Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Nieuws MEI 2021

maandag 31 mei 2021

Brievenbus voor ‘brieven aan de hemel’ op Westerveld

Nadat zij na het overlijden van haar man regelmatig brieven aan hem schreef, merkte Anita Meinema uit Santpoort-Noord dat dit haar enorm hielp bij het verwerken van haar verlies. Ze kwam vervolgens op de gedachte dat als het háár hielp het misschien ook andere nabestaanden zou kunnen helpen om een ‘brief aan de hemel’ te sturen.

Lees verder


vrijdag 28 mei 2021

Geen verdere versoepelingen voor aantal bezoekers bij uitvaarten

Vanaf volgende week zaterdag 5 juni gaan de volgende versoepelingen in van de coronaregels. Tijdens de corona persconferentie van vrijdagavond benadrukte premier Rutte dat er bij uitvaarten niet meer mensen aanwezig mogen zijn dan nu het geval is.

Lees verder


vrijdag 28 mei 2021

Commotie over ‘blote billen toilet’ op begraafplaats Bunschoten

In de gemeenteraad van Bunschoten staat het nieuwe toilet op begraafplaats Memento Mori hoog op de agenda. Het oude huisje op de begraafplaats is helemaal gerenoveerd en er is mooi openbaar toilet geplaats in het gebouw. Aan één klein dingetje heeft men bij de bouw alleen niet gedacht…

Lees verder


vrijdag 28 mei 2021

Verdachte aangehouden op begraafplaats Kranenburg in Zwolle

Een 49-jarige man is dinsdagavond aangehouden op begraafplaats Kranenburg in Zwolle. Daar zijn in de afgelopen periode graven vernield en zijn spullen van graven gestolen. De politie onderzoekt of de verdachte gelinkt kan worden aan die zaken.

Lees verder


donderdag 27 mei 2021

Crematorium Amersfoort investeert in een veilig binnenklimaat

Gezondheid staat voorop van bezoekers en medewerkers vandaar dat Crematorium Amersfoort de ruimtes heeft voorzien van Viropower ventilatoren.
In alle ruimtes, waar 100 belangstellende verblijven en/of verplaatsen, staan ventilatoren die de lucht extra reinigen en ontdoen van eventuele virussen.

Lees verder


donderdag 27 mei 2021

Duurzaam: pluktuinen op begraafplaatsen Altena

De gemeente Altena laat op drie gemeentelijke begraafplaatsen bloemweides inzaaien. Nabestaanden mogen de bloemen die er groeien plukken en op het graf van hun dierbare leggen.

Lees verder


donderdag 27 mei 2021

Automobilist verstoort uitvaart 28-jarige vrouw

Niet iedereen weet hoe hij zich moet gedragen in het verkeerd. Dat telt ook voor een automobilist die afgelopen vrijdag een Zaanse rouwstoet verstoorde. De man haalde de rouwstoet op een asociale manier in om vervolgens tot twee keer toe een remtest te doen voor de rouwauto.

Lees verder


woensdag 26 mei 2021

Door de dood geraakt

Op zaterdag 8 mei verscheen bij Ambilicious de verhalenbundel ‘Door De Dood Geraakt’. Met deze bundel geven negen auteurs een kwetsbare inkijk in hun verwerking van rouw na een groot verlies.

Lees verder


woensdag 26 mei 2021

Crowdfunding voor uitvaart slachtoffer aanslag Amsterdam

De crowdfundingsactie voor de uitvaart van Roy Titawanno, het dodelijke slachtoffer van de aanslag in Amsterdam vorige week, heeft al veel geld binnengebracht. Er is inmiddels meer dan 18.000 euro opgehaald.

Lees verder


dinsdag 25 mei 2021

Alle mortuaria zouden moeten beschikken over een kinderbrancard

Het Radboudumc in Nijmegen gebruikt al enkele jaren een speciaal kinderbrancard voor overleden kinderen. Het Radboudumc doet dat omdat het voor ouders van een overleden kindje heel moeilijk is om hun kindje te moeten achterlaten op een groot brancard voor volwassenen. Het ziekenhuis roept andere mortuaria op om ook gebruik te maken van een kinderbrancard.

Lees verder


maandag 24 mei 2021

Steven Pleiter bij afscheid NVVE: We zochten de grenzen niet op, we kwamen ze tegen

Zwollenaar Steven Pleiter heeft afscheid genomen als directeur van de Levenseindekliniek (Nederlandse Vereniging voor Vrijwillige Euthanasie, NVVE). In een uitgebreid interview in de Stentor kijkt hij terug op zijn periode als directeur van een organisatie die het nieuws met regelmaat haalt.

Lees verder


maandag 24 mei 2021

Video: Erfbelasting groot probleem minderjarige wezen

Het erfbelastingsysteem zorgt soms voor schrijnende situaties. Het consumentenprogramma Kassa besteedde dit weekend aandacht aan de gevolgen van erfbelasting voor minderjaren die wees worden. Het komt voor dat ze door deze belasting het huis uitmoeten. Dit zorgt ook voor ongeneeslijk zieke ouders voor heel veel onnodig extra leed en een verstoord afscheid van het leven.

Lees verder


zaterdag 22 mei 2021

Kom wandelen op Rhijnhof – Typisch Leids

In het kader van het Nationale Weekeinde van de Begraafplaats nodigt Rhijnhof iedereen uit voor een wandeling op het 12 hectare grote Gedenkpark. Aan de hand van een plattegrond en thematische routes kunnen bezoekers op eigen gelegenheid coronaproof wandelen. Er is natuur, kunst en een sneak preview van de nieuwe mogelijkheden voor asbestemming op Rhijnhof met o.a. het Leidse Hof met veel Leidse Sleutels, de Leidse vlag en een Leidse Verstrooischaal. Ook kan men The balancing act of a myth zien, het kunstwerk dat speciaal voor Rhijnhof gemaakt werd als onderdeel van Beelden in Leiden 2021.

Lees verder


vrijdag 21 mei 2021

Cursus LEEF! laat je leren van de dood

Onze sterfelijkheid is de sterkste motivator om alles uit het leven te halen. Niemand wil immers aan het einde van het leven spijt hebben over dingen die hij/zij niet gedaan heeft. Door je af en toe bewust te zijn van je eigen sterfelijkheid, kun je je leven daadwerkelijk mooier, intenser en waardevoller maken. De cursus LEEF! is hiervoor ontwikkeld: sta even stil bij de dood en verbeter daardoor de kwaliteit van je leven.

Lees verder


vrijdag 21 mei 2021

In de lente en zomer buitenplechtigheden bij yardenhuis van rotterdam

Van mei tot en met eind augustus biedt yardenhuis van Rotterdam - Maeterlinckweg 101 - de mogelijkheid voor openlucht plechtigheden. Vanwege coronaregels kunnen bij een dienst in de aula maximaal 50 genodigden aanwezig zijn. Maar bij plechtigheden in het paviljoen, in een afgeschermd gedeelte van herdenkingspark, kunnen tot 100 gasten bij de uitvaart zijn. Nabestaanden kiezen ook deze openluchtuitvaart vanwege de bijzondere sfeer en natuurlijke omgeving. In het paviljoen is nagenoeg alles mogelijk wat binnen ook kan: (live)muziek, fotopresentaties, catering en toespraken. Naar wens kan het paviljoen gedecoreerd worden met vuurpotten of fakkels. Ondanks Corona beperkingen maakt yardenhuis van Rotterdam bijzonder en waardig afscheid nemen mogelijk.

Lees verder


vrijdag 21 mei 2021

Opening tweede Stiltemonument in Roosendaal

In het voorjaar van 2019 werd het eerste Stiltemonument van Nederland geopend in Bergen op Zoom, in de urnentuin van Crematorium Zoomstede. Een tweede Stiltemonument in Roosendaal, in de urnentuin van Crematorium Zegestede was gewenst, mede geuit door Bravis Ziekenhuis dat zelf twee ziekenhuizen heeft in beide plaatsen. Na een vertraging in realisatie, mede door het coronatijdperk, wordt dit jaar in de maand mei het Stiltemonument Roosendaal sober en in besloten kring geopend. Dit gebeurt in het Weekend van de Begraafplaats met thema ‘Vol liefde’.

Lees verder


vrijdag 21 mei 2021

"Tijd voor een positief geluid, gebaseerd op een breed verbond"

De uitvaartbranche is toe aan een nieuw geluid. Met name een positief en verbindend geluid; zo stellen de initiatiefnemers van de DBVU. De nieuwe Brancheverenging Voor Uitvaartondernemers. Deze vereniging heeft zich tot doel gesteld het borgen van het consumentenbelang en het verbinden van de ruim 2300 uitvaartondernemers. Door het verenigen zal een breder gedragen en positief (tegen)geluid gegeven kunnen worden in zowel politiek als media.

Lees verder


donderdag 20 mei 2021

Herdenkingspark Westgaarde bestaat 50 jaar: wethouder Touria Meliani hijst op 26 mei de vlag voor het begin van het jubileumjaar.

Dit jaar is het 50 jaar geleden dat Herdenkingspark Westgaarde officieel werd geopend. Daarom hijst wethouder Touria Meliani op 26 mei samen met General Manager Lars Beckers de vlag om het begin van het jubileumjaar in te luiden. Daarnaast opent directeur Bert de Vries, van het Stadsarchief Amsterdam, een park-expositie met foto’s en korte verhalen. Wie langs de borden loopt, maakt een tijdreis langs een aantal markante momenten uit de geschiedenis van deze bijzondere plek.

Lees verder


donderdag 20 mei 2021

Gouda stuurt nabestaanden voortaan een brief

Vanaf 1 juni 2021 stuurt de gemeente een brief naar inwoners van Gouda waarvan een naaste is overleden. De brief gaat naar partners (gehuwd of geregistreerd) en de inwonende meerderjarige kinderen. In deze brief worden nabestaanden gewezen op de ondersteuningsmogelijkheden die er in Gouda beschikbaar zijn.

Lees verder


donderdag 20 mei 2021

Kerkklokken Bunschoten blijven twee keer luiden bij begrafenis

Het was het afgelopen jaar erg druk met uitvaarten in Bunschoten. Het coronavirus sloeg hard toe in het dorp en dat zorgde voor veel klokgelui omdat het traditie is om de kerkklokken twee keer te luiden bij elke uitvaart. Omwonenden hadden er last van waarop de gemeente besloot om het klokkenluiden te halveren. Maar dat plan is snel weer teruggedraaid.

Lees verder


donderdag 20 mei 2021

Levende doodskist gaat uitbreiden vanwege grote belangstelling

Er is zo veel vraag naar de levende doodskist dat het bedrijf dat de kist maakt (Living Cocoon) gaat uitbreiden. Er zijn al 53 mensen begraven in de kist en er is veel belangstelling uit de branche voor deze natuurvriendelijke uitvaartkist.

Lees verder


woensdag 19 mei 2021

Crematorium Alphen aan den Rijn krijgt een nieuwe crematieoven.

Na de opening van het Crematorium op de Oosterbegraafplaats in 2004 zijn we toe aan een nieuwe crematieoven. De oven was verouderd en moest vervangen worden. De nieuwe oven van 19.000 kg is een stuk zwaarder waardoor de kelderruimte extra verstevigd moest worden. Ook zijn er muren uitgebroken om een deel van de garage te betrekken bij de nieuwe ovenruimte.

Lees verder


dinsdag 18 mei 2021

Oude polis uit 1934 weinig waard

Oude polissen zijn vaak weinig waard, dat wordt bevestigd door een uitspraak van het Kifid. Een vrouw had een zaak aangedragen bij het Kifid nadat een uitvaartpolis van haar moeder die in 1934 was afgesloten slechts 45 euro waard was.

Lees verder


dinsdag 18 mei 2021

‘Roller Coaster’ primeur in Monuta uitvaartmuziek Top 10

In de jaarlijkse landelijke Monuta uitvaartmuziek Top 10 van 2020 is behoorlijk wat veranderd. ‘Roller Coaster’ van Danny Vera staat voor het eerst in de Top 10 op nummer 5. Vorig jaar verdween het immer populaire, ‘Waarheen, waarvoor’ van Mieke Telkamp nog uit de lijst (16). Dit jaar is ze weer terug op de zesde plaats. Sinds 2016 is de Top 3 niet meer veranderd tot nu toe. Frans Bauer stootte met zijn lied ‘Een trein naar niemandsland’ Claudia de Breij met ‘Mag ik dan bij jou’ van de derde plaats.

Lees verder


maandag 17 mei 2021

Mariska De Jong van De Jong Uitvaartverzorging vertelt bij RTLZ over uitvaarten voor de Marron gemeenschap

Mariska de Jong van De Jong Uitvaartverzorging is gespecialiseerd in uitvaarten en rouwbijeenkomsten van Marrons. Deze uitvaarten hebben hun eigen traditionele en culturele rituelen die niet weg te denken zijn bij de Marron gemeenschap. Marrons zijn gevluchte Afrikaanse slaven die in stamverband in de ontoegankelijke oerwouden van de Amerika's gingen leven en hun afstammelingen. Mariska vertelt er in dit filmpje meer over.

Lees verder


maandag 17 mei 2021

Afscheidstentoonstelling overleden Haarlemse kunstenaar Heijer

Kunstenaar Jan Heijer uit Haarlem is dit weekend opgebaard in een door hem zelfgemaakte kunstzinnige uitvaartkist. In coronaproof afgestemde tijdsloten konden belangstellenden dit weekend afscheid van hem nemen.

Lees verder


vrijdag 14 mei 2021

Vouw uw rouwkaarten met kwaliteit en snelheid

Als geen ander weet u dat bij vrijwel iedere uitvaart in korte tijd veel moet gebeuren. Bepaalde zaken kunnen later geregeld worden het drukwerk echter niet. Rouwdrukwerk moet binnen de gestelde tijd verzonden worden. Velen van u zullen daarom de rouwbrieven en eventueel dankbetuigingen zelf digitaal printen.

Lees verder


vrijdag 14 mei 2021

Aanvragen voor islamitische begraafplaatsen in tientallen steden

Door de coronacrisis is de vraag naar islamitische graven in Nederland toegenomen. Nu mensen al meer dan een jaar niet meer in het land van herkomst begraven kunnen worden is het zoeken naar graven met eeuwigdurende grafrust in Nederland.

Lees verder


vrijdag 14 mei 2021

Hesselmans & Van Willegen lanceren nieuwe website!

Na maanden van ontwerpen, bouwen en content vullen is onze nieuwe website eindelijk live! Laat u inspireren en ontdek onze moderne website met oneindig veel functies.

Lees verder


vrijdag 14 mei 2021

Solovoorstelling ‘Doet sneeuw pijn’ eenmalig als online voorstelling

Saskia Temmink speelt theaterbewerking naar het aangrijpende boek van Carolien Spaans

De solovoorstelling ‘Doet sneeuw pijn’ is op vrijdag 4 juni om 20.30 uur eenmalig als online voorstelling te zien. Dat maakt productiehuis Solo Stories vandaag bekend.


Lees verder


donderdag 13 mei 2021

Urnenveld voor supporters FC Twente

Op de Westerbegraafplaats in Enschede is een speciaal urnenveld aangelegd voor supporters van FC Twente. Het veld is deze week ingezaaid door twee supporters en uitvaartondernemer Pedro Swier.

Lees verder


woensdag 12 mei 2021

Advertentie: Toon wat meer respect voor de overledene en nabestaanden bij een uitvaart

Uitvaartondernemer Mirelle Draaijer uit Krommenie stoort zich regelmatig aan het gedrag van belangstellenden bij uitvaarten. Vorige week plaatse Draaijer daarom een advertentie met de oproep om meer respect te tonen.

Lees verder


dinsdag 11 mei 2021

Natuurbegraafplaats Vorden in gebruik genomen

In het Gelderse Vorden is de nieuwe natuurbegraafplaats Schapenmeer in gebruik genomen. Het is daarmee een van de nieuwe natuurbegraafplaatsen in ons land. Komende maand zal ook de natuurbegraafplaats in Oosterhout in gebruik worden genomen.

Lees verder


dinsdag 11 mei 2021

Amersfoort zoekt geschikte grond voor islamitische begraafplaats

De gemeente Amersfoort wil samen met het Samenwerkingsverband van Amersfoortse Moskeeën (SvAM) kijken naar een plek voor een islamitische begraafplaats. Afgelopen vrijdag presenteerde het SvAM haar plannen aan burgemeester Lucas Bolsius.

Lees verder


maandag 10 mei 2021

Bestuursleden gezocht voor nieuwe uitvaartbranche-vereniging

Een groep uitvaartondernemers heeft de handen ineengeslagen om een nieuwe branchevereniging voor uitvaartondernemingen op te richten. Deze nieuwe branchevereniging wil uitvaartondernemers verenigen en daarmee opkomen voor de belangen van consumenten. Een groep van initiatiefnemers is nu op zoek naar kandidaat-bestuursleden en roept geïnteresseerden op zich te melden.

Lees verder


maandag 10 mei 2021

Maak kennis met Vakblad Uitvaart en ontvang GRATIS de Stand van de Uitvaartbranche

De uitvaartbranche beweegt volop. Voor professionals in de branche én anderen die in hun werk te maken hebben met de dood, rouw en verlies is het cruciaal om bij te blijven. Met Vakblad Uitvaart blíjft u op de hoogte! Of u nu al jaren werkzaam bent in onze branche of nog maar (relatief) kort.

Lees verder


zondag 9 mei 2021

Vol Liefde wandelen op begraafplaats Rusthof in Amersfoort

Op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 mei a.s. wordt het weekend van de Begraafplaats gehouden. Het thema dit jaar is: Begraafplaatsen: vol liefde. Tijdens het Weekend organiseren begraafplaatsen in heel Nederland diverse activiteiten. Op Begraafplaats Rusthof bent u van harte welkom!

Lees verder


vrijdag 7 mei 2021

Digital Afterlife Expert bij ZDG

Sinds 1 maart 2021 is Sander van der Meer als Digital Afterlife Expert in dienst getreden bij ZDG. Met een achtergrond in de forensische opsporing en het opzetten van het kennis en expertisecentrum Digitale Nazorg in 2013, wordt hij gezien als autoriteit in de zorg- en uitvaartbranche op het gebied van de digitale nalatenschap, online erfenis en dierbare data.

Lees verder


vrijdag 7 mei 2021

Binnenkort besluit over komst natuurbegraafplaats Enschede

Uiterlijk in september komt er een definitief besluit over de realisatie van een natuurbegraafplaats op landgoed Christinalust in Twekkelo. De buurman van het landgoed en een aantal andere partijen hadden de zaak voorgelegd aan de Raad van State omdat ze tegen de natuurbegraafplaats zijn. In een tussenbesluit werden de argumenten van de tegenstanders ongegrond verklaard. Maar de gemeente moet van de RvS met een nadere onderbouwing komen.

Lees verder


vrijdag 7 mei 2021

Natuurbegraafplaats Slangenburg uitgebreid

Natuurbegraafplaats Slangenburg in Doetinchem wordt fors uitgebreid. De natuurbegraafplaats is nu 3 hectare groot, maar na de uitbreiding beslaat het een oppervlakte van 10 hectare. Er komt daardoor ruimte voor 4.000 graven.

Lees verder


vrijdag 7 mei 2021

Sterfte toch weer hoger dan verwacht (week 17)

In week 17 (26 april tot en met 2 mei 2021) overleden naar schatting 3 150 mensen. Dat zijn ongeveer 250 sterfgevallen meer dan verwacht voor deze periode, en iets meer sterfgevallen dan in de week ervoor ( 3 107). Er overleden vooral meer 65- tot 80-jarigen dan verwacht, en ook bij mensen jonger dan 65 jaar was er oversterfte. De sterfte onder Wlz-zorggebruikers is iets toegenomen en ongeveer gelijk aan verwacht. Dat meldt het CBS op basis van de voorlopige sterftecijfers per week.

Lees verder


donderdag 6 mei 2021

Oldenzaal houdt rekening met resomeren bij toekomstvisie begraafplaatsen

Het aantal begrafenissen in Oldenzaal is de afgelopen jaren sterk afgenomen. De gemeente verwacht dat er de komende jaren nog maar een tiental overledenen begraven zullen worden in Oldenzaal. In de toekomstvisie tot 2041 kijkt de gemeente daarom naar nieuwe behoeftes, waaronder de bestemming van as na resomatie.

Lees verder


woensdag 5 mei 2021

Coöperatie DELA neemt Yarden toch over

Coöperatie DELA is alsnog van plan om Yarden Uitvaartorganisatie over te nemen. Het gaat om de verzekeraar, het uitvaartbedrijf en alle onderliggende organisaties en deelnemingen. Op 5 mei hebben de bestuurders van Yarden en DELA de overeenkomst voor de overname ondertekend. Yarden-verzekerden kunnen rekenen op financiële stabiliteit en er ontstaat ruimte voor meer inflatiebescherming voor leden. Dankzij deze overname krijgt coöperatie DELA er een groot aantal uitvaartcentra en crematoria bij die complementair zijn aan die van DELA.

Lees verder


woensdag 5 mei 2021

Consumentenbond ziet af van verdere juridische stappen tegen Yarden

Consumentenbond ziet af van an verdere juridische stappen tegen Yarden. Dat wordt duidelijk in een brief die de Claimservice van de consumentenbond heeft gestuurd naar haar leden. De financiële situatie bij Yarden is dermate slecht is dat een overname door een andere kapitaalkrachtige partij, de enige mogelijkheid is om een faillissement te voorkomen. De Consumentenbond heeft daarom besloten om af te zien van verdere juridische stappen tegen Yarden. Een procedure zou namelijk het voortbestaan van de uitvaartverzekeraar – en daarmee de rechten van de ruim 1,3 miljoen verzekerden - in gevaar brengen. Lees hier de hele mail van de Consumentenbond aan de mensen die zich hadden aangesloten bij Yardenclaim.

Lees verder


woensdag 5 mei 2021

Amerikaans bedrijf Return Home wil stoffelijke overschotten omzetten naar potgrond

De beslissing over wat te doen met je stoffelijk overschot was lange tijd simpel: begraven of cremeren. Tot nu toe. Want op een industrieterrein nabij de Amerikaanse stad Auburn in de Amerikaanse staat Washington wordt binnenkort het eerste grootschalige 'body-to-eath' faciliteit geopend.

Lees verder


dinsdag 4 mei 2021

Vragen naar aanleiding overname Yarden door DELA

Naar aanleiding van het persbericht over de overname van Yarden door DELA heeft de redactie vragen voorgelegd aan DELA over wat de overname betekent voor de machtsconcentratie in bepaalde regio, de werkgelegenheid en het merk Yarden. Lees hier de antwoorden.

Lees verder


dinsdag 4 mei 2021

Brons en koper dieven actief op natuurbegraafplaats Bergerbos

Er zijn dieven actief op natuurbegraafplaats Bergerbos in Sint Odiliënberg. De beheerder van de begraafplaats roept bezoekers op om verdachte situaties te melden. Het gaat om koperdiefstal van het gebouw en niet om materialen van de graven.

Lees verder


dinsdag 4 mei 2021

CBS: Bijna 4,4 duizend mensen overleden aan COVID-19 in januari

In januari 2021 stierven 4 387 mensen aan COVID-19, de ziekte veroorzaakt door het nieuwe coronavirus. Dat is het hoogste aantal per maand sinds mei vorig jaar. Het totaal aantal coronadoden van maart 2020 tot en met januari 2021 komt daarmee volgens de voorlopige cijfers op 24 484.

Lees verder


maandag 3 mei 2021

Nieuw deel Chinese begraafplaats in Zwolle klaar

De uitbreiding van de Chinese begraafplaats op Kranenburg in Zwolle is klaar. Er zijn 229 graven bij gekomen, waardoor het totaal aantal graven uitkomt op 459. De begraafplaats is uitgebreid omdat er grote (landelijke) belangstelling voor is vanuit de Chinese gemeenschap. Naast de extra begraafplekken is er ook een wierrooktafel geplaatst. Vanaf mei 2021 kan er begraven worden op het nieuwe deel.

Lees verder


maandag 3 mei 2021

Crematoria Twente 50 jaar

Crematoria Twente bestaat 50 jaar en omdat te vieren zijn dit weekend enkele beelden onthuld van de Hengelose kunstenaar Rinus Roelofs.

Lees verder


zaterdag 1 mei 2021

Yarden opnieuw in zwaar weer - mogelijk korting miljoen polishouders

Uitvaartverzekeraar Yarden zit voor de tweede keer in financieel zwaar weer, dat meldt het Financieele Dagblad. Door de grote verliezen op de obligatiemarkt ziet Yarden haar financiële buffers verdampen. Dit kan ervoor zorgen dat 1 miljoen polishouders gekort moeten worden op hun polis.

Lees verder


Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder