nieuws

Facultatieve
Sponsors

Pendeldienst met rouwvervoer bij de Uitvaartbeurs in Alkmaar

24 maart 2011


Dacht u nog steeds dat er alleen maar witte en grijze Amerikaanse rouwauto’s bestaan? Dan zult u op 9 april versteld staan wat er nog meer voor uw laatste rit te huur is: Uitvaartmotoren, uitvaartfietsen, Rolls-Royce, Daimlers, auto’s met rouwaanhangers, grote bussen en nostalgische sambabusjes….

Tegenwoordig heeft u niet alleen maar keuze in de kleur, maar ook in het merk auto, of misschien met zijn allen en de dierbare overledene samen in een bus, zo kan je tot het laatst met elkaar zijn.

Tijdens de Uitvaartbeurs is het mogelijk om vanaf de Carpoolplaatsen rondom Alkmaar en van het station opgehaald te worden door een van deze bijzondere vormen van rouwvervoer. Tegelijkertijd zult u merken dat de chauffeur helemaal niet zo een afstandelijke man of vrouw is als men misschien dacht.

Tijdens het ritje kunt u als bezoeker van de uitvaartbeurs beleven hoe het is om misschien zelfs in een superluxe – en toch betaalbare – Rolls-Royce of Daimler te zitten. Mooi voordeel is natuurlijk dat u het parkeergeld of busgeld tijdens u bezoek aan de beurs uitspaart:

Onze vervoersservice is GRATIS!


Vanaf 2 april vindt u de opstapplaatsen en de tijden van vertrek op de website www.uitvaartbeursalkmaar.nl. Uiteraard is er ook vervoer terug naar het station of uw auto gezorgd.

Datum: 9 april 2011
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Plaats beurs: Grote Kerk te Alkmaar
Meer info: www.uitvaartbeursalkmaar.nl
Voor vragen: info@charonuitvaartbegeleiding.nl

Uitgebreide informatie over het onderwerp uitvaart in Alkmaar vindt u op
Uitvaart-alkmaar.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >