Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Nieuws NOVEMBER 2017

donderdag 30 november 2017

Buurtvereniging neemt onderhoud begraafplaats op zich

De buurtvereniging in Zennewijnen neemt het onderhoud van het groen en paden op begraafplaats Zennewijnen over van de gemeente. De gemeente stelt jaarlijks een budget beschikbaar dat door de buurtvereniging naar eigen inzicht ingezet kan worden voor het onderhoud, dat meldt StadBuren.nl.

Lees verder


donderdag 30 november 2017

Nijverdal krijgt natuurbegraafplaats

De gemeente Nijverdal laat een natuurbegraafplaats aanleggen bij de begraafplaats aan de Meester Ponsteenlaan in Nijverdal, dat meldt de Tubantia.

Lees verder


donderdag 30 november 2017

Hardenbergs Crematorium De Lariks brengt Duitstalige brochure uit

Donderdag 30 november heeft de heer Altendeitering, uitvaartondernemer in het Duitse Wietmarschen, de eerste Duitstalige brochure van Crematorium De Lariks in Hardenberg in ontvangst genomen. Hij kreeg deze overhandigd van Birgit Rusken, manager van het Nederlandse crematorium.

Lees verder


donderdag 30 november 2017

Overgang exploitatie Uitvaartcentrum ’t Lentfert Rijssen

Monuta Uitvaartzorg NV en Nijkamp Uitvaartzorg hebben sinds 2015 een partnerschap met betrekking tot uitvaartverzorging. Binnen deze afspraken is opgenomen dat Nijkamp Uitvaartzorg op termijn de exploitatie van Uitvaartcentrum ’t Lentfert van Monuta in Rijssen overneemt.

Lees verder


donderdag 30 november 2017

Uitvaart van de toekomst: merkgedreven totaal experience

De uitvaart van de toekomst gaat verder dan witte wijn, live-streams en doe-het-zelf omhulsels. Binnen nu en vijf jaar lonkt de funeraire sector naar virtual reality marketing en merken die consumenten helpen herinneren. Afgelopen week werd het onderzoek ‘Uitvaart van de Toekomst’ voorgelegd aan de commissie van het European Institute for Brandmanagement (EURIB). Het onderzoek gaat over uitvaartbelevingen en de zakelijke mogelijkheden voor organisaties in de funeraire sector.

Lees verder


donderdag 30 november 2017

Monument voor overleden kinderen in Dronten

Op begraafplaats De Wissel in Dronten komt een monument ter nagedachtenis aan overleden kinderen, dat meldt Omroep Flevoland.

Lees verder


woensdag 29 november 2017

Uitvaartmarkt: “NIBUD overdrijft uitvaartkosten”

Vandaag bracht het Nibud een persbericht uit waarin wordt gewaarschuwd dat Nederlanders de uitvaartkosten te laag inschatten. De gemiddelde uitvaartkosten bedragen volgens het persbericht van Nibud zo’n 7.500 euro, maar mensen zouden de kosten zo’n 1500 euro lager inschatten. Onderzoek van de vergelijkingssite Uitvaartmarkt.nl wijst echter uit dat de uitvaartkosten veel lager zijn dan door het Nibud wordt gesuggereerd.

Lees verder


woensdag 29 november 2017

Kleindochter ziet overleden opa op Streetview

De opa van Judith van der Rijt is onlangs overleden. Even na het overlijden van haar opa ontdekte de familie dat opa op Google Streetview staat. Het zijn heel bijzondere beelden voor de familie, want ze zijn gemaakt kort voordat opa overleed.

Lees verder


woensdag 29 november 2017

Nibud: Nederlander schat kosten uitvaart te laag in en weet niet wat verzekering dekt

Een kwart van de Nederlanders met een uitvaartverzekering, heeft geen idee welk soort verzekering zij hebben. Ook weten zij niet of de verzekering de kosten van hun uitvaart zal dekken.

Lees verder


dinsdag 28 november 2017

Gezamenlijk herdenken tijdens Lichtjesavond op Moscowa

Op vrijdag 8 december vindt op Begraafplaats Moscowa (Waterbergseweg 18, Arnhem) tussen 18.00 en 19.30 uur de jaarlijkse Lichtjesavond plaats. De avond wordt georganiseerd door Begraafplaats & Crematorium Moscowa, Coöperatie DELA, Uitvaartverzorging Kramer en medewerkers van de Eusebiusparochie.

Lees verder


dinsdag 28 november 2017

Uitvaartcentrum Rhijnhof in Leiden klaar voor de toekomst

Na een ingrijpende verbouwing is het nieuwe crematorium en uitvaartcentrum Rhijnhof in Leiden klaar. Coöperatie DELA waarborgt met het moderne, ruime gebouw de hoge kwaliteit van haar dienstverlening weer voor jaren. Ook families die kiezen voor een andere uitvaartverzorger zijn er welkom. Vanaf maandag 27 november zullen de eerste crematies in de nieuwe setting plaatshebben.

Lees verder


dinsdag 28 november 2017

Geen vergunning tweede uitvaarthuis Sleeuwijk

Bewoners van het Kees van Sandeplein in Sleeuwijk maken zich ernstig zorgen over de plannen van uitvaartonderneemster Monique van Delzen. De uitvaartonderneemster wil midden in de straat een uitvaarthuis realiseren en dat zien de buren niet zitten, dat meldt Omroep Brabant.

Lees verder


dinsdag 28 november 2017

Religieuze bordjes-gate in Hellendoorn

Een bordje met een religieuze tekst die door de Raad van Kerken Nijverdal/Hellendoorn is geplaatst op de algemene begraafplaats aan de Meester Ponsteenlaan in Nijverdal blijft de gemoederen bezighouden. D66 wil namelijk dat het bordje opnieuw wordt verwijderd, dat meldt de Tubantia.

Lees verder


dinsdag 28 november 2017

Video over uitbreiding Crematoria Twente

Deze maand wordt de historische grens van 100.000 crematies in een jaar bereikt in Nederland. Het crematiepercentage stijgt al jaren en daarmee ook het aantal crematoria. In Overijssel laat Crematoria Twente twee nieuwe crematiefaciliteiten bouwen in Borne en Oldenzaal.

Lees verder


maandag 27 november 2017

Kerstoverdenking Venlo-Maasbree

Op zondagavond 17 december a.s. om 19.00 uur wordt op Natuurbegraafplaats Venlo - Maasbree voor de zesde maal een Kerstoverdenking georganiseerd in de openlucht.

Lees verder


maandag 27 november 2017

Wereldlichtjesdag Tilburg

Zondag 10 december a.s. is het weer Wereldlichtjesdag. Mensen over de hele wereld steken om 19.00 uur lokale tijd kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Ook bij Crematorium Tilburg, waar een viering voor jong en oud verzorgd wordt door Sietske Zijlmans (ritueelbegeieidster) en Liesbeth Gijsbers (rouwbegeleidster).

Lees verder


maandag 27 november 2017

Religieuze bordjes terug op begraafplaats Hellendoorn

De gemeente Hellendoorn heeft haar begraafplaats beleid aangepast. Dat heeft de gemeente gedaan nadat een bordje met de tekst 'God de vader zelf heeft u lief ', was verwijderd. Het bordje werd in het voorjaar geplaatst door de Raad van Kerken Nijverdal-Hellendoorn, dat meldt de Tubantia.

Lees verder


maandag 27 november 2017

Twenteland gaat ‘eeuwige grafrust’ aanbieden

De gemeente Twenterand gaat op verzoek van diverse kerken graven voor onbepaalde tijd aanbieden, dat meldt de Tubantia. Sinds 2005 was dit niet meer mogelijk, maar de kerken merken dat hun leden het heel belangrijk vinden om een graf voor onbepaalde tijd te krijgen. Nu worden de graven na verloop van tijd geruimd.

Lees verder


maandag 27 november 2017

Crematorium Oss stap dichterbij

Het begint er steeds meer naar uit te zien van Van Lith Uitvaartverzorging een crematorium mag bouwen naast het huidige uitvaartcentrum aan de Docfalaan in Oss, dat meldt BN de Stem. Samen met de gemeente is de uitvaartonderneming in overleg om de buurman uit te kopen.

Lees verder


zondag 26 november 2017

Particulier team onderzoekt doodsoorzaken

Een team van experts (o.a. oud-rechercheurs, forensisch pathologen en advocaten) doet in opdracht van families, onderzoek naar de doodsoorzaak van naasten, dat meldt de Gooi- en Eemlander. Het team werkt geheel vrijwillig en gratis en is in de afgelopen maanden door 62 families benaderd. Deze families willen zekerheid krijgen en uitsluiten dat hun naasten niet is overleden na een misdrijf.

Lees verder


donderdag 23 november 2017

Maastricht brengt kunst en cultuur naar begraafplaats

De gemeente Maastricht moet al jaren geld toeleggen op de exploitatie van begraafplaats Tongerseweg. Om meer inkomsten te genereren wordt de begraafplaats uitgebreid met nieuwe asbestemmingen, een natuurbegraafplaats en er komt ruimte voor culturele activiteiten en kunst, dat meldt De Limburger.

Lees verder


woensdag 22 november 2017

Nieuwbouw Westgaarde tussen de diensten door

De buitenkant van het nieuwe ovengebouw in Herdenkingspark Westgaarde is nagenoeg klaar. Met de officiële plaatsing van de plaquette kan er nu gestart worden met de binnenzijde. Naar verwachting wordt de nieuwbouw in januari in gebruik genomen.

Lees verder


woensdag 22 november 2017

We geven onze kinderen een lichtje op zondagavond 10 december 2017

Wereldlichtjesdag wordt gehouden op iedere tweede zondag in de maand december. December is de “donkerste” tijd van het jaar. Niet alleen de schemering valt vroeg in. Vanwege alle feestdagen kan de maand ook als donker aanvoelen als men te maken heeft met een groot verdriet en het gemis van een kind.

Lees verder


woensdag 22 november 2017

Nieuw seizoen van Over Mijn Lijk

Je bent jong en in de kracht van je leven, maar dan krijg je ineens te horen dat je dood gaat. Wat dan? In het zevende seizoen van Over Mijn Lijk ontmoet Valerio Zeno jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn en alles uit de laatste fase van hun leven proberen te halen.

Lees verder


dinsdag 21 november 2017

RvS wijst bezwaren omwonenden crematorium Groningen af

De komst van het nieuwe crematorium in Groningen is weer een stap dichtbij gekomen. De Raad van State heeft dinsdagmiddag een schorsingsverzoek van het bestemmingsplan (waarin een crematorium in Hoendiep wordt toegestaan) afgewezen. Tegenstanders van het crematorium gaan nog wel een bodemprocedure starten, dat meldt het Dagblad van het Noorden.

Lees verder


dinsdag 21 november 2017

DELA: ‘Mortuariumbeheer zorginstellingen moet dringend op de schop’

Het beheer van mortuaria in zorginstellingen zoals ziekenhuizen en verpleeghuizen moet dringend op de schop. Dat stelt coöperatie DELA. De marktleider in de uitvaartbranche reageert daarmee op recente publicaties over ziekenhuismortuaria, waarin meerdere problemen aan het licht kwamen.

Lees verder


dinsdag 21 november 2017

ASR krijgt natuurbegraafplaats in Soest

Verzekeraar ASR (de vastgoedtak) wil een natuurbegraafplaats realiseren op haar nu al vrij toegankelijke bosgebied in Seist, dat meldt het AD. Het gaat om bosgebied Hees langs de Wieksloterweg.

Lees verder


maandag 20 november 2017

Begraafplaats Zeist is eeuw oud

De gemeentelijke begraafplaats in Zeist bestaat een eeuw. Op de begraafplaats zijn in de loopt van de eeuw 14.000 mensen begraven. Het is een mooie begraafplaats met veel ruimte voor de natuur.

Lees verder


maandag 20 november 2017

NRC: Nabestaanden kunnen tot wel 10.000 euro besparen op uitvaart

In het NRC stond dit weekend een uitgebreid artikel over hoe nabestaanden de kosten van een uitvaart zo laag mogelijk kunnen houden. Besparingsdeskundige Marieke Henselmans zegt in het artikel dat er tot wel 10.000 euro bespaard kan worden op een uitvaart.

Lees verder


maandag 20 november 2017

Tiel lokt burgers met aanbiedingen naar begraafplaats

De gemeente Tiel ziet dat steeds minder inwoners gebruik maken van de begraafplaatsen in Tiel. Dat komt omdat steeds meer mensen kiezen voor crematie (in Tiel 70%). Met scherpe aanbiedingen en flexibelere termijnen hoopt de gemeente meer asbestemmingen te kunnen verhuren op de begraafplaatsen, dat meldt De Gelderlander.

Lees verder


vrijdag 17 november 2017

Boekenlijst Uitvaart.nl: Rouwen na het verlies van je baby

Per jaar worden ruim 800 kinderen na een zwangerschapsduur van minimaal 22 weken dood geboren. Daarnaast overleden in 2016 600 kinderen in het eerste levensjaar (CBS). Een groot verdriet voor de ouders, hun naaste familie en omgeving. Maar ook professionals worden geraakt door het overlijden van een baby.

Lees verder


vrijdag 17 november 2017

Nijmegen maakt begraven iets minder duur

De gemeente Nijmegen heeft besloten om de tarieven voor begraven een klein beetje te verlagen. Dat doet de gemeente omdat er steeds minder mensen worden begraven in de stad, dat meldt de Stentor.

Lees verder


vrijdag 17 november 2017

Kabinet gaat zich niet bemoeien met tarieven begraven

Minister Ollongren van Binnenlandse Zaken vindt dat het niet aan de centrale overheid is om gemeenten te dwingen om begraven betaalbaar te maken, dat meldt het Reformatorisch Dagblad. De minister reageert daarmee op vragen van de SGP.

Lees verder


donderdag 16 november 2017

Ouderen willen bushalte bij crematorium Rijtackers Eindhoven

De fractie van de lokale politieke partij Ouderen Appèl in Eindhoven wil dat er een bushalte komt bij het crematorium. Nu is de dichtstbijzijnde halte een kilometer lopen en dat is voor sommige ouderen en mensen die slecht ter been zijn te ver. Er was eerder een halte op vijf minuten loopafstand, maar die is komen te vervallen omdat er te weinig gebruik van werd gemaakt, dat meldt Studio040.

Lees verder


donderdag 16 november 2017

Video: Stichting Ambulancewens laat tienduizendste laatste wens in vervulling gaan

De Stichting Ambulancewens heeft voor de tienduizendste keer een laatste wens in vervulling laten gaan, dat meldt Hart van Nederland. Theo Jansen is ernstig ziek en wilde nog een keer terug naar de havens van Rotterdam waar hij in zijn jeugd veel werkte.

Lees verder


woensdag 15 november 2017

Graf Huijbergen is Pokémon stop

Tot verontwaardiging van Nora uit Huijbergen, is het graf van haar ouders een Pokémon stop, dat meldt het AD.

Lees verder


dinsdag 14 november 2017

Wie legde in 1977 brief op graf verongelukte jongen uit Bredevoort

In 1977 verloor de nu 53-jaar oude Monique haar 18-jarige broer na een ernstig ongeval. Monique was toen pas 13 jaar. Nu 40 jaar later is ze op zoek naar de schrijver van een brief, die twee dagen na de begrafenis van haar broer Waldi, op zijn graf is gelegd, dat meldt Omroep Gelderland.

Lees verder


zaterdag 11 november 2017

Raad Meierijstad akkoord met plannen Bijnen Uitvaartverzorging

De gemeenteraad van Meijerstad heeft vorige week in grote meerderheid ingestemd met de plannen om een uitvaartcentrum met crematorium te realiseren op landgoed De Denneboom in Schijndel, dat meldt het Brabants Dagblad.

Lees verder


zaterdag 11 november 2017

Grotere erfenissen zorgen voor meer ruzies

Het gemiddelde bedrag dat bij een erfenis verdeeld mag worden ligt momenteel op 100.000 euro. Dat is een stuk meer dan een halve eeuw geleden toen het meestal om tientjes ging. Nadeel van een grotere erfenis is dat nabestaanden hebberiger worden en daarom ruzie gaan maken met elkaar omdat ze het onderste uit de kan willen.

Lees verder


vrijdag 10 november 2017

Veldhoen wil Udens verbod op crematies DELA

Christine Veldhoen, eigenaar van een crematorium in Uden, wil dat de gemeente crematies bij DELA in Uden gaat verbieden, dat meldt het Brabants Dagblad. Veldhoen heeft een bezwaarschrift ingediend bij de gemeente.

Lees verder


donderdag 9 november 2017

Rechter staat dubbele kosten grafonderhoud niet toe

De gemeente Oldebroek is door de rechtbank in Gelderland op de vingers getikt. De gemeente bracht een rechthebbende van een graf dubbele onderhoudskosten in rekening. De gemeente vond dat het daar recht op had omdat er in het graf ruimte is voor twee overledenen.

Lees verder


donderdag 9 november 2017

Onderzoek graven Eusebiuskerk Arnhem

Archeologen doen momenteel onderzoek naar de graven in de Arnhemse Eusebiuskerk. Onderzocht wordt wat er nog in de graven ligt, dat meldt Omroep Gelderland.

Lees verder


woensdag 8 november 2017

Omwonenden tegen crematorium Kovelswade Utrecht

Een aantal omwonenden van begraafplaats Kovelswade aan de Koningsweg in Utrecht zijn tegen de bouw van een crematorium op de oude begraafplaats. De omwonenden vrezen voor overlast van verkeer en vinden dat ze niet serieus worden genomen door de gemeente, dat meldt het AD.

Lees verder


woensdag 8 november 2017

Nieuwe column Mariska Overman-Bruntink: Het gekke van rouw

Weet je wat een van de gekke dingen van rouw is? Dat je denkt dat je mensen lastigvalt, als je er weer over begint. Op 13 november is het zesentwintig jaar geleden dat mijn broertje overleed aan de gevolgen van een verkeersongeval. Zesentwintig jaren, dat is een hele generatie. En al die tijd heb ik vooral gezwegen. Pas sinds ik columns schrijf, is het verlies van mijn broertje een vaker uitgesproken onderwerp geworden.

Lees verder


woensdag 8 november 2017

Begraafplaats Barneveld is vol en moet uitbreiden

Begraafplaats De Plantage in Barneveld is bijna vol. En dat is een groot probleem omdat het aantal overledenen in de groeiende gemeente elk jaar flink toeneemt. Cremeren vindt hier daarnaast minder plaats dan het landelijk gemiddelde. Begrafenisvereniging De Laatste Eer en de Barneveldse Begrafenis Vereniging vinden dat er nu snel iets moet gebeuren, dat meldt Barneveldsekrant.nl.

Lees verder


woensdag 8 november 2017

Raad van State buigt zich over bezwaren crematorium Groningen

Algemeen Belang Uitvaartverzorging/Dela gaat nog dit jaar een vergunning aanvragen voor de bouw van een crematorium aan het Hoendiep in het Westpark. De gemeente Groningen denkt drie maanden nodig te hebben om de aanvraag af te handelen. Bewoners verzetten zich inmiddels hevig tegen de komst van het crematorium, dat meldt RTV Noord.

Lees verder


woensdag 8 november 2017

Bewoners blijven verdeeld over komst natuurbegraafplaats in de Bonnenpolder

Dinsdagavond organiseerden Natuurbegraven Nederland en het Het Zuid-Hollands Landschap een informatiebijeenkomst over de plannen voor een natuurbegraafplaats in de Bonnenpolder. Maar niet alle omwonenden zijn blij met de plannen, dat meldt RTV Rijnmond.

Lees verder


woensdag 8 november 2017

Nieuw: Amstel uitvaarten

Vandaag is een nieuwe onderneming van start gegaan: Amstel uitvaarten. Het bedrijf is een initiatief van Peter van Schaik die tevens eigenaar is van BV Uitvaart.Com, exploitant van bekende sites als Uitvaart.nl, Uitvaartbranche.nl en Condoleance.nl.

Lees verder


dinsdag 7 november 2017

28 november: Lichtjesavond begraafplaats Carspelhof (Weesp)

Dinsdag 28 november houdt Uitvaartverzorging Myosotis i.s.m. begraafplaats Carspelhof de jaarlijkse lichtjesavond . Sandra van der Spruit en het Weesper Gemengd koor zullen de avond muzikaal omlijsten. Pete de doedelzakspeler zal de stoet mensen voorgaan in de ceremonie over de begraafplaats.

Lees verder


dinsdag 7 november 2017

Hospice Enschede komt met tweepersoonsbed

Hospice Enschede beschikt sinds deze week over een hoog-laagverpleegbed voor twee personen. Hiermee wil Hospice Enschede bijvoorbeeld echtparen waarvan er één stervende is toch de mogelijkheid bieden om de laatste dagen samen in een bed te slapen, dat meldt het AD.

Lees verder


dinsdag 7 november 2017

‘De Makers’ afl. 9: Duurzame lijkwaden

Wikkelgoed uit Amsterdam maakt duurzame lijkwaden. De lijkwaden van Wikkelgoed worden gemaakt van materialen zoals hennep en bamboe. Het verbouwen van hennep is veel milieuvriendelijker dan van bijvoorbeeld katoen doordat er veel minder water nodig is en er geen bestrijdingsmiddelen gebruikt worden.

Lees verder


dinsdag 7 november 2017

Sassen Dielemans Dickhaut Uitvaartverzorgers (Maastricht) vernieuwt rouwcentrum

Het rouwcentrum aan de St Maartenslaan is vernieuwd. Geïnteresseerden kunnen een bezoek brengen in het weekend van 9 en 10 november van 14.00 tot 17.00 uur.


De laatste jaren leeft bij Sassen Dielemans Dickhaut Uitvaartverzorgers de stellige overtuiging dat nieuwe ideeën noodzakelijk zijn om de kwaliteit van de uitvaartzorg in en rondom Maastricht te verbeteren.

Lees verder


maandag 6 november 2017

Dordrecht en haar Joodse inwoners

Op zondag 12 november 2017 wordt aandacht besteed aan de geschiedenis van de Joodse gemeenschap in Dordrecht. Op verschillende plaatsen in de stad wordt stilgestaan bij de deportatie en moord van een groot deel van de Joodse inwoners - nu 75 jaar geleden.

Lees verder


maandag 6 november 2017

Utrecht onderzoekt haalbaarheid crematorium Koningsweg

De gemeente Utrecht maakt serieus werk om te onderzoeken of er een crematorium gebouwd kan worden op begraafplaats Kovelswade aan de Koningsweg. PCB Uitvaartzorg en Barbara Uitvaartzorg willen een crematorium realiseren op de begraafplaats, dat meldt DUIC.nl.

Lees verder


vrijdag 3 november 2017

AKER uitvaarten overgenomen door Anneke Romeijn

AKER uitvaarten zal per 1 januari a.s. door Anneke Romeijn worden overgenomen. De zussen Ingrid Straten en Cynthia van Dooren hebben in september 2012 de franchiseorganisatie opgezet: kwaliteit, onafhankelijk advies en non-provisie vormen de basis van de formule.

Lees verder


vrijdag 3 november 2017

Bijen op begraafplaats Wilnis

Op de algemene begraafplaats in Wilnis zijn twee bijenvolken geplaatst, dat meldt het AD. De begraafplaats neemt daarmee haar verantwoordelijkheid om bij te dragen aan het redden van de bijenpopulatie.

Lees verder


vrijdag 3 november 2017

Onderzoek: drie op de tien Nederlanders hebben vrienden en kennissen die ze niet bij hun uitvaart willen

Drie op de tien Nederlanders hebben vrienden of kennissen die ze liever niet op hun eigen uitvaart willen. In de meeste gevallen hebben ze ook al aan hun naasten te kennen gegeven dat die personen niet welkom zijn. Dit is een van de resultaten uit een onderzoek, uitgevoerd in opdracht van landelijk uitvaartverzorger en -verzekeraar Monuta. Hoewel de Nederlander stellig is over wie er absoluut niet naast zijn of haar kist mag staan, heeft 70 procent de eigen uitvaartwensen niet schriftelijk vastgelegd.

Lees verder


donderdag 2 november 2017

Drie nieuwe franchisenemers Monuta

Afgelopen maand zijn drie nieuwe franchisenemers begonnen bij Monuta. De franchisenemers krijgen de komende weken een interne training en zijn NAVU gecertificeerd.

Lees verder


donderdag 2 november 2017

Andere registratie doodsoorzaken zet dementie op nummer 1

Dementie is de werkelijke doodsoorzaak nummer 1. Dat blijkt uit de cijfers van het CBS. Naast dementie staat een hoog cholesterol ook in de top van doodsoorzaken. Doordat het CBS de doodsoorzaken niet meer handmatig maar automatisch codeert ziet de lijst met doodsoorzaken er opeens heel anders uit dan eerder, dat meldt de Volkskrant.

Lees verder


woensdag 1 november 2017

4 november: Open Dag Zeeuws Afscheid in Zeeland

Koffie en cake. Het mag nog wel, maar hoeft niet meer. Een Zeeuws afscheid is persoonlijk, warm, verbindend en krachtig. Geef richting aan uw uitvaart of aan die van uw naasten. Kom op 4 november naar de open dag van drie samenwerkende uitvaartcentra in Zeeland. Uitvaartverzorging De Bevelanden, Uitvaartverzorging H. Jobse en Uitvaartcentrum Overtoom Groen openen vanaf 10 uur de deuren voor inspiratie en informatie.

Lees verder


Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder