nieuws

Facultatieve
Sponsors

Herinneringsconcert Essenhof 2016 met Ivrietkoor Al Naharot en Carmel Trio o.l.v. Doron Peper

21 september 2016


De Essenhof organiseert op zondag 30 oktober 2016 net als vorig jaar een Herinneringsconcert voor nabestaanden en anderen die behoefte voelen in een troostrijke sfeer te mijmeren over een dierbaar persoon of/en stil te staan bij afscheid en verlies.

De muzikale invulling wordt dit jaar verzorgd door het Ivrietkoor Al Naharot en het Carmel Trio onder leiding van Doron Peper. Als vaste medewerker van het Herinneringsconcert Essenhof levert dichter Marieke van Leeuwen een bijdrage in de vorm van een speciaal voor deze gelegenheid geschreven gedicht.

Locatie

Het concert vindt plaats in de Thuredrith Aula van de begraafplaats en begint om 14.00 uur. De toegang is gratis. Na afloop wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Reserveren is noodzakelijk en kan vanaf
1 oktober 2016 via het e-mailadres essenhof@dordrecht.nl, onder vermelding van Herinneringsconcert 2016, de naam, telefoonnummer en het aantal personen. Telefonisch reserveren kan ook via het telefoonnummer 06-51 39 79 52.

Bereikbaarheid

De Thuredrith Aula ligt midden op de begraafplaats en is bereikbaar via de voetgangersingang aan de Dubbeldamseweg Zuid of via de hoofdingang aan Nassauweg 200. Auto’s zijn niet toegestaan op de begraafplaats, maar ontheffing van het rijverbod is mogelijk voor minder-validen.

Kijk voor uitgebreide informatie over het thema uitvaart in Dordrecht op www.uitvaart-dordrecht.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >