Vraag een expert


Juridisch advies

Juridisch advies

Mr Willem van der Putten

Wie beslist er wat er met de as gebeurt? Wie is er aansprakelijk voor schade aan een grafsteen? Wie moet de uitvaart betalen?
Op deze, en duizenden andere vragen geeft Mr. Willem van der Putten antwoord.
Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u ook zelf een vraag stellen waarop onze expert antwoord zal geven.

Lees verder Facultatieve
Sponsors

Advies over erfrecht

Advies over erfrecht

C. van de Griend

Kan ik mijn kind onterven? Hoe groot is mijn kindsdeel? Wat gebeurt er met het ouderlijk huis als een van de ouders overlijdt? Hoe regel ik dat mijn ex niets erft?
Op deze en vele andere vragen geeft notaris van de Griend antwoord.
Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u ook zelf een vraag stellen waarop onze expert antwoord zal geven.

Lees verder

Nazorg

Nazorg

Wia Snijder en Joke Mourits

Waar kan ik terecht voor hulp bij het leeghalen van de woning? De zorg voor mijn vader wordt me teveel. Kan ik daar hulp bij krijgen? Op deze, en vele andere vragen geven Joke Mourits en Wia Snijder antwoord.
Hoe regel ik de afwikkeling van de erfenis? Wat zijn de fiscale consequenties van mijn overlijden? Dat zijn voorbeelden van vragen voor onze expert Joke Mourits van Erfzaken. Zij biedt praktische hulp en weet raad bij alle financiële, juridische en fiscale vragen.

Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u ook zelf een vraag stellen waarop onze experts antwoord zullen geven.

Lees verder

Advies over verzekeringen

Advies over verzekeringen

Evert de Niet

Waarom zou ik me verzekeren? Wat als ik onderverzekerd ben? Is het verstandig mijn verzekering af te kopen? Heb ik wel de juiste polis? Wie moet de uitvaart betalen? Mag ik zelf een uitvaartverzorger uitkiezen?

Op deze, en honderden andere vragen geeft onze expert Evert de Niet antwoord. Evert de Niet is dè autoriteit op het gebied van uitvaartverzekeringen, en kan u bijstaan met gratis advies over onder andere premie, dekking, klachten of deposito's.

Let op: u kunt geen vragen stellen die alleen de verzekeraar zelf kan beantwoorden.
Kijk altijd op de polis en leg de vraag rechtsreeks aan de verzekeraar voor. Dat kan meestal via de website van de verzekeraar.

Lees verder