Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Nieuws SEPTEMBER 2000

woensdag 20 september 2000

Uitvaartbus maakt samenzijn tot laatste moment mogelijk

CVU Uitvaartzorg uit Rotterdam biedt in samenwerking met Connexxion uit Schiedam een unieke aanvulling op uitvaartverzorging in de vorm van een uitvaartbus. De uitvaartbus wordt gepresenteerd op Uitvaart 2000, de vakbeurs voor uitvaartzorg in de Jaarbeurs-Utrecht die van 28 tot 30 september duurt. De uitvaartbus, waarin de overledene opgebaard kan worden, is een antwoord op de toenemende behoefte van mensen aan een meer persoonlijke uitvaart.

Lees verder


maandag 18 september 2000

Ruimte voor nachtwake in uitvaartgebouw Hollands Hof in gebruik genomen

Uitvaartgebouw en crematorium Hollands Hof aan de Berkhouterweg 26 in Hoorn heeft 1 september een ruimte in gebruik genomen, waar nabestaanden tijdens een nachtwake bij de overledene kunnen verblijven. Hollands Hof voorziet hiermee in de toenemende wens van nabestaanden om buiten de reguliere bezoektijden om bij de overledene te verblijven.

Lees verder


woensdag 13 september 2000

Eerste boek in Nederland voor rouwende jongeren

'Ik deed gewoon alsof er niets gebeurd was, net alsof mijn broer met vakantie was'
'Ik vond het raar dat ik niks voelde, ik schaamde me wel een beetje'
'Ik heb nog steeds het gevoel dat ze ieder moment weer de kamer binnen kan komen lopen'
'Het ergste vind ik nog, dat het leven en iedereen om je heen verder gaat terwijl voor mij de tijd al een paar maanden, sinds de dood van mijn vader, stil staat'
'Mijn moeder deed hier alles in huis. Sinds ze dood is, is het hier een zootje. Wat kan ik doen want ik kan het niet aan om een heel huishouden te runnen.'

Lees verder


dinsdag 5 september 2000

Foto-expositie “Zonder Einde”
- de dood als tijdloos moment -

De fotografe Jet Scheepers exposeert onder de titel “Zonder Einde” een serie foto’s over de plaats van de dood. De expositie in uitvaartwinkel de Passage, Nieuwe Herengracht 135 te Amsterdam is te zien van zondag 1 oktober tot en met zondag 17 december. De Passage is open van donderdag tot en met zondag van 13 tot 17 uur en voor groepen ook op afspraak. De officiële opening van de expositie is op zondag 8 oktober om 14.00 uur. Jet Scheepers zal dan zelf een toelichting geven bij haar foto’s.

Lees verder


Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder