Nieuws

Facultatieve
Sponsors
U bent hier: home / nieuws & agenda / nieuws

Nieuws AUGUSTUS 2002


23 augustus 2002

Nieuwe adverteerder: Uitvaartverzorging J. Henning anno 1885 B.V. (Den Haag).

Sterven hoort bij het leven. Toch is het geen onderwerp waar u graag over praat of langer bij stil staat dan nodig is. Dat is jammer, het gaat immers over een belangrijke gebeurtenis die het waard is om goed over na te denken. Want u stelt het toch op prijs als uw eigen uitvaart of die van uw dierbaren goed geregeld is en u zult hier zeker specifieke ideeën over hebben. Voor een perfect verzorgde uitvaart bent u bij ons in goede handen. Vanzelfsprekend houden wij rekening met uw eigen speciale wensen en/of religie.

Voor meer informatie, zie http://www.henning-uitvaart.nl/


23 augustus 2002

Nieuwe adverteerder: Het Platform Uitvaartwezen.

Het platform uitvaartwezen is een instantie waarin alle deskundigheid op het gebied van de uitvaart in Nederland is gebundeld. De belangrijkste organisaties uit de uitvaartbranche zijn bij dit federatief verband aangesloten.

Voor meer informatie, zie http://www.uitvaart.nl/platform


13 augustus 2002

Nieuwe adverteerder: Handelsonderneming "De Stoop"

Handelsonderneming "De Stoop" levert korfkisten en kindermanden, pitrieten en teakhouten sierurnen.

Voor meer informatie, zie http://www.destoop.nl/


12 augustus 2002

Deposito’s NUVU-ondernemingen verantwoord beheerd.

De NUVU heeft een aantal jaren geleden het beheer van deposito’s (bedragen die door consumenten aan uitvaartondernemers in ‘bewaring’ worden gegeven met als doel te zijner tijd de uitvaart te kunnen bekostigen) aan de orde gesteld. Het doel was en is dat deposito’s binnen wettelijke kaders worden beheerd en buiten de invloedsfeer van het uitvaartbedrijf worden gehouden.


 ´Afscheidshuis´ geopend door NUVU-lid in Heerenveen

3 augustus 2002

´Afscheidshuis´ geopend door NUVU-lid in Heerenveen

Vrijdag 30 augustus 2002.
Op vrijdag 30 augustus j.l. is in Oranjewoud nabij Heerenveen het "Afscheidshuis" geopend. Dit gebouw is het nieuwe onderkomen voor Uitvaartverzorging van der Zwaag BV uit Heerenveen en Uitvaartverzorging Antonides BV uit Wolvega.