U bent hier: home / nieuws & agenda / agenda

Agenda

maart 2018

21 maart 2018

Interactieve lezing: ‘Dood gaan we allemaal’ - Tilburg

Interactieve lezing: ‘Dood gaan we allemaal’ - Tilburg
Door: Margot Verkuylen en Mariska van Veenen


Doodgaan doen we allemaal, maar weinig mensen bespreken met hun naasten en hulpverleners welke voorkeuren zij hebben rond zorg en behandeling in de laatste levensfase. Als de dood nadert en het leven bedreigd wordt, vraagt dit om palliatieve zorg. Om goede palliatieve zorg te verlenen is het belangrijk dat deze zorg tijdig wordt ingezet. Hoe praat je met elkaar over de laatste levensfase en de dood? Wat kom je bij jezelf tegen als het over doodgaan hebt? Wat is palliatieve zorg? En welke medische beslissingen rond het levenseinde kunnen gemaakt worden?

Margot Verkuylen en Mariska van Veenen zullen op interactieve wijze bovenstaande vragen belichten. Margot en Mariska hebben elkaar gevonden in hun missie om het praten over doodgaan normaler te maken. Vanuit hun vak en vanuit hun persoonlijke ervaringen gaan ze hier samen met de zaal de dialoog over aan. Betrokken, vakbekwaam en met de nodige humor.

Margot Verkuylen is specialist ouderengeneeskunde, kaderarts palliatieve zorg en docent. Mariska van Veenen verloor haar man 7 jaar geleden aan kanker en is in haar werk als trainer, acteur en coach gespecialiseerd in thema’s rondom verlies.

Graag aanmelden t/m 20 maart a.s. i via info@zmbr.nl of 013-4657355.


De lezing wordt gehouden in één van de aula’s van het Crematorium Tilburg, Karel Boddenweg 5 te Tilburg. De lezing is i.s.m. Netwerk Palliatieve Zorg Midden-Brabant.
Ontvangst vanaf 19.30 uur en aanvang lezing 20.00 uur. Einde avond ca. 22.30 uur.
Toegang, koffie en thee is gratis.

Verdere info vindt u op www.crematoriumtilburg.nl/agenda of info@zmbr.nl.

Contact: info@zmbr.nl

Website: www.crematoriumtilburg.nl/agenda
Lees verder

21 maart 2018

Emotioneel uitgeput, herkenbaar? - Zwolle

Je zit al langer in het uitvaartvak en vraagt je af: “Werk ik nog met bezieling? Slijt ik niet teveel aan mijn werk? Is het werk dat ik zo prachtig vind nog wel goed voor me?" Als je je herkent in bovenstaande gedachtes, dan ben je van harte welkom op de Ronde Tafel op 21 maart in Zwolle.

Je hebt er altijd naar verlangd zo te kunnen werken dat je enerzijds betrokken bent, terwijl je anderzijds niet opgebrand wilt raken. Misschien constateer je nu dat je gewend geraakt bent aan verdrietige mensen en moeilijke omstandigheden en baart je dat zorgen. Je voelt je soms emotioneel uitgeput of je bent misschien zelfs wat cynisch geworden? Tijdens deze Ronde Tafel ontmoet je gelijkgestemden.

Geen experts, geen oplossingen maar gewoon: collega’s. Het doel is elkaar te inspireren, met elkaar te reflecteren en te bezinnen. Elkaar verder te helpen. Voel je welkom met je zorgen en je twijfels.

Deze middag vol herkenning en verbinding is Huize Hofvliet in Zwolle.
De kosten zijn 45 euro.

Website: https://funiq.nl/tc-events/ronde-tafel-emotioneel-uitgeput/
Lees verder

21 maart 2018

De Bijna Dood Ontrafeld - Venlo-Maasbree

Schrijf je je in voor de lezing ‘De Bijna Dood Ontrafeld’? Doe dit dan uiterlijk voor 15 maart a.s. via e-mail: bergerbos@natuurbegraafplaats.nl met vermelding van je naam, het aantal personen en je telefoonnummer onder vermelding van Lezing ‘De Bijna Dood Ontrafeld’. Na 15 maart is inschrijven niet meer mogelijk of tot de beschikbare zitplaatsen bereikt zijn.

Van 19 tot 19.30 uur ontvangst met koffie of thee.
19.30 tot ongeveer 21 uur lezing door drs. Maureen Venselaar.

Vanwege de hoge ambitie wordt er een eigen bijdrage gevraagd van €5,- per persoon (inclusief koffie of thee).


De vraag naar het leven na de dood is eeuwenoud. Maar heden ten dage krijgen we een nieuw antwoord via de bijna-doodervaring (BDE). Dit is een indrukwekkende ervaring op de grens van leven en dood. Er zijn in Nederland zo'n 600.000 BDE'ers. Mensen ervaren - nadat alles zwart is geworden voor de ogen en ze bewusteloos zijn geraakt - dat ze uit hun fysieke lichaam gaan met een lichaam van lichtenergie. Ze zijn opnieuw (zelf)bewust en voelen geen pijn meer. Vervolgens zijn ze met grote snelheid door een tunnel gegaan. Langs maan en sterren, naar een andere hemelse werkelijkheid. Deze leek lichtjaren ver weg te zijn.

BDE'ers zijn ervan overtuigd dat ze iets hebben ervaren van het leven na de dood. Desondanks gaat de neurologische verklaring (o.a. prof.dr.Swaab) en bovennatuurlijke verklaring (o.a. drs.v.Lommel) hier niet per definitie vanuit. Bovendien verklaren beide theorieën lang niet alle kenmerken en maken ook verkeerde analyses.

Tegen deze achtergrond heeft geesteswetenschapper drs. Maureen Venselaar na een tienjarige detailstudie een nieuwe BDE verklaring ontwikkeld, vanuit een samengaan van de BDE en wetenschap en ten dele ook levensbeschouwingen. Binnen deze verklaring bestaat er geen strikte scheiding tussen de fysieke en metafysieke wereld, het normale en paranormale. Tezamen vormen ze the Big Picture (zoals fysicus T.Campbell ook meent). En dat is volgens Venselaar ook ten aanzien van ons leven, hier én gene zijde, in tijd én eeuwigheid.

Venselaars Vijf-Fasen-Theorie is gebaseerd op de wetenschap dat er bij de (bijna)dood zeer veel licht uit ons fysieke lichaam komt, ofwel: fotonen (dit is bewezen door neurowetenschappers). Deze 'fotonen' lijken de basis te vormen van onze nieuwe verschijningsvorm bij de (bijna)dood, waarmee wij bewust zijn, het gevoel hebben 'dezelfde' te blijven, en onze 'laatste reis' beginnen. De BDE is volgens Venselaar onderdeel van het leven na de dood dat wij allemaal zullen ervaren, op het moment dat onze tijd overgaat in 'eeuwigheid'.

De theorie bevat tal van spectaculaire overeenkomsten tussen de BDE, (astro)fysica en levensbeschouwing, waardoor de nieuwe BDE-theorie op uitzonderlijke wijze sterk aan kracht wint. Bovendien geeft de theorie ook inzicht in liefde als bron van al wat is, de kosmos, de balans tussen Yin en Yang, en de onlosmakelijke verbondenheid tussen de zogenaamde fysieke en spirituele wereld, tussen tijd en eeuwigheid, materie en geest. Met de nieuwe verklaring worden voor het eerst alle kenmerken besproken, waaronder het zien van een immense 'zandloper', die - opmerkelijk genoeg - door BDE'ers eigenlijk hetzelfde wordt omschreven als door astronomen, en samenvalt met de kosmologie van het Hindoeïsme.

De lezing geeft u troostvolle prachtige vergezichten over het leven na de dood en een schitterende liefdevolle hemel. Daar vindt iedereen - volgens BDE'ers - zijn eindbestemming, en zal men eerder overleden dierbaren terug zal zien. Venselaar neemt u stap voor stap mee op deze wonderlijke 'laatste reis. De uiteenzetting wordt afgewisseld met fragmenten uit concrete ervaringsverhalen.

Reviews: Boeiend; visionair; voortreffelijk; fascinerende overeenkomsten tussen de BDE en natuurwetenschap en levensbeschouwing; de beste lezing die ik in heel mijn leven heb bijgewoond; met veel kennis en enthousiasme gebracht; ontzag; krachtig hoe alfa-en betavakken samenkomen; treffend hoe een moeilijke stof zeer goed en intens werd gebracht; heel wat meer dan de bovennatuurlijke en neurologische verklaring.
Na de lezing kunnen uiteraard vragen gesteld worden.

Contact: bergerbos@natuurbegraafplaats.nl
Lees verder

24 maart 2018

Uitvaartbeurs - Zuidhoorn

Uitvaartbeurs Zalencentrum Balk, de Gast 39 Zuidhorn. Van 9:00 tot 11:00 uur. Zuidhorn.Lees verder

24 maart 2018

Uitvaart Informatiemiddag - IJhorst

Uitvaart Informatiemiddag Begravenisvereniging R.I.P. NH kerk te IJhorst.Van 13:00 tot 16:00 uur.Lees verder

27 maart 2018

Uitvaartbeurs Zwolle - Zwolle

De informatieavond vindt plaats op dinsdag 27 maart 2018 van 18.00 uur tot 21.00 uur. De toegang is gratis.

Waar
De Stadshoeve, Oude Wetering 13 in Stadshagen te Zwolle
Lees verder

april 2018

5 april 2018 t/m 7 april 2018

Tanexpo 2018 - Bologna (It.)

The world's premiere funeral event, with the most impressive international attendance and the widest exhibiting surface

Bolpona (It.)

Website: http://www.tanexpo.com
Lees verder

8 april 2018

“De Van Goghs op Groenesteeg” – Leiden

Deze lezing stond gepland voor 10 december jl. Door de zeer slechte weersomstandigheden (code rood van het KNMI) zijn velen niet in de gelegen geweest deze presentatie, die toch is doorgegaan, te bezoeken. Om deze reden en omdat velen daarom hebben gevraagd zal op 8 april - hopelijk onder betere weersomstandigheden - deze lezing herhaald worden.

Het is bij velen bekend dat Anna van Gogh - Carbentus (1819-1907), de moeder van de wereldberoemde schilder Vincent van Gogh, op de begraafplaats Groenesteeg in Leiden is begraven. Minder bekend is dat hier nog elf andere familieleden van Vincent van Gogh zijn begraven, waaronder een oom, twee tantes, een neef en een nicht. Ook vragen velen zich af waarom Anna van Gogh naar Leiden is gekomen.

Zondag 8 april 2018 om 14.30 uur
Lees verder

10 april 2018

Herinneringsbijeenkomst - Hulst

Tijdens deze bijeenkomst herinneren we overleden dierbaren met gedichten, verhalen en muziek.

U kunt zich tot 7 dagen voor de bijeenkomst aanmelden via een e-mail naar ajansbeken@dela.org

Locatie:De Bourgondiër
Tijd:Van 20.00 - 21.00 uur
Adres:Tolweg 109 in Hulst
Contactpersoon:Anneke Jansbeken
Telefoonnummer:06 13 86 73 74
E-mail:ajansbeken@dela.org
Lees verder

14 april 2018

Uitvaartbeurs Amsterdam

Uitvaartbeurs Amsterdam is de drukst bezochte consumenten uitvaartbeurs van Nederland.

De beurs wordt gehouden in de Westerkerk (Jordaan) Amsterdam

Contact: info@uitvaart.nl

Website: www.uitvaartbeurs.amsterdam
Lees verder

18 april 2018

funiQs Ronde Tafel - Mij Beets

JE BEROEP ALS RITUEELBEGELEIDER OF UITVAARTLEIDER BRENGT MET ZICH MEE DAT ER SOMS STILLE PERIODES ZIJN WAARIN ZICH EVEN GEEN NIEUWE OPDRACHT OF VRAAG AANDIENT.

Dat kunnen lastige weken zijn, want je wilt graag aan het werk. Kun je omgaan met dat wachten? Hoe blijf je toch bewust alert zonder in de kramp te schieten? En vooral: hoe blijf je ontvankelijk? De creatiespiraal van Marinus Knoope kan je hier goed bij helpen.

Trainer Rien van der Zeijden werkt er graag mee en hij nodigt je uit in zijn inspirerende binnen- en buiten-werkplaats in Nij Beets om met elkaar dit onderwerp te gaan onderzoeken.

18 april: 13.30 - 17.00 uur

Aanmelden kan via: https://funiq.nl/tc-events/inspiratie-de-ronde-tafel/

Website: https://funiq.nl/tc-events/inspiratie-de-ronde-tafel/
Lees verder

18 april 2018

De uitvaart: daar zit muziek in! Symposium – Rotterdam

Muziek is het centrale thema van het komende Funeraire Academie middagsymposium. Het is zo vanzelfsprekend dat bij vrijwel iedere uitvaart muziek klinkt. Maar waarom eigenlijk, hoe functioneert de muziek en wat is nodig voor een ultieme muzikale uitvaartbeleving?
Tijdens deze middag reageren onderzoekers en praktijkdeskundigen vanuit hun discipline op de vraag naar de betekenis van muziek bij afscheid en/of herdenking, dilemma’s en innovatieve mogelijkheden. Zijn beeld en muziek concurrerend of kunnen ze elkaar versterken? We zijn te gast bij de Zuiderbegraafplaats Rotterdam. Laat u inspireren en praat mee op woensdag 18 april in Rotterdam.

Praktische informatie en aanmelding
Nadere informatie over het programma, de sprekers en registratie kunt u vinden op de website www.totzover.nl/funeraire-academie/symposium-uitvaart-en-muziek.

Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt!

Website: www.totzover.nl/funeraire-academie/symposium-uitvaart-en-muziek
Lees verder

18 april 2018 t/m 21 april 2018

ICCFA Convention & Expo - Las Vegas (VS)

Jaarlijks congres met vakbeurs. Kijk op website voor meer informatie.

Website: www.iccfa.com/annual/
Lees verder

21 april 2018

Symposium Sterven: een levenskunst - Groningen

Hoe staan wij in het leven ten opzichte van het onontkoombare, de dood? Kunnen wij tijdens het leven ons voorbereiden op het sterven en de dood? Zoja hoe? Wat kunnen we doen om stervenden bij te staan? Wat kunnen we leren van hen bij wie het perspectief op de dood na een nabij-de-doodervaring is verschoven? Hoe leven we het leven met de dood: is dat een kunst?

Het Netwerk Nabij-de-Dood-ervaringen & de Werkgroep Symposium Noord van de voormalige Stichting Elisabeth Kübler-Ross presenteren in Groningen op zaterdag 21 april 2018 een symposium Sterven: een levenskunst. De dag duurt van 10:00–16:30 uur (inloop vanaf 9:15 uur). Gastsprekers zijn Ineke Koedam en Rinus van Warven. In het middag gedeelte kunt u deelnemen aan een van de workshops.

Meer informatie over het programma, sprekers, workshops en wijze van aanmelden vindt u op de website.

Website: www.symposiumnoord.nl/
Lees verder

mei 2018

3 mei 2018

Masterclass gespreksvoering voor uitvaartbegeleiders - Vleuten

Onder het mom ‘gesprekken met nabestaanden kunnen altijd beter’ biedt Après la Vie Academie op 3 mei a.s. een masterclass gesprekken voeren met nabestaanden aan.

Een persoonlijke uitvaart regelen begint immers met een goed gesprek, gestoeld op adequate gespreksvaardigheden. Zo kan binnen beschikbare tijd, met (on)mogelijkheden en gekaderde financiën een optimaal dienstenpakket aangeboden worden aan nabestaanden.
De masterclass bestaat uit een blok van drie uur onder leiding van trainingsacteur Annelies Kaan. Per blok worden maximaal 6 deelnemers toegelaten. Alle ruimte dus om persoonlijke kwaliteiten aan te scherpen en verder te ontwikkelen in een veilige omgeving.

De kosten bedragen € 59,- p.p. (inclusief koffie en thee). Aanmelden kan via de website www.apreslavie.nl, het sturen van een mail naar info@apreslavie.nl of bellen met 030 – 307 10 07.

Contact: info@apreslavie.nl

Website: www.apreslavie.nl
Lees verder

4 mei 2018 t/m 5 mei 2018

Leben und Tod - Bremen (D)

Uitvaartbeurs in Bremen Duitsland. Kijk op http://www.leben-und-tod.de/

Website: www.leben-und-tod.de/
Lees verder

5 mei 2018 t/m 6 mei 2018

Vakbeurs Funeral Expo 2018 - Brussel (B)

Funeral Expo is de eerste officiële internationale vakbeurs van de begrafenisondernemer, voor de begrafenisondernemer in het hart van Europa.

Contact: info@funeralexpo.be

Website: www.funeralexpo.be/
Lees verder

10 mei 2018 t/m 12 mei 2018

BEFA Forum - Düsseldorf (D)

Befa is a funeral trade show that will give a comprehensive picture about the market trends and services in the funeral industry.

Website: http://www.befa-forum.com/index.php/de/
Lees verder

13 mei 2018

Workshop "Kinderen begeleiden bij het afscheid van hun huisdier" - Heerlen

Vaak is het verlies van een huisdier de eerste kennismaking voor een kind met de dood. Wanneer een kind van ons leert wat verlies inhoudt en hoe hiermee om te gaan, kan dit een steun zijn voor een verlies van een familielid of vriend in later leven. Voor een kind kan het verlies van een huisdier waarmee ze gelachen en gespeeld hebben, een dier wat hen troost gaf als ze verdrietig waren en een vriendje als ze zich alleen voelden, veel moeilijker te accepteren zijn dan het verlies van bijvoorbeeld een verre oom of tante die ze eenmaal per jaar op een verjaardag zagen.

Een juiste reactie en begeleiding door de ouder(s) is dan ook van groot belang voor de verwerking. De workshop is geschikt voor ouders, leerkrachten, dierenarts(assistenten) en iedereen die beroepsmatig of privé met dieren en/of kinderen te maken krijgt.

De onderwerpen die behandeld worden, zijn o.a.:

wanneer spreken we van rouw
hoe herkennen we rouw (per leeftijd)
hoe vertel je het nieuws
wat te doen vóór de euthanasie
wat is euthanasie
wat gebeurt er met het lichaam
hoe kan de dierenarts / assistente helpen
hoe help je je kind het verlies te verwerken
andere dieren in huis / wat te doen?
welke boeken kan ik adviseren?

De workshop bevat ook persoonlijke verhalen van ouders en kinderen.
De workshop wordt georganiseerd in het Cultuurhuis Heerlen op zondagmiddag 13 mei van 14:00 tot 16:00 uur. De kosten bedragen 30 euro (incl. BTW). U ontvangt na afloop een samenvatting van de workshop en een certificaat van deelname. Er zal ruim de gelegenheid zijn tot het stellen van vragen en het delen van ervaringen. Er is ook een boekentafel aanwezig met relevante literatuur.

Website: WWW.PAWSOFSILENCE.EU
Lees verder

27 mei 2018

Inspiratiedag Hillig Meer - Eext

Tijdens de zesde Inspiratiedag – op zondag 27 mei 2018 – kunt u uitgebreid kennismaken met Landgoed Heidehof en Natuurbegraafplaats Hillig Meer. We laten u zien wat de natuur te bieden heeft, hoe we haar op een duurzame manier onderhouden en welke mogelijkheden er zijn op het gebied van een ‘groene uitvaart’.

De oude bomenlanen van het landgoed worden ingericht als Inspiratielaan. Hier zijn diverse stands te bezoeken met informatie en producten gericht op een groene uitvaart.

Rondleiding
Tijdens de Inspiratiedag kunt u deelnemen aan een rondleiding die u langs het Ontvangsthuis en de natuurbegraafplaats leidt. Verder kunt u een natuurwandeling maken, of een spirituele wandeling langs een aantal energetische plekken in de natuur.

Website: www.natuurbegraafplaatshilligmeer.nl/
Lees verder

30 mei 2018

Herinneringsbijeenkomst - Rosmalen

Tijdens deze bijeenkomst herinneren we overleden dierbaren met gedichten, verhalen en muziek.

U kunt zich tot 7 dagen voor de bijeenkomst aanmelden via een e-mail naar ajansbeken@dela.org

Locatie:Crematorium Rosmalen
Tijd:Van 19.30 - 20.30 uur
Adres:De Oude Baan-Oost 170 in Rosmalen
Contactpersoon:Anneke Jansbeken
Telefoonnummer:06 13 86 73 74
E-mail:ajansbeken@dela.org
Lees verder

juni 2018

9 juni 2018

Uitvaartbeurs De 3 provinciën - Gorinchem

De uitvaartbeurs zal dit jaar georganiseerd worden op zaterdag 9 juni van 10.00 tot 15.00 uur in "De Vijfzinnen" in de binnenstad van Gorinchem. We maken gebruik van het Theatercafé en de foyer van de schouwburg. We zullen ruimschoots reclame maken om de beurs bij een breed publiek in de wijde omgeving onder de aandacht te brengen. Geef u snel op om als deelnemer aanwezig te zijn. Selectie zal door ons geschieden op basis van aanbod/product. www.uitvaartbeurs3provincien.nl

Website: www.facebook.com/uitvaartbeursgorinchem/
Lees verder

12 juni 2018

Herinneringsbijeenkomst - Bergen op Zoom

Tijdens deze bijeenkomst herinneren we overleden dierbaren met gedichten, verhalen en muziek.

U kunt zich tot 7 dagen voor de bijeenkomst aanmelden via een e-mail naar ajansbeken@dela.org

Locatie:Crematorium Zoomstede
Tijd:Van 19.30 - 20.30 uur
Adres:Mastendreef 5 in Bergen op Zoom
Contactpersoon:Anneke Jansbeken
Telefoonnummer:06 13 86 73 74
E-mail:ajansbeken@dela.org
Lees verder

juli 2018

25 juli 2018 t/m 27 juli 2018

CANA - Fort Lauderdale (VS)

100e editie van de jaarlijkse conventie van de Cremation Association of North America. Kijk voor meer informatie op www.cremationassociation.org/.

Website: www.cremationassociation.org/
Lees verder

september 2018

26 september 2018

VTU Vakdag - Gorinchem

Op woensdag 26 september 2018 vindt de 2e editie van VTU Vakdag plaats. Dit is hét moment om als uitvaartbranche bij elkaar te komen om kennis te vergaren en te netwerken.

Website: booking.evenementenhal.nl/nl/vtu-vakdag-2018/gorinchem/exposant
Lees verder

27 september 2018

Herinneringsbijeenkomst - Nieuwkuijk

Tijdens deze bijeenkomst herinneren we overleden dierbaren met gedichten, verhalen en muziek.

U kunt zich tot 7 dagen voor de bijeenkomst aanmelden via een e-mail naar ajansbeken@dela.org

Locatie:Crematorium Maaslanden
Tijd:Van 19:00 - 20:00 uur
Adres:Abt van Engelenlaan 1, Nieuwkuijk
Contactpersoon:Anneke Jansbeken
Telefoonnummer:06 13 86 73 74
E-mail:ajansbeken@dela.org
Lees verder

oktober 2018

25 oktober 2018

Lichtjesavond crematorium Rosmalen - Rosmalen

Op deze avond kunt u samen met familie en vrienden een kaars branden als mooie herinnering aan uw dierbare.
U bezoekt de locatie in een warme, intieme sfeer. Alle hoofdpaden zijn sfeervol verlicht met fakkels. Ook klinkt er muziek en bieden we u een warm drankje aan.

U hoeft zich niet aan te melden. U bent van harte welkom!

Locatie:Crematorium Rosmalen
Tijd:Van 18:00 - 20:00 uur
Adres:De Oude Baan-Oost 170 in Rosmalen
Contactpersoon:Anneke Jansbeken
Telefoonnummer:06 13 86 73 74
E-mail:ajansbeken@dela.org
Lees verder

november 2018

2 november 2018

Lichtjesavond begraafplaats Oostermaas - Maastricht

Op deze avond kunt u samen met familie en vrienden een kaars branden als mooie herinnering aan uw dierbare. U bezoekt de locatie in een warme, intieme sfeer. Alle hoofdpaden zijn sfeervol verlicht met fakkels. Ook klinkt er muziek en bieden we u een warm drankje aan.

U hoeft zich niet aan te melden. U bent van harte welkom!

Locatie:Begraafplaats Oostermaas
Tijd:Van 19:00 - 21:00 uur
Adres:Pastoor Jacobsstraat 1, Maastricht
Contactpersoon:Roger Dautzenberg
Telefoonnummer:06 51 06 25 82
E-mail:rdautzenberg@dela.org
Lees verder

8 november 2018

Lichtjesavond crematorium Nedermaas en begraafplaats Vouersveld - Geleen

Op deze avond kunt u samen met familie en vrienden een kaars branden als mooie herinnering aan uw dierbare. U bezoekt de locatie in een warme, intieme sfeer. Alle hoofdpaden zijn sfeervol verlicht met fakkels. Ook klinkt er muziek en bieden we u een warm drankje aan.

U hoeft zich niet aan te melden. U bent van harte welkom!

Locatie:Crematorium Nedermaas en begraafplaats Vouersveld
Tijd:Van 19:00 - 21:00 uur
Adres:Vouershof 1, Geleen
Contactpersoon:Roger Dautzenberg
Telefoonnummer:06 51 06 25 82
E-mail:rdautzenberg@dela.org
Lees verder

9 november 2018 t/m 10 november 2018

Funergal - Ourense (SP)

Internationale uitvaartbeurs in Spanje.

Website: http://www.funergal.com/?idioma=1#
Lees verder

13 november 2018

Lichtjesavond - Sint-Willebrord

Op deze avond kunt u samen met familie en vrienden een kaars branden als mooie herinnering aan uw dierbare.

U bezoekt de locatie in een warme, intieme sfeer. Alle hoofdpaden zijn sfeervol verlicht met fakkels. Ook klinkt er muziek en bieden we u een warm drankje aan.

U hoeft zich niet aan te melden. U bent van harte welkom!

Locatie:Begraafplaats en Parochiekerk H. Willibrordus
Tijd:Van 18:00 - 20:00 uur
Adres:Pastoor Bastiaansensingel 30, Sint-Willebrord
Contactpersoon:Anneke Jansbeken
Telefoonnummer:06 13 86 73 74
E-mail:ajansbeken@dela.org
Lees verder

15 november 2018 t/m 17 november 2018

Memento - Poznan (P)

Vakbeurs voor Centraal- en Oost-Europa.

Website: www.mementopoznan.pl/en/
Lees verder

15 november 2018 t/m 17 november 2018

Funexpo - Lyon (F)

All funeral suppliers meet every 2 years for Funexpo: production and distribution
of funeral articles, cemetery space, hygiene-care, equipments, design-architecture and services.

In 2016, Funexpo counted an important participants flow, with more than 4 000 visits in Lyon. This edition was a great success based on innovation and the internationalization of the sector.

Website: www.funexpo-expo.com/?lang=en
Lees verder

23 november 2018

Lichtjesavond crematorium en begraafplaats Boschhuizen - Venray

Op deze avond kunt u samen met familie en vrienden een kaars branden als mooie herinnering aan uw dierbare. U bezoekt de locatie in een warme, intieme sfeer. Alle hoofdpaden zijn sfeervol verlicht met fakkels. Ook klinkt er muziek en bieden we u een warm drankje aan.

U hoeft zich niet aan te melden. U bent van harte welkom!

Locatie:Crematorium en begraafplaats Boschhuizen
Tijd:Van 19:00 - 21:00 uur
Adres:Spurkterdijk 140, Venray
Contactpersoon:Roger Dautzenberg
Telefoonnummer:06 51 06 25 82
E-mail:rdautzenberg@dela.org
Lees verder

december 2018

7 december 2018

Lichtjesavond crematorium en begraafplaats Moscowa - Arnhem

Op deze avond kunt u samen met familie en vrienden een kaars branden als mooie herinnering aan uw dierbare. U bezoekt de locatie in een warme, intieme sfeer. Alle hoofdpaden zijn sfeervol verlicht met fakkels. Ook klinkt er muziek en bieden we u een warm drankje aan.

U hoeft zich niet aan te melden. U bent van harte welkom!

Locatie:Crematorium en begraafplaats Moscowa
Tijd:Van 18:00 - 20:00 uur
Adres:Waterbergseweg 18, Arnhem
Contactpersoon:Roger Dautzenberg
Telefoonnummer:06 51 06 25 82
E-mail:rdautzenberg@dela.org
Lees verder

11 december 2018

Lichtjesavond DELA uitvaartcentrum Hulst - Hulst

Op deze avond kunt u samen met familie en vrienden een kaars branden als mooie herinnering aan uw dierbare.
U bezoekt de locatie in een warme, intieme sfeer. Alle hoofdpaden zijn sfeervol verlicht met fakkels. Ook klinkt er muziek en bieden we u een warm drankje aan.

U hoeft zich niet aan te melden. U bent van harte welkom!

Locatie:DELA uitvaartcentrum Hulst
Tijd:Van 18:00 - 20:00 uur
Adres:Van de Mealstedeweg 102B in Rosmalen
Contactpersoon:Anneke Jansbeken
Telefoonnummer:06 13 86 73 74
E-mail:ajansbeken@dela.org
Lees verder

13 december 2018

Lichtjesavond Crematorium en begraafplaats Tussen de Bergen - Roermond

Op deze avond kunt u samen met familie en vrienden een kaars branden als mooie herinnering aan uw dierbare. U bezoekt de locatie in een warme, intieme sfeer. Alle hoofdpaden zijn sfeervol verlicht met fakkels. Ook klinkt er muziek en bieden we u een warm drankje aan.

U hoeft zich niet aan te melden. U bent van harte welkom!

Locatie:Crematorium en begraafplaats Tussen de Bergen
Tijd:Van 19:00 - 21:00 uur
Adres:Kitskensdal 60, Roermond
Contactpersoon:Roger Dautzenberg
Telefoonnummer:06 51 06 25 82
E-mail:rdautzenberg@dela.org
Lees verder

14 december 2018

Lichtjesavond Crematorium Waalstede - Nijmegen

Op deze avond kunt u samen met familie en vrienden een kaars branden als mooie herinnering aan uw dierbare. U bezoekt de locatie in een warme, intieme sfeer. Alle hoofdpaden zijn sfeervol verlicht met fakkels. Ook klinkt er muziek en bieden we u een warm drankje aan.

U hoeft zich niet aan te melden. U bent van harte welkom!


Locatie:Crematorium Waalstede
Tijd:Van 19:00 - 21:00 uur
Adres:Staddijk 130, Nijmegen
Contactpersoon:Roger Dautzenberg
Telefoonnummer:06 51 06 25 82
E-mail:rdautzenberg@dela.org
Lees verder

november 2019

21 november 2019 t/m 23 november 2019

Funéraire Paris - Parijs (F)

Kijk voor meer informatie over deze beurs op www.salon-funeraire.com/fr/Accueil/

Website: www.salon-funeraire.com/fr/Accueil/
Lees verder
Beoordeel dit artikel:

Kunnen we dit artikel verbeteren? Ontbreekt het aan inhoud, of vond u niet precies wat u zocht? Laat ons het weten.
Wilt u een antwoord? Vermeld dan uw e-mailadres!
Verzenden >