Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Nieuws MEI 2001

donderdag 21 mei 2001

Uitvaartgebouw en crematorium Vijfhoek start met expositie

Riet van Veeren: ""Schilderen is voor mij het creƫren van een vrijheid waarin ik mij kan uiten in mijn eigen beeldtaal."

Lees verder


donderdag 20 mei 2001

Ritueel 2001: moderne rituelen rond de dood.

Handafdrukken van overledenen, overledenen gedenken op internet, digitale bidprentjes. Ontwikkelingen rond de dood van een dierbare anno 2001 die niet meer uit te bannen zijn. Aan de andere kant worden uitvaarten steeds persoonlijker, nabestaanden worden door de uitvaartverzorg(st)er intensief betrokken bij het afscheid van een overledene en steeds vaker wordt deze weer thuis opgebaard.

Lees verder


donderdag 1 mei 2001

Fusievoornemen uitvaartorganisaties AVVL en NUVA

MEPPEL/ DIEMEN, 28 april 2001 -- De algemene ledenvergadering van uitvaartvereniging AVVL uit Diemen heeft vandaag ingestemd met het fusievoornemen van AVVL Uitvaartzorg NV met uitvaartorganisatie NUVA Holding BV uit Meppel. De ledenvergadering van de vereniging NUVA sprak zich donderdag 26 april al positief uit over het fusievoornemen. Op 16 juni komen de ledenvergaderingen nogmaals bijeen. De verwachting is dat de fusie dan definitief bekrachtigd zal worden voor zowel de verenigingen als de bedrijven.

Lees verder


Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder