een hospice

KRO-NCRV zendt vanavond de documentaire ‘Tijd om te sterven’ uit. De documentaire is gemaakt door Anne Christine Girardot die een dagdeel per week als vrijwilliger werkt in een hospice in Deventer. De programmamaakster vindt dat er in de media een te eenzijdig beeld wordt geschetst van wat waardig sterven inhoud. Daarom laat ze in deze docu zien hoe het sterfproces verloopt in een hospice.

Lees verder


donderdag 30 oktober 2017

Video: Venlo moet anonieme graven van naambordje voorzien

Wanneer de gemeente Venlo opdraait voor de kosten van een begrafenis van een burger laat de gemeente geen naambordje plaatsen bij het graf. Martin Sanders uit Venlo vindt dat de gemeente moet zorgen dat ook deze overledenen een naambordje bij hun graf krijgen, dat meldt L1.nl.

Lees verder


donderdag 30 oktober 2017

Uitslag European Funeral Innovation Awards (EUFIA)

Op zaterdag avond 28 oktober 2017 organiseerde de European Funeral Innovation Awards (EUFIA) haar gala uitreiking in het Le Plaza Hotel in Brussel. Met 250 gasten uit verschillende Europese landen was er een divers en betrokken publiek aanwezig.

Lees verder


donderdag 27 oktober 2017

Lancering glossy Later…

In de duinen van Noordwijk is woensdag 26 oktober de splinternieuwe glossy LATER… als ik dood ben ten doop gehouden. LATER… wil laten zien hoe het ook kan.

Lees verder


donderdag 27 oktober 2017

Paardenbeeld gestolen van graf Deventer

Een grafrover heeft een bronzen paardenbeeld gestolen van het graf van een man uit Deventer. De familie hoopt dat iemand weet waar het beeld is zodat het weer teruggeplaatst kan worden op het graf van de paardenliefhebber, dat meldt het AD.

Lees verder


donderdag 27 oktober 2017

Bezoekers begraafplaats Veere kunnen schuilen voor regen

De gemeente Veere gaat er voor zorgen dat bezoekers van de algemene begraafplaatsen een plek krijgen om te schuilen voor de regen. De gemeente laat de aula’s en bergingen op de begraafplaatsen slopen om zo te kunnen bezuinigen op het onderhoud, dat meldt PZC.nl.

Lees verder


donderdag 27 oktober 2017

Levenseinde kliniek heeft snel meer artsen nodig

De Levenseindekliniek ziet het aantal euthanasieverzoeken snel toenemen. In 2016 waren het er 1800 en dit jaar worden dat er waarschijnlijk rond de 2500. Om te voorkomen dat er lange wachtlijsten ontstaan, zoekt de Levenseindekliniek nu nieuwe artsen en psychiaters die willen werken voor de kliniek, dat meldt de Telegraaf.

Lees verder


donderdag 27 oktober 2017

Honderdduizenden mensen bij crematie koning

Ongeveer 200.000 mensen zijn donderdag naar het nieuwe crematorium in Bangkok gekomen voor de crematie van koning Bhumibol. De koning overleed vorig jaar, maar voordat hij gecremeerd kon worden moest er eerst een speciaal crematorium voor hem worden gebouwd, dat meldt de NOS.

Lees verder


donderdag 26 oktober 2017

Steeds meer doden door een val

In 2016 overleden 3 884 inwoners van Nederland door een val, bijna 400 (11 procent) meer dan in 2015. De laatste twintig jaar nam het aantal dodelijke slachtoffers van een val trendmatig toe, de laatste vijf jaar zelfs met 60 procent. Dit meldt het CBS.

Lees verder


donderdag 26 oktober 2017

Consumenten willen uitvaart zo goedkoop mogelijk

Nederlanders die zelf hun eigen uitvaart regelen maken keuzes voornamelijk op basis van de kosten, dat meldt AMweb naar aanleiding van een onderzoek van uitvaartorganisatie Monuta. Bijna de helft (44 procent) gaat voor een zo goedkoop mogelijke uitvaart.

Lees verder


donderdag 26 oktober 2017

Crematoria Twente zet stichtingen in het zonnetje

Je moet er niet aan denken dat je zoon of dochter op jonge leeftijd al ernstig ziek en terminaal is of overlijdt. Het overlijden van een dierbare is al zwaar, maar als het je kind blijkt te zijn, dan is dat onbeschrijfelijk. Om ouders een tastbare herinnering te geven, fotograferen de stichting Still Fotografie en Make a Memory, op verzoek van de ouders, ernstig zieke, terminale en overleden kinderen. Crematoria Twente zet beide stichtingen die dit moeilijke werk verrichten nu in het zonnetje.

Lees verder


donderdag 25 oktober 2017

Geen ruimte natuurbegraafplaats Putten

Diverse partijen in Putten willen graag dat er een natuurbegraafplaats komt in hun gemeente. Daarom onderzocht de commissie Ruimte de mogelijkheden. Deze commissie komt nu tot de conclusie dat er in de gemeente Putten geen 4,5 hectare grond te vinden is waar een natuurbegraafplaats gerealiseerd kan worden, dat meldt de Stentor.

Lees verder


donderdag 25 oktober 2017

Koninklijke Bibliotheek gaat Condoleance.nl archiveren voor de toekomst

Het nationaal condoleanceregister, Condoleance.nl wordt door de Koninklijke Bibliotheek(KB) opgenomen in het Nederlands archief. Op die manier weet de overheid zeker dat de content op de site ook in de verre toekomst teruggelezen kan worden en gebruikt voor toekomstig onderzoek. De KB archiveert op eigen initiatief een kleine selectie van Nederlandse websites. Deze sites behoren tot het ‘digitaal erfgoed’ van ons land.

Lees verder


donderdag 24 oktober 2017

Coöperatie DELA biedt leden hulp bij mantelzorg

Ouderen wonen langer thuis, vaak met hulp en zorg van familie. Die mantelzorg blijkt in de praktijk vaak lastig te organiseren. Coöperatie DELA helpt haar leden hier sinds kort bij.

Lees verder


donderdag 24 oktober 2017

Nieuwe natuurbegraafplaats zorgt voor financiële meevaller gemeente

De nieuwe natuurbegraafplaats in Ede is nog niet eens in gebruik, maar nu al zijn 52 van de 300 graven vergeven, dat meldt de Gelderlander. De natuurgraven worden gerealiseerd op een apart deel van de algemene begraafplaats aan de Asakkerweg.

Lees verder


donderdag 24 oktober 2017

‘De Makers’ Afl. 7: Gerecyclede grafstenen

‘Misschien is duurzaamheid wel mijn persoonlijke tic’, vertelt Jeroen van Leeuwe (Van Leeuwe Natuursteen uit Nijmegen) voor de camera van het programma ‘De Makers’. Jeroen is de eerste steenhouwer in Nederland die oude grafstenen hergebruikt voor nieuwe grafmonumenten.

Lees verder


donderdag 23 oktober 2017

Onthulling memoriezerk bij Dorpskerk Huizum

Op vrijdagmiddag 27 oktober a.s. wordt een memoriezerk onthuld voor de stoffelijke resten van vijf personen die eerder werden aangetroffen in de Sixma-grafkelder in Huizum Dorp.

Lees verder


donderdag 23 oktober 2017

Docu over begraafplaatsen Utrecht

Op RTV Utrecht is een documentaire te zien waarin de kijker een kijkje achter de schermen krijgt bij de Utrechtse begraafplaatsen. Het is een drieluik waarmee de gemeente hoopt dat er weer meer mensen zullen kiezen voor begraven. Want net al op veel andere plekken in Nederland wordt het ook in Utrecht steeds rustiger op de begraafplaatsen.

Lees verder


donderdag 23 oktober 2017

Allerzielen – Bergen op Zoom

Ook dit najaar organiseert de werkgroep Allerzielen traditiegetrouw allerlei activiteiten om de herinneringen aan onze overleden dierbaren levend te houden. Op zondag 29 oktober staat een deel van het terrein van het crematorium en de begraafplaats aan de Mastendreef vanaf 17.30 uur in het teken van deze herdenking. “Het gezamenlijk stilstaan bij het gemis van onze naasten, heeft een bijzonder helende werking”, is de ervaring van de werkgroep Allerzielen.

Lees verder


donderdag 20 oktober 2017

Video: Weduwnaar elke dag naar restaurant met foto van zijn vrouw

Beelden van en 93-jarige weduwnaar uit Glennville (VS) gaan viraal over de hele wereld. Op de ontroerende beelden is te zien hoe de man aan een tafeltje in een restaurant zit met tegenover zich een portretfoto van zijn vrouw. Sinds het overlijden van zijn vrouw eet de man elke dag in hetzelfde restaurant en elke dag opnieuw zet hij de portretfoto voor zich neer, zodat het net is alsof zijn vrouw met hem dineert, dat meldt WTOC Extras

Lees verder


donderdag 20 oktober 2017

Weer een nieuw uitvaartmuseum in Nederland

Opnieuw opent een uitvaartmuseum haar deuren voor het publiek. In Diever is een nieuw uitvaartmuseum gerealiseerd in het oude lijkwagenhuisje. Het is een initiatief van Dievenaar Jans Tabak die een prachtige collectie heeft met oude uitvaart gerelateerde spullen zoals doodshemden, rouwsieraden en nog veel meer, dat meldt het Dagblad van het Noorden.

Lees verder


donderdag 19 oktober 2017

Tientallen aanmeldingen voor graf natuurbegraafplaats abdij Arnhem

Abdij Koningsoord in Arnhem liet kort geleden weten dat het een natuurbegraafplaats wil realiseren op de grond van de abdij. Inmiddels hebben tientallen mensen al belangstelling getoond voor een graf bij de abdij, dat meldt de Gelderlander.

Lees verder


donderdag 19 oktober 2017

Omroep Max bespreekt zaak Yarden

Aan de tafel van het programma Hallo Nederland van Omroep Max zitten donderdagavond (18.30 uur, NPO2 ) twee nabestaanden die na de uitvaart van hun dierbare een hoge rekening kregen van Yarden. Het onderwerp gaat over mensen die voor 2007 een naturapolis afsloten bij AVVL/Yarden. In 2007 zet Yarden deze naturapolis om een sommenverzekering die maximaal 3733 uitkeert.

Lees verder


donderdag 19 oktober 2017

Brein nog actief nadat lichaam geen teken van leven meer vertoont

Onderzoekers van de School of Medicine in New York hebben een onderzoek uitgevoerd naar wat mensen ervaren als ze sterven. Een opvallende conclusie is dat het brein van mensen nog actief is als het lichaam geen teken van leven meer vertoont, dat meldt HLN.be.

Lees verder


donderdag 18 oktober 2017

Zal camping voor overlast zorgen op begraafplaats Mirns?

Al tien jaar proberen Hinke en Marcel Postma uit Mirns toestemming te krijgen om een minicamping te realiseren op hun grond. Ze willen er slechts vijftien plekken creëren voor kampeerders. Maar een aantal omwonenden zijn tegen de plannen van Postma omdat ze vrezen dat het straks gedaan is met de rust op de begraafplaats aan de Murnserdyk in Mirns, dat meldt de Leeuwarder Courant.

Lees verder


donderdag 17 oktober 2017

De Makers afl. 6: 100% CO2 neutraal geproduceerde uitvaartkisten

Jaap de Korte uit Nuenen is opgegroeid in de natuur en daar ligt zijn passie ook nu nog. Daarom wil hij in zijn werk bijdragen aan het behoud van de natuur. Jaap doet dat in de branche waar hij veel interesse in heeft, de uitvaartbranche. Met zijn bedrijf Biesvelden maakt hij duurzame uitvaartkisten van hout uit Brabant en de Hoge Veluwe. In het programma ‘De Makers’ laat Jaap zien hoe hij zijn prachtige kisten maakt en hoe zijn uitvaartkisten bijdragen aan nieuwe natuur.

Lees verder


donderdag 16 oktober 2017

20 Nieuwe keurmerkhouders voor Keurmerk Uitvaartzorg

Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU) heeft afgelopen jaar 20 nieuwe keurmerkhouders mogen verwelkomen. Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst, die verder in het teken stond van de vraag ‘Kan een keurmerk een merk zijn?’, werden zij in het zonnetje gezet. De bijeenkomst vond afgelopen donderdagavond plaats bij Crematorium en Uitvaartcentrum Waalstede te Nijmegen.

Lees verder


donderdag 16 oktober 2017

Video: Klokkenstoel begraafplaats Nagele in gebruik genomen

Afgelopen vrijdag is de nieuwe klokkenstoel op de begraafplaats in Nagele feestelijk in gebruik genomen, dat meldt Flevopost.nl.

Lees verder


donderdag 15 oktober 2017

Video: Uitvaart met motor in Hoogerheide

In Hoogerheide is vrijdag afscheid genomen van René Rommens uit Ossendrecht. Rommens was een echte motorliefhebber en daarom werd zijn kist niet in een rouwauto vervoerd, maar op een motor met zijspan.

Lees verder


donderdag 12 oktober 2017

Samen herdenken op 2 november in Gedenkpark Westerveld

Op donderdag 2 november organiseert Begraafplaats & Crematorium Westerveld (Duin en Kruidbergerweg 2-6 in Driehuis) een gedenkavond. Van 18.15 tot 20.00 uur biedt Westerveld de gelegenheid om gezamenlijk te herdenken en in het verlichte park bijvoorbeeld een kaarsje op te steken. Ook is er op verschillende plaatsen live muziek en is er een sfeervolle wandelroute met daarlangs troostrijke gedichten. Iedereen is welkom.

Lees verder


donderdag 12 oktober 2017

Pilot in vijf gemeenten met online aangifte van overlijden

Online aangifte doen kan vanaf nu heel eenvoudig in Amsterdam, Den Bosch, Maastricht, Zaanstad en Zuidplas. Deze gemeenten maken gebruik van aanbesteding bij Decos dat software heeft ontwikkeld waardoor eenvoudig en efficiënt aangifte gedaan kan worden door zowel burgers als uitvaartondernemers, dat meldt Binnenlandsbestuur.nl.

Lees verder


donderdag 12 oktober 2017

Groep uitvaartondernemers in Noord-Brabant en Limburg tekent voor Greenleave

De duurzame uitvaart is geen overwaaiende trend, maar een gestaag doorzettende ontwikkeling. Steeds meer mensen willen hun duurzame principes ook na hun overlijden volgen. Dat blijkt ook uit de groei van GreenLeave, in 2014 gestart als gezamenlijk initiatief van zes uitvaartondernemers. GreenLeave is gericht op de promotie en aanjaging van duurzaamheid in de uitvaartbranche.

Lees verder


donderdag 12 oktober 2017

Licht om te Gedenken - De Stille Hof, Knijpslaan 3, Hoogezand

We komen samen om het leven te gedenken van hen die zo’n grote plaats in ons leven hebben ingenomen. We kunnen dit elk op onze eigen manier doen.

Lees verder


donderdag 11 oktober 2017

Herinneringsconcert Essenhof 2017

De Essenhof organiseert op zondag 29 oktober 2017 wederom een Herinneringsconcert voor nabestaanden en anderen die behoefte voelen om in een troostrijke sfeer te mijmeren of/en stil te staan bij afscheid en verlies.

Lees verder


donderdag 10 oktober 2017

Voorbereidingen voor afscheid Eberhard van der Laan in volle gang

De voorbereidingen voor de herdenking van burgemeester Eberhard van der Laan zijn in volle gang. Dat meldt stadsomroep AT5 op haar website. Vanochtend werd er door een stoet motoragenten voor het Concertgebouw geoefend.

Lees verder


donderdag 10 oktober 2017

‘De Makers’ Afl. 5: Duurzame rouwboekketten met bloemen uit eigen omgeving

Veel mensen weten niet dat de meeste bloemen die in Nederland worden verkocht niet duurzaam geteeld zijn. Sterker nog, bij veel soorten worden pesticiden gebruikt en ze komen vaak uit verre landen. Els Gijsbers en Jeannet Raimond van Bloemkracht8 uit Amelisweerd, Bunnik maken voor nabestaanden mooi en duurzaam rouwbloemwerk met bloemen, bloeiende kruiden en takken die biologisch geteeld worden langs de kromme Rijn. In het programma 'De Makers' laten ze zien waar hun bloemen geteeld worden en zie je ze midden in de prachtige natuur van Amelisweerd bijzonder bloemwerk maken voor een afscheid.

Lees verder


donderdag 9 oktober 2017

Zin in Uitvaart?! - terugblik

Met als rode draad de vraag: ‘Zin in uitvaart?!’ organiseerde coöperatie DELA samen met de Funeraire Academie op 28 september jl. een verdiepend middagcongres in Eindhoven. Wanneer is een uitvaart betekenisvol? Waarom doen we wat we doen, voor wie en wat zijn de dilemma’s in de huidige uitvaartpraktijk? Deze en andere vragen kwamen aan bod op de feestelijke middag ter ere van het 80-jarig bestaan van DELA.

Lees verder


donderdag 9 oktober 2017

Nieuw op Uitvaart.nl en Uitvaart-Tilburg.nl: TilburgUitvaart.nl

Tilburguitvaart.nl is een uitvaartonderneming van Karel Houtepen. Al 30 jaar verzorg ik samen met nabestaanden uitvaarten met aandacht voor religie, culturele achtergrond en specifieke wensen van de overledene.
Met mijn lage tarieven zorg ik er voor dat met ieder budget een persoonlijke uitvaart mogelijk is.

Lees verder


donderdag 8 oktober 2017

Nieuw uitvaartmuseum met prachtige collectie in Poeldijk

Aan het Mercuriusplein in Poeldijk is zaterdag een nieuw uitvaartmuseum geopend. Het museum laat de bezoeker zien hoe een uitvaart vroeger werd vormgegeven, maar ook hoe een moderne uitvaart er uit ziet, dat meldt het AD.

Lees verder


donderdag 6 oktober 2017

Twee nieuwe uitspraken ombudsman uitvaart (deel 2)

In deze tweede zaak gaat het over een klachtenafhandeling. Klaagster wil naast een tegemoetkoming ook een schadevergoeding voor emotionele schade.

Lees verder


donderdag 6 oktober 2017

Twee nieuwe uitspraken ombudsman uitvaart (deel 1)

De eerste uitspraak gaat over een vrouw die niet tevreden is over de dienstverlening van de uitvaartondernemer. Daarnaast is ze van mening dat de uitvaartondernemer geen duidelijke uitleg kan geven over een aantal kostenposten op de eindfactuur.

Lees verder


donderdag 6 oktober 2017

Boerderij de Hoef opent haar vernieuwde deuren

Na maanden van wachten en verbouwen is het zover; zaterdag 21 oktober (11.00 – 15.00 uur) is Leidsche Rijn een sfeervol uitvaartcentrum rijker, op een bijzondere locatie in Boerderij de Hoef. Karel en Angelique van Dommelen zijn met recht trots op het eindresultaat en nodigen u graag uit voor een kop koffie en een rondleiding door het gedeeltelijk opgeknapte monument.

Lees verder


donderdag 5 oktober 2017

Nieuw: Dandelion rouwbeleving en nazorg

Dandelion is gespecialiseerd in het belevingsgericht begeleiden en voorlichten van kinderen, ouders en scholen bij overlijden, uitvaarten en rouw.

Lees verder


donderdag 5 oktober 2017

Uitvaartcentrum DELA Oldenzaal wordt verbouwd

Het uitvaartcentrum van DELA aan de Schipleidelaan in Oldenzaal wordt momenteel verbouwd, dat meldt de Tubantia. De 1 miljoen euro kostende verbouwing is naar verwachting in februari 2018 klaar.

Lees verder


donderdag 5 oktober 2017

Kringloopwinkel Eindhoven ontvangt urn met as

Bij de kringloopwinkel in Eindhoven kregen ze onlangs een doos met spullen van een onbekende persoon. In de doos zat een urn waarop de naam Daisy en de sterfdatum 13 juni 2009 stond. De eigenaren hebben via sociale media en de gemeente geprobeerd om te achterhalen van wie de as is, maar zonder resultaat, dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Lees verder


donderdag 4 oktober 2017

Vrijwilligers bemannen unieke ontmoetingsruimte op Rusthof Amersfoort

De vrijwilligers van de Vereniging Vrienden van de begraafplaats Rusthof zorgen er elk weekend voor dat nabestaanden een kopje koffie kunnen drinken, dat meldt de Leusderkrant. Mensen die na het bezoek aan het graf van een dierbare even willen praten kunnen ook terecht bij de vrijwilligers.

Lees verder


donderdag 4 oktober 2017

Nieuwe column Mariska Overman-Bruntink: Dubbeldood.

Recent was het Broer-en-zussendag. En dat is een dag waarop ik dankzij de vele posts online van mensen die hun broers of zussen ten tonele voeren, meer bewust ben van het gemis van mijn broertje dan op zijn verjaardag of sterfdag.

Lees verder


donderdag 3 oktober 2017

Liedje voor een dierbare in Utrecht

De herfst is de tijd van Allerzielen, de tijd van stilstaan bij de overledenen uit ons midden. Omdat herinneringen blijven, en het troostend kan zijn deze te delen, organiseert www.sensuitvaarten.nl op zondagmiddag 29 oktober in Molen de Ster (Lombok, Utrecht) de muzikale herdenkingsmiddag Liedje voor een dierbare.

Lees verder


donderdag 3 oktober 2017

Symposium Rouw & Verlies in Haarlem

Op donderdag 9 november 2017 vindt het Symposium Rouw & Verlies plaats. Het symposium heeft een divers programma. Sprekers en workshopleiders geven vanuit hun praktijkervaring middelen, ideeën, inzichten en handvatten die je als professional en vrijwilligers verder kunnen helpen als je met rouw te maken krijgt.

Lees verder


donderdag 3 oktober 2017

‘De Makers’ Afl. 4: Ambachtelijk gemaakte grafmanden van lokale wilgentenen

Op hun prachtige woonboerderij in Zuidschermer maken Jan de Vos en José Schilder grafmanden van wilg op hun eigen griend. Hun bedrijf, Mandenmakerij de Mythe, werkt nog helemaal zoals ambachtslieden het in vroegere tijden deden. De materialen en de productie zijn geheel duurzaam en daarom zijn de grafmanden een heel mooi alternatief voor mensen die een duurzame uitvaart willen. In aflevering 4 van het programma ‘De Makers’ geven Jan en José de kijker de unieke gelegenheid om te zien hoe de grafmanden worden gemaakt.

Lees verder


donderdag 2 oktober 2017

Toestemming voor katholieke natuurbegraafplaats in Arnhem

Aartsbisschop van Utrecht, kardinaal Eijk heeft de zusters van abdij O.L. Vrouw van Koningsoord toestemming gegeven om een natuurbegraafplaats te realiseren bij het abdij in Arnhem, dat meldt katholiek.nl.

Lees verder


donderdag 2 oktober 2017

Nieuw op Uitvaart.nl: Funeral Company (Wassenaar)

Funeral Company richt zich op het verzorgen van een begrafenis of crematie in een breed werkgebied rondom Wassenaar, Den Haag, Amsterdam en omstreken. Wij hebben een jarenlange ervaring in het begeleiden en organiseren van diverse uitvaarten. Van heel klein en intiem, tot zeer uitgebreid. Onze aanpak kenmerkt zich door persoonlijk. Zorgzaam en uiterst betrokken met u samen te werken aan een passend afscheid. Bij dit alles staat het realiseren van uw wensen voorop.

Lees verder


donderdag 1 oktober 2017

Consumentenbond roept op om klachten Yarden te melden

De Consumentenbond roept mensen die klachten hebben over de Yarden natura-uitvaartverzekering op om deze te melden op het Klachtenkompas van de Consumentenbond. Volgens de Consumentenbond komen er veel klachten en vragen binnen over deze verzekering en dan met name over de kosten die na uitvaarten door Yarden in rekening worden gebracht.

Lees verder


Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder