U bent hier: home / nieuws & agenda / agenda

Agenda

december 2020

13 december 2020

Wereldlichtjesdag - Roosendaal (online)

Elke tweede zondag van december steken mensen om 19:00 uur lokale tijd overal ter wereld een kaarsje aan ter nagedachtenis aan, op welke wijze dan ook, overleden kinderen.

Tijdens een online-viering, die georganiseerd wordt onder de noemer van Ouders Overleden Kind West-Brabant, worden onze overleden kinderen herdacht met woorden, beelden, rituelen en live-muziek.

De viering zal dit jaar worden verfilmd door ZuidWestTV
en worden uitgezonden in West Brabant en Zeeland op zondag 13 december, aanvang 18.30 uur. De uitzending wordt op deze avond nog een aantal keren herhaald en is ook terug te zien op ‘uitzending gemist’.

Daarnaast kunt u de viering, welke plaatsvindt in de prachtige afscheidslocatie ‘De Vier Jaargetijden’ te Roosendaal, vanuit uw eigen woning of vanaf elke andere locatie, -waar dan ook- online volgen via Zuidwest TV. www.zuidwesttv.nl/tv/live

Website: www.zuidwesttv.nl/tv/live
Lees verder

mei 2021

28 mei 2021 t/m 30 mei 2021

Begraafplaatsen: vol liefde

Vandaag zou de eerste dag van het Weekend van de Begraafplaats 2020 zijn. Maar het Weekend is vanwege de maatregelen rond de coronacrisis afgelast.

Voor volgend jaar staat het Weekend van de Begraafplaats wederom op de agenda. Op 28, 29 en 30 mei 2021 houden de begraafplaatsen in Nederland open huis. Ook het thema ‘Begraafplaatsen: vol liefde’ verhuist mee naar 2021.

Website: www.weekendvandebegraafplaats.nl
Lees verder
Beoordeel dit artikel:

Kunnen we dit artikel verbeteren? Ontbreekt het aan inhoud, of vond u niet precies wat u zocht? Laat ons het weten.
Wilt u een antwoord? Vermeld dan uw e-mailadres!
Verzenden >

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE