Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Nieuws FEBRUARI 2001

donderdag 28 februari 2001

Condoleance.nl sterk verbeterd en weer open voor nieuwe registers

www.condoleance.nl

Lees verder


donderdag 22 februari 2001

Nieuwe column van David en Liva Elders: Feng Shui

Wie heeft niet gehoord van feng shui? ("Lees 'wang chung' " schreef Dave Barry in de Herald Tribune, ergens in juni 2000, wat mij elke keer de slappe lach geeft), de tegenwoordig erg in zwang zijnde methode om een harmonieuze indeling van je interieur te bewerkstelligen. In werkelijkheid lees je dat min of meer als 'fong shuei'.De karakters feng en shui betekennen wind en water. Heeft dat in godensnaam iets te maken met de dood? Nou en of! Even een terugblik in de tijd.

Lees verder


donderdag 22 februari 2001

Nieuwe column van David en Liva Elders: Het Levenselixer - deel I

We mogen daar laatdunkend over doen, dat middeleeuwse gezoek naar het levenselixer, we hebben het toch al lang uitgevonden: we gaan immers niet meer dood, maar herklonen onszelf tot in de eeuwigheid.

Lees verder


donderdag 20 februari 2001

Nieuwe adverteerder: Begrafenis- en crematiebegeleiding Spierings (Helmond).

Voor meer informatie, klik hier http://www.spierings.com/uitvaart

Lees verder


donderdag 20 februari 2001

Nieuwe adverteerder: Myosotis Uitvaartverzorging (Amsterdam, Almere, Weesp).

Sterk in tradities, voortuitstrevend in vernieuwing

Lees verder


donderdag 13 februari 2001

Verklaring over obducties en het bewaren van organen.

VERKLARING

De Nederlandse Vereniging voor Pathologie betreurt de grote ophef die is ontstaan n.a.v. berichten in de pers over obducties en eventuele opslag van organen. Ze stelt er prijs op te verklaren dat er geen sprake is van illegale praktijken, en dat de situatie in Engeland zeker niet hetzelfde is als in Nederland. Langdurig bewaren van organen is hier geen gebruik.

De Vereniging heeft de maatschappelijke trend naar een grotere behoefte aan informatie gesignaleerd en werkt dan ook aan een tweetal brochures, waarvan één specifiek gericht op de nabestaanden, waarin wordt uitgelegd wat het belang is van het laten verrichten van obductie, en wat obductie inhoudt. Naar verwachting zullen de folders, na consultatie van o.a. de NP/CF, op korte termijn beschikbaar zijn. Hieronder volgt een korte samenvatting van de inhoud van de folders.

Lees verder


donderdag 7 februari 2001

Uitvaartbedrijf start met team vrouwelijke dragers

Algemene Uitvaartverzorging Purmerend-Beemster e.o. BV (kortweg: PB) heeft sinds kort een vrouwelijk team van dragers. Dit is een verdere uitbreiding van het servicepakket dat bedoeld is om zoveel mogelijk tegemoet te kunnen komen aan specifieke wensen die geuit worden bij het bespreken van een uitvaartplechtigheid. De draagsters worden momenteel ingezet bij begrafenissen op de begraafplaats van Purmerend.

Lees verder


Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder