Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Nieuws JUNI 2017

donderdag 30 juni 2017

Bogra B.V., Rouwservice Rijnmond en Drechtsteden B.V. en Rouwservice Nederland B.V. failliet verklaard

Op 28 juni 2017 heeft de Rechtbank Noord-Holland voorlopige surseance van betaling verleend aan de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid Bogra B.V. en Rouwservice Rijnmond en Drechtsteden B.V. Voorts heeft de Rechtbank Den Haag bij beschikking d.d. 29 juni 2017 voorlopige surseance van betaling verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Rouwservice Nederland B.V. Hierbij werd mr. K. van Dijk benoemd tot rechter-commissaris en is advocaat Guido de Wit benoemd tot bewindvoerder. De bewindvoerder heeft in overleg met het bestuur geen gronden gezien om de surseances van betaling voort te zetten. Daarom is hedenmiddag verzocht de surseances van betaling om te zetten in faillissement.

Lees verder


donderdag 30 juni 2017

Nieuw op Uitvaart-Amersfoort.nl: Linda van Alfen Uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding in de regio Amersfoort. Terug kunnen kijken op een mooi en warm persoonlijk afscheid biedt veel troost.

Lees verder


donderdag 30 juni 2017

Raad Groningen zet licht op groen voor tweede crematorium

De gemeenteraad van Groningen heeft deze week ingestemd met het plan van Algemeen Belang/DELA om een crematorium te realiseren langs het Hoendiep, dat meldt het Dagblad van het Noorden.

Lees verder


donderdag 30 juni 2017

Utrecht krijgt mogelijk derde crematorium

Er komt misschien een derde crematorium in Utrecht. Twee uitvaartondernemers willen een crematorium realiseren op begraafplaats Kovelswade, dat meldt het AD. Als hun plan door gaat wordt dit het eerste crematorium dat heel dicht bij de binnenstad is gesitueerd.

Lees verder


donderdag 29 juni 2017

Derde editie Uitvaartbeurs Amsterdam op 14 april 2018

Op zaterdag 14 april 2018 wordt de derde editie gehouden van Uitvaartbeurs Amsterdam. De beurs wordt gehouden van 10.00 uur tot 16.00 uur. Net als de eerste twee edities zullen er weer veel bijzondere diensten en producten worden gepresenteerd. Bedrijven die zich willen presenteren op de drukst bezochte uitvaartbeurs van Nederland kunnen zich vanaf vandaag inschrijven.

Lees verder


donderdag 29 juni 2017

Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden officieel geopend

Begin deze week opende wethouder Theunis de compleet vernieuwde afscheidslocatie De Vier Jaargetijden op begraafplaats Zegestede aan de Rucphensebaan. “Door deze drastische renovatie kunnen we nog beter inspelen op de veranderende wensen van nabestaanden”, zegt Annette van de Meene, directeur van Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede.

Lees verder


donderdag 28 juni 2017

Jubileum voor uitvaartondernemer Mark Sepers: 12,5 jaar uitvaartverzorger

Al op jonge leeftijd weet Mark Sepers dat hij iets voor de maatschappij wil betekenen. Hij reageert op een vacature bij een uitvaartonderneming en leert er alle aspecten van het vak. Mark is inmiddels 15 jaar werkzaam in de uitvaartbranche waarvan 12,5 jaar als uitvaartverzorger. En nog iedere dag is hij hier dankbaar voor. “Al vanaf het eerste begin wist ik dat dit mijn roeping is.”

Lees verder


donderdag 28 juni 2017

1 894 zelfdodingen in 2016

Het aantal zelfdodingen neemt al enkele jaren toe, maar gerelateerd aan de bevolkingsopbouw blijft het zelfdodingscijfer sinds 2013 op hetzelfde niveau. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers.

Lees verder


donderdag 27 juni 2017

Directievoorzitter Monuta neemt afscheid per eind 2017

Gert-Hein de Heer zal eind 2017 afscheid nemen als directievoorzitter van Monuta Holding N.V. De Heer is sinds 2003 verbonden aan Monuta. Eerst als commissaris, vanaf 2012 als directievoorzitter.

Lees verder


donderdag 27 juni 2017

Renovatie en modernisering van Crematorium in Almelo afgerond

De renovatie en modernisering van het crematorium in Almelo is na een verbouwing van zo’n zes maanden afgerond. Op zaterdag 1 juli wordt gevierd dat de werkzaamheden er op zitten. Het publiek kan van 12.30 tot 16.00 uur het resultaat met eigen ogen gaan bekijken. ’s Ochtends wordt een officiële handeling verricht door de Almelose burgemeester Gerritsen en treedt het strijkkwartet van het Twents Jeugd Symfonieorkest op.

Lees verder


donderdag 27 juni 2017

Foto’s plaatsing oven crematorium Dokkum

Afgelopen maandag is de oven van het nieuwe crematorium in Dokkum geplaatst. Het nieuwe crematorium is onderdeel van Respectrum Crematoria. De bouw van crematorium verloopt volgens planning. De oven is nu geplaatst omdat het dak van het nieuwe crematorium nog gebouwd moet worden. Hierdoor konden de oven en de filtersystemen middels een kraan op hun plek worden geplaatst.

Lees verder


donderdag 27 juni 2017

Yarden presenteert klantverslag 2016

Yarden presenteert vandaag haar klantverslag over 2016. Hiermee legt de uitvaartorganisatie -net als voorgaande jaren- verantwoording af aan haar klanten en leden over hoe zij invulling geeft aan de belofte om een goed afscheid voor iedereen bereikbaar te maken. Het centrale thema van het klantverslag is ‘Ik mis je’. Naast een terugblik zijn persoonlijke verhalen opgenomen van mensen die een dierbare hebben verloren. Op deze wijze wil Yarden klanten en leden op een open en toegankelijke manier inspireren en informeren over het afscheid.

Lees verder


donderdag 27 juni 2017

Leids uitvaartbedrijf voor het afscheid van auto’s

Auto-uitvaart De Uitrit is een uitvaartonderneming voor mensen die afscheid moeten nemen van hun auto. Het bedrijf is opgericht door student Willem de Koning die een afstudeeropdracht maakte over hoe mensen afscheid nemen van hun auto, dat meldt Sleutelstad.nl.

Lees verder


donderdag 27 juni 2017

Afgebroken tak beschadigt graven op oude begraafplaats Beilen

Op de oude begraafplaats in Beilen is schade ontstaan aan graven en de oude omheining toen een grote tak van een eik afbrak, dat meldt het Dagblad van het Noorden. De historische vereniging, die zich inzet voor het restaureren van de begraafplaats, verwijt de gemeente achterstallig onderhoud van de begraafplaats.

Lees verder


donderdag 27 juni 2017

Taakstraf voor vrouw die erfenis liet mee cremeren

De rechtbank heeft een 45-jarige vrouw in hoger beroep veroordeeld tot een taakstraf van 100 uur omdat ze de erfenis van haar vader heeft verduisterd. De vrouw nam na het overlijden van haar vader 72.000 euro op van zijn rekening en zou dat geld volgens haar vlak voor de crematie in de kist van haar vader hebben verstopt, dat meldt Omroep Brabant.

Lees verder


donderdag 26 juni 2017

Nieuw op Uitvaart.nl en Uitvaart-Zwolle.nl: 038woningontruiming

Uw zorg is onze specialiteit. 038woningontruiming neemt uw zorg volledig uit handen. Discreet: woningontruiming, verhuis en schoonmaak, opslag.

Lees verder


donderdag 26 juni 2017

Video: Na 53 jaar emotioneel afscheid bloemenstal Zorgvlied

Maar liefst 53 jaar lang stond het echtpaar Wil en Ans Schlesinger elke zondag met hun bloemenstal bij begraafplaats Zorgvlied in Amsterdam. Dit weekend stonden ze er voor het laatst en namen ze afscheid van hun trouwe en grote groep vaste klanten. Hoewel het echtpaar nu mag gaan genieten van een welverdiend pensioen was het voor Wil toch wel een erg emotioneel moment.

Lees verder


donderdag 23 juni 2017

Brief posten voor overledenen op Daelwijck

De gemeente Utrecht heeft een bijzonder monument in gebruik genomen op begraafplaats Daelwijck. In het monument kunnen nabestaanden een brief posten voor een overleden dierbare. Ook kan men voor slechts 62 euro een tegeltje laten plaatsen met de naam van de overledene.

Lees verder


donderdag 23 juni 2017

Wageningen gaat inspelen op trend van natuurbegraven

De gemeente Wageningen wil natuurbegraven mogelijk gaan maken op begraafplaats Leeuwerenk, dat meldt De Gelderlander. De gemeente ziet dat inwoners er steeds vaker voor kiezen om zich te laten begraven op natuurbegraafplaats Heidepol in Arnhem. Daarom wil de gemeente een deel van de eigen begraafplaats gaan inrichten als natuurbegraafplaats.

Lees verder


donderdag 23 juni 2017

Nieuw crematorium Gorinchem in 2019 open

De aanbestedingsprocedure loopt nog, maar toch is wethouder Rijsdijk er van overtuigd dat het nieuwe crematorium in 2019 in gebruik genomen kan worden, dat meldt DestadGorinchem.nl. De wethouder liet dat weten na vragen uit de raad over het trage proces rond het crematorium, dat al in 2015 in gang werd gezet.

Lees verder


donderdag 21 juni 2017

App om goed gesprek te voeren in laatste levensfase

‘Before you leave’ is een nieuwe app om persoonlijke gesprekken te voeren met mensen die weten dat ze op korte termijn komen te overlijden. De app is een initiatief van coöperatie DELA die eerder succes had met de campagne ‘Waarom wachten’. Deze campagne inspireerde Nederland om mooie woorden te delen. De app gaat nog een stapje verder, want die helpt bij het voeren van diepgaande gesprekken.

Lees verder


donderdag 21 juni 2017

Pastoor en burgers in actie voor behoud Afscheidshuis Nuenen

Een weduwe die twee weken geleden in het Afscheidshuis in Nuenen afscheid nam van haar man is een handtekeningenactie begonnen voor behoud van het uitvaartcentrum, dat meldt het Eindhovens Dagblad. Ook de pastoor van de plaatselijke parochie heeft de gemeenteraad in een brief laten weten voorstander te zijn van het Afscheidshuis.

Lees verder


donderdag 20 juni 2017

Na eeuw eindelijk weer opknapbeurt voor begraafplaats Groenlo

Er wordt al honderd jaar niet meer begraven op de oude begraafplaats bij de Oude Calixtus in Groenlo. In al die tijd is er ook weinig meer gedaan aan het onderhoud van de begraafplaats en daardoor lag de begraafplaats er vervallen bij. Maar nu worden de graven op de begraafplaats weer opgeknapt, dat meldt De Gelderlander.

Lees verder


donderdag 20 juni 2017

Begraafplaats Bavel gaat commerciële activiteiten ontplooien

Begraafplaats De Lichtenberg in Bavel moet financieel gezond worden, om dat realiseren moet de begraafplaats aantrekkelijker worden. Dat kan onder andere door commerciële activiteiten te organiseren, dat vertellen de nieuwe erfpachters van de begraafplaats in BN de Stem.

Lees verder


donderdag 19 juni 2017

Museum Tot Zover lanceert nieuw e-platform: Museum without walls

Een overzicht van eerdere exposities? Verdiepende verhalen? Of een inkijkje in de collectie? Museum Tot Zover biedt het aan op het nieuwe e-platform TotZover.nl . Het doel is om bezoekers ook buiten de muren van het museum te voorzien van inspiratie en reflectie over het thema de dood.

Lees verder


donderdag 19 juni 2017

Ongeval na bezoek begraafplaats Dedemsvaart

Een bezoeker van de begraafplaats in Dedemsvaart heeft bij het verlaten van de parkeerplaats per ongeluk een andere auto over het hoofd gezien. Hierdoor ontstond een botsing tussen twee auto’s, dat meldt de Stentor.

Lees verder


donderdag 19 juni 2017

Nieuw uitvaartcentrum in Raalte

Uitvaartondernemer Alfons van Breen opent dit najaar een uitvaartcentrum in de Schoolstraat in Raalte, dat meldt de Stentor. Hij vult hiermee mee het gat op dat ontstond toen Monuta haar uitvaartcentrum in Raalte eerder dit jaar sloot.

Lees verder


donderdag 18 juni 2017

Yardenhuis Zevenberg in Hoogeveen open

Yardenhuis en crematorium Zevenberg in Hoogeveen is officieel geopend. In het afscheidshuis speelt de natuur uit de omgeving een belangrijke rol.

Lees verder


donderdag 16 juni 2017

Informatiebijeenkomst bij Uitvaartcentrum “Ruiver“ in Reuver

Bij het Uitvaartcentrum “ Ruiver “ , Henri Hermansstraat 9, Reuver op dinsdag 27 juni, vanaf 20.00 uur. – organiseert Vereniging Yarden een informatiebijeenkomst waar belangstellenden inspiratie op kunnen doen voor hun uitvaart of die van een dierbare.

Lees verder


donderdag 15 juni 2017

Symbolische start bouw crematorium Borne

Wethouder Michel Kotteman heeft met een symbolische handeling de start aangegeven van de bouw van het nieuwe crematorium in Borne. Op de plek waar het crematorium wordt gebouwd zijn in het verleden oude urnen gevonden. Het is daarom zeer waarschijnlijk zo dat er op dezelfde plek ooit ook al werd gecremeerd, dat meldt Bornebloeit.nl

Lees verder


donderdag 14 juni 2017

Doodgaan minder erg dan mensen vaak denken

Onderzoekers van een Amerikaanse universiteit hebben onderzoek gedaan naar de laatste momenten van 2.500 terminaal zieke mensen en 400 ter dood veroordeelden op death row. Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat sterven minder angst oplevert dan vaak wordt gedacht, dat meldt de Volkskrant.

Lees verder


donderdag 14 juni 2017

Politie Borne extra alert na meerdere gevallen van grafroof

De politie in Borne houdt de begraafplaats in Borne extra goed in de gaten nadat er in de afgelopen tijd meerder meldingen zijn binnen gekomen van diefstal.

Lees verder


donderdag 14 juni 2017

Nieuwe column Mariska Overman-Bruntink: Van 'vechten tegen' naar 'vechten voor'

Vorige week overleed Sandra Reemer aan de gevolgen van borstkanker. Ze was slechts 66 jaar jong. Ik zag online de meldingen voorbijkomen, met in verschillende stukken de vaak gebruikte termen als ‘de strijd verloren’ of ‘ze vocht tegen…’.
Strijdmetaforen zijn geliefd in de wereld van de kanker. We zeggen het zo gemakkelijk: wel vechten hé? Niet opgeven, blijf strijden!' Alsof iemand een legeruniform gaat aantrekken en ten strijde trekt. Ik ben, gelukkig, niet de eerste die moeite mee heeft met die terminologie.

Lees verder


donderdag 13 juni 2017

Arts Levenseindekliniek past euthanasie toe op zichzelf

De 68-jarige huisarts Sjef Boesten heeft afgelopen zondag euthanasie toegepast op zichzelf, dat meldt het AD. De huisarts was ongeneeslijk ziek en wilde de regie zelf houden over zijn levenseinde. Boesten was werkzaam voor de Levenseindekliniek en heeft dus veel te maken gehad met euthanasie.

Lees verder


donderdag 13 juni 2017

Overleden vrouw bestolen bij inbraak Deventer

Bij een inbraak in Deventer is afgelopen zondagavond een overleden vrouw bestolen. De vrouw lag opgebaard in zorgcentrum Humanitas. De inbrekers hebben alle juwelen van de overleden vrouw meegenomen, dat meldt de Stentor.

Lees verder


donderdag 12 juni 2017

Goudenplaat voor ‘Liever dik in de kist’

Stef Ekkel en René Karst hebben voor hun nummer ‘Liever dik in de kist’ een gouden plaat gekregen, dat meldt RTV Drenthe. Het lied is geschreven rond een kreet die regelmatig wordt uitgesproken door mensen die houden van een Bourgondische levensstijl.

Lees verder


donderdag 12 juni 2017

Monumentale status voor oudste graf Elsendorp

In 1930 werd de 15-jarige Tonia van Rijssel aangereden door een auto op de Middenpeelweg. Het meisje kwam bij dat ongeval (een bijzonderheid omdat er toen nog niet veel auto’s reden) om het leven. Nu is haar graf uitgeroepen tot gemeentelijk monument, dat meldt ED.nl.

Lees verder


donderdag 9 juni 2017

Nieuw op Uitvaart.nl: Dust to Dust, natuurlijke grafkisten en urnen

Bij het nadenken over een afscheid en het regelen van een uitvaart komt er veel op u af. Tussen alle emoties door moet u beslissingen nemen als: Wat zou de overledene gewild hebben? Wat past bij hem of haar?

En: Waar voelt u zich zelf goed bij? Met een grafkist of urn van Dust to Dust geeft u een prachtige invulling aan een laatste wens.

Lees verder


donderdag 8 juni 2017

Crematorium Westgaarde breidt uit

Crematorium Westgaarde, onderdeel van Herdenkingspark Westgaarde van PC Uitvaart, breidt uit. Na een flinke aanpak binnen, is nu de buitenkant aan de beurt en wordt er gestart met de ontwikkeling van een heel nieuwe aanbouw. De bouw zal naar verwachting eind 2017 voltooid zijn. Crematorium Westgaarde kan met deze huidige ontwikkelingen nog beter aan de wensen van haar klanten voldoen.

Lees verder


donderdag 8 juni 2017

Politie zoekt getuigen vernielingen begraafplaats Zwolle

Tussen donderdag 8 juni 15:45 uur en vrijdag 9 juni 07:45 uur heeft er een respectloze vernieling plaats gevonden op de begraafplaats aan de Bisschop Willebrandlaan in Zwolle. Hier zijn meerdere graven vernield en beeldjes en lantaarns van graven afgehaald.

Lees verder


donderdag 8 juni 2017

DELA kiest met beachvolleybal voor sport en lifestyle

Coöperatie DELA is de komende vier jaar de hoofdsponsor van het Nederlandse beachvolleybal. DELA steunt hiermee zowel de topsportactiviteiten, als de breedtesportevenementen op vele plaatsen langs de Nederlandse kust.

Lees verder


donderdag 8 juni 2017

Bomenroute over begraafplaats Ermelo

De Stichting Natuur- en Milieu Platform heeft alle bomen op begraafplaats Koningsvaren in kaart gebracht. Op de oude begraafplaats staan diverse soorten bomen en coniferen, dat meldt de Stentor.

Lees verder


donderdag 8 juni 2017

Restwarmte crematorium Haagse Duinen gebruikt voor uitvaartcentrum

Het nieuwe uitvaartcentrum Haagse Duinen wordt verwarmd met warmte uit de crematieoven van het crematorium, dat meldt de AD.

Lees verder


donderdag 7 juni 2017

Installatie ‘Zachtjes om het niet’ te zien in museum Tot Zover

Intieme fotoportretten, magische momentopnames en geschilderde filmstil. Dat is te zien in de installatie ‘Zachtjes om het Niet’ van Miloushka Bokma. ‘Zachtjes om het niet’ is tijdelijk opgenomen in de vaste presentatie van Museum Tot Zover en vanaf deze week te bewonderen.

Lees verder


donderdag 7 juni 2017

SGP Waalwijk maakt zich zorgen over plannen om graven te ruimen

De SGP in Waalwijk probeert de gemeente Waalwijk over te halen om extra gronden te kopen rond de begraafplaats aan de Heistraat. Op die manier blijft er genoeg ruimte om ook in te toekomst te kunnen begraven en wordt voorkomen dat er graven geruimd moeten worden, dat meldt het AD.

Lees verder


donderdag 6 juni 2017

Inspiratiemarkt ‘Afscheid’ Huissen

Een uitvaartkist of kleurige wikkeldoek? Een loopkoets of rouwauto? Koffie of een borrel? Uitvaarten zijn vandaag de dag persoonlijker dan ooit. Op zondag 25 juni organiseert Aster uitvaartzorg, in samenwerking met Stichting de Zandse Kerk, een inspiratiemarkt rondom afscheid.

Lees verder


donderdag 6 juni 2017

Yarden keert ledenvoordeel uit van € 8 miljoen

Uitvaartorganisatie Yarden kijkt terug op een jaar met goede financiële resultaten en een hoge klantwaardering. Als eigendom van een vereniging zorgt Yarden ervoor dat het resultaat ten goede komt aan haar leden. Yarden keerde afgelopen jaar een ledenvoordeel uit van € 8 miljoen. Na uitkering van dit ledenvoordeel bedroeg het netto resultaat van de Yarden-groep € 1,4 miljoen.

Lees verder


donderdag 6 juni 2017

Kinderen mogelijk schuldig aan vernielingen begraafplaats Doorn

Vrijwilligers die zorgen voor het onderhoud op de Oude Algemene Begraafplaats in Doorn denken dat de reeks vernielingen van de afgelopen tijd zijn veroorzaakt door kinderen. De politie sluit niet uit dat het om kinderen gaat maar noemt dat een van de mogelijkheden omdat het ook gedaan kan zijn door volwassenen. De politie heeft inmiddels flyers verspreid in de wijk en mensen gevraagd om zich te melden als meer weten over de daders, dat meldt het AD.

Lees verder


donderdag 6 juni 2017

Rustoord Diemen wordt gemeentelijk monument

De historische graven en het hek van begraafplaats Rustoord worden op 9 juni een gemeentelijk monument. De rest van de begraafplaats zal later mogelijk ook worden benoemd tot gemeentelijk monument, dat meldt Diemernieuws.nl.

Lees verder


donderdag 6 juni 2017

Mooi eerbetoon medewerkers winkel AH voor overleden grondlegger

Het personeel van de Albert Heijn in Neede heeft vorige week op een bijzondere manier afscheid genomen van de overleden grondlegger van het familiebedrijf. Voor de crematie van Johan Temmink (78) stond de stoet met de overledene even stil voor de winkel.

Lees verder


donderdag 2 juni 2017

Zaterdag 3 juni: Dag van de Begraafplaats

Op deze zaterdag organiseren maar liefst 22 begraafplaatsen 55 activiteiten. Begraafplaatsen van Akkrum (FR) tot Zoetermeer zetten de begraafplaatspoorten open en organiseren een Open Dag.

Lees verder


donderdag 2 juni 2017

Den Hollandsche Gedenktekens opent grootste gedenkwinkel van Rotterdam

Gedenk- en herinneringswinkel Den Hollandsche Gedenktekens opent volgende week dinsdag 6 juni haar nieuwe winkel aan de Straatweg 35A in Rotterdam. Het is de grootste inspiratiewinkel op het gebied van grafmonumenten, urnen en assieraden in Rotterdam en omstreken. Het bedrijf maakte in september vorig jaar het publieke gedenkteken van het Erasmus MC voor de donoren op begraafplaats Hofwijk.

Lees verder


donderdag 2 juni 2017

Succesvolle thema-avond over duurzaam grafonderhoud bij Essenhof

De rechthebbenden van twee grafvelden met particuliere graven waren uitgenodigd om mee te denken over het onderhoud van de ruimte tussen de graven nu er geen chemische onkruidbestrijdingsmiddelen meer worden ingezet. Veel nabestaanden vullen deze ruimte nu zelf op, vaak met zeer ongewenste materialen (zoals kiezels, kunstgras, bloempotten enz.). Dit heeft als nadelen dat andere grafbezoekers zich hieraan storen en waardoor medewerkers van de Essenhof de onderhoudswerkzaamheden niet kunnen uitvoeren.

Lees verder


donderdag 2 juni 2017

NUMA neemt Uitvaartverzorging Van Bruchem in Rossum over

Met ingang van 1 juni 2017 is Van Bruchem Uitvaartverzorging deel gaan uitmaken van NUMA Uitvaartverzorging B.V.
Van Bruchem beschikt over een aula in Rossum (H.C. de Jonghweg 2) en een 24-uurskamer in het Zonnelied in Ammerzoden (Hogesteeg 2).

Lees verder


donderdag 1 juni 2017

Belgische overheid wil resomeren niet toestaan

De Vlaamse minister van Binnenlands Bestuur wil resomeren niet in overweging nemen. De minister voelt er niets voor om overledenen te laten oplossen in zuur, dat meldt VTM Nieuws. De minister wijst er verder op dat er ook geen draagvlak voor is onder de bevolking en dat de huidige twee vormen van lijkbezorging meer dan voldoende zijn.

Lees verder


donderdag 1 juni 2017

Uitvaartverzorging Roelofs Deventer en Beukema Uitvaartverzorging Zwolle overgenomen door Vredehof Uitvaartverzorging

Met ingang van 1 juni 2017 is Uitvaartverzorging Roelofs en het Uitvaartcentrum Roelofs aan de Diepenveenseweg 76 in Deventer en Beukema Uitvaartverzorging in Zwolle, deel gaan uitmaken van Vredehof Uitvaartverzorging. De namen Uitvaartverzorging Roelofs en Beukema Uitvaartverzorging blijven gehandhaafd.

Lees verder


Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder