Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Vraag een expert

Stel kosteloos je vraag aan een van onze experts op het gebied van de uitvaartwet, erfrecht, digitale nalatenschap of nazorg

Juridisch advies

Mr Willem van der Putten

Wie beslist er wat er met de as gebeurt? Wie is er aansprakelijk voor schade aan een grafsteen? Wie moet de uitvaart betalen? Op deze, en duizenden andere vragen geeft Mr. Willem van der Putten antwoord. Staat je vraag er niet bij? Dan kun je ook zelf een vraag stellen waarop onze expert antwoord zal geven.

Raadpleeg deze expert

Advies over erfrecht

C. van de Griend

Kan ik mijn kind onterven? Hoe groot is mijn kindsdeel? Wat gebeurt er met het ouderlijk huis als een van de ouders overlijdt? Hoe regel ik dat mijn ex niets erft? Op deze en vele andere vragen geeft notaris Van de Griend antwoord. Staat je vraag er niet bij? Dan kun je ook zelf een vraag stellen waarop onze expert antwoord zal geven.

Raadpleeg deze expert

Afwikkelen nalatenschap

Max Leffring

Hoe kom ik erachter of de overledene een testament heeft laten opmaken. Moet ik naar de notaris? Wordt de bankrekening direct geblokkeerd? Hoe voorkom ik als erfgenaam aansprakelijkheid voor eventuele schulden? Al je vragen over de praktische en de administratieve aspecten van de nalatenschapsafwikkeling kun je aan onze specialist Max Leffring stellen.

Raadpleeg deze expert

Digitale Nalatenschap

Sander van der Meer

Hoe kom je in de telefoon van de overledene als je de code niet weet? Hebben nabestaanden recht op foto’s in de cloud en waarom moet je voorzichtig zijn met het (laten) opzeggen van online accounts? De digitale nalatenschap wordt steeds belangrijker maar kan met de nodige zorgen en problemen gepaard gaan. Digital Afterlife Expert Sander van der Meer helpt je verder.

Raadpleeg deze expert

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder