nieuws

Facultatieve
Sponsors

Lezing: Waarom ben je op deze aarde?

15 maart 2011


Op uitnodiging van Yarden Vereniging Gelderland verzorgt de heer Joop Thijssen op woensdag 30 maart om 20.00 uur in het Yarden Crematorium Rijk van Nijmegen, Schoenaker 12 in Beuningen een lezing over zijn boek “Waarom ben je op deze aarde?” Ontvangst vanaf 19.30 uur met koffie/thee/fris. De toegang is gratis.

De heer Thijssen leidde een heel actief leven als directeur/eigenaar van drie ondernemingen, maar op zijn 41e veranderde dat drastisch door een ongelukkige val in zijn tuin. Een jaar daarna kreeg hij voor het eerst contact met de ‘andere’ zijde, waaruit hij veel spirituele ervaringen heeft opgedaan en hijzelf die gave verder heeft ontwikkeld.

Is het leven beperkt tot dit leven of volgt er meer? Is er een breder perspectief? Is er een leven voor de geboorte of na het overlijden? Is er een groeipad in het menszijn, in liefde en in dankbaarheid? De ervaring leert ons dat de afstand tussen mens en God tamelijk groot is. Zouden wij die gevoelsafstand kunnen verkleinen? De heer Thijssen heeft zich jarenlang verdiept in deze materie en nodigt de mensen uit om zijn teksten aangevuld met inspirerende schilderingen van kunstenares Norma van den Wijngaard op zich te laten inwerken, hetgeen mogelijk kan bijdragen aan de ontwikkeling van een bredere visie op de vraag: “Waarom ben je op deze aarde?”

De lezing wordt u aangeboden door Yarden Vereniging Gelderland, een trefpunt en informatiebron voor mensen met wensen, ideeën en vragen rondom het levenseinde. Yarden Vereniging Gelderland zet zich in voor het bespreekbaar maken van een eigentijdse omgang met afscheid, uitvaart en verliesverwerking. Info: gelderland@yarden.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >