nieuws

Facultatieve
Sponsors

Heeft u een vraag voor mr. Van der Putten?

30 maart 2011


De redactie van Uitvaart.Com is bezig met de voorbereidingen voor de opnames van een nieuwe serie films met mr. W.G.H.M. van der Putten. In deze films gaat hij in op de meest gestelde en opmerkelijke vragen over de Wet op de lijkbezorging en de uitvaart in het algemeen. Mogelijk heeft u als collega in de uitvaartbranche een vraag die mr. Van der Putten in deze serie kan beantwoorden.

U kunt uw vragen mailen naar redactie@uitvaart.nl of laat uw vraag achter bij de reacties onder dit bericht. Wij zullen al uw suggesties meenemen in ons redactieoverleg waar we een keuze zullen maken uit de vragen die wij van zowel particulieren als professionals uit de branche hebben ontvangen.

Bekijk hieronder een film met mr. Van der Putten die wij eerder hebben gepubliceerd:mr. W.G.H.M. van der Putten schrijft boeken, artikelen en commentaren bij rechterlijke uitspraken, geeft lezingen en heeft functies bij diverse bedrijven en organisaties. Hij is de expert op het gebied van de rechtsregels rondom overlijden en de uitvaart.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >