nieuws

Facultatieve
Sponsors

Heimwee met een glimlach – Schagen

11 september 2016

Op zaterdag 29 oktober a.s., tussen 18.00 en 22.00 uur, vindt op het terrein van Yarden Crematorium Schagerkogge “Heimwee met een glimlach” plaats.

“Heimwee met een glimlach” is een herinneringsavond die in het teken staat van het herdenken van overleden dierbare(n). Op verschillende plaatsen op het crematoriumterrein zijn gedenkplekken ingericht door Yarden medewerkers, vrijwilligers, kunstenaars en door leerlingen van het Regius College Schagen.

Zo kunt u bijvoorbeeld een bloembolletje planten, een naam laten zingen, een gedicht laten voorlezen of de naam van uw dierbare achterlaten in een muurschildering. U kunt deze avond ook uw eigen ritueel of herinnering vorm geven op ons terrein. Actief deelnemen kan, maar het is ook mogelijk de route te lopen en de sfeer te ervaren van het, voor deze gelegenheid, bijzonder verlichte terrein.

Wij adviseren u een warme jas en stevige schoenen te dragen, de route over het terrein is ongeveer 950 meter (rondgang om de vijver) en loopt over een grindpad.

Voor vragen en achtergronden verwijzen wij u graag naar
www.yarden.nl/agenda. U kunt ons uiteraard ook telefonisch benaderen: 088 927 3820

Voor deze avond bent u hierbij van harte uitgenodigd, er staat een beker koffie of thee voor u klaar!

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE