Nieuws

Facultatieve
Sponsors
U bent hier: home / nieuws & agenda / nieuws

Nieuws FEBRUARI 2004


25 februari 2004

Nabestaandenservice voor 64.000 leden

ARNHEM -Benefix Nabestaandenservice is een samenwerking aangegaan met de vereniging voor thuiszorg en maatschappelijke dienstverlening, ZorgSaam, uit Apeldoorn, . Hiermee komt de Nabestaandenservice ter beschikking aan de 64.000 leden van Zorgsaam. De eerste positieve reacties zijn al binnen.


25 februari 2004

Steeds meer Nederlanders sluiten uitvaartverzekering via Internet

Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor hun uitvaartverzekering via Internet te regelen. Dit blijkt uit cijfers van DELA, Nederlands' grootste uitvaartverzekeraar. Het aantal direct via Internet afgesloten polissen is in 2003 met 59 procent gestegen tot ruim 4.200. Daarnaast hebben via DELA.nl meer dan 6.000 mensen informatie aangevraagd over de uitvaartverzekering. Dit jaar lijkt deze groei zich verder door te zetten: in januari van dit jaar werd alleen al de DELA Natura Uitvaartverzekering 418 keer via de site verkocht, een toename van 67 procent ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar.


8 februari 2004

Rouwgroep voor kinderen

Als er iemand is doodgegaan die voor jou heel belangrijk is, verandert plotseling je hele leven. Niets lijkt meer hetzelfde als daarvoor. Er zijn nog meer kinderen en jongeren die iemand kwijt zijn geraakt door de dood.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >