Nieuws

Facultatieve
Sponsors
U bent hier: home / nieuws & agenda / nieuws

Nieuws JUNI 2002


Open dag voor het publiek op 30 juni a.s.<br>Crematorium Haarlem opent zijn deuren: een uniek gebouw wordt in gebruik genomen

28 juni 2002

Open dag voor het publiek op 30 juni a.s.
Crematorium Haarlem opent zijn deuren: een uniek gebouw wordt in gebruik genomen

Afgelopen donderdag 27 juni is Crematorium Haarlem officieel geopend door de burgemeester van Haarlem, mr. J.J.H. Pop. De officiƫle opening, waarbij naar schatting 150 genodigden aanwezig waren, was een groot succes. Na een welkomswoord door de directie, de heren Wijkhuise en Sprenger, verklaarde de burgemeester van Haarlem het crematorium voor geopend. In zijn toespraak refereerde de heer Pop aan de poging, ruim 100 jaar geleden, om in Haarlem het eerste crematorium van Nederland op te richten. Als dit was gelukt, zo sprak hij, dan was in Haarlem niet het laatste, maar het eerste crematorium gebouwd. Tevens sprak hij een uitgebreid woord van dank aan allen die bij de voorbereidng en bouw van het crematorium betrokken zijn geweest, waaronder aannemingsbedrijf Ooijevaar en architect Zeinstra.


Uitvaartcentrum Utrecht geopend

18 juni 2002

Uitvaartcentrum Utrecht geopend

Op vrijdag 24 mei opende burgemeester Brouwer-Korf het nieuwe Uitvaartcentrum Utrecht gevestigd in de Utrechtse wijk Overvecht. Het nieuwe Uitvaartcentrum Utrecht ligt in een groene omgeving tussen de algemene begraafplaats en crematorium Daelwijck. Het fraaie gebouw past perfect in deze natuurlijke omgeving: het cederhout, de lichte stenen en de tuin stralen een serene rust uit. In het interieur voeren openheid, intimiteit en warmte de boventoon. Het Uitvaartcentrum Utrecht is gebouwd in opdracht van uitvaartvereniging Terra Nova.


5 juni 2002

Rondleiding op Oude Kerkhof in Roermond

Op zondag 9 juni a.s. om 14.00 uur organiseert Stichting Oude Kerkhof Roermond haar tweede rondleiding van dit seizoen uit een serie van vier.


4 juni 2002

Nieuwe adverteerder: Marjon Klaassen Uitvaartopleidingen

De nieuwe, eenjarige praktijkgerichte opleiding tot uitvaartbegeleider door Marjon Klaassen Uitvaartbegeleiding.

Voor meer informatie, zie http://www.marjonklaassen.nl/marjonklaassen/opleidingindex.html


3 juni 2002

Lees ook het interview met Marjon Klaassen op Dood.nl

Interview Marion Klaassen

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >