nieuws

Facultatieve
Sponsors

DELA opent districtkantoor in Veldhoven

7 maart 2011

Eindhoven, 7 maart 2011 – Op 17 maart opent coöperatie DELA haar deuren in Veldhoven. Met het nieuwe kantoor wil DELA de inwoners van district De Kempen een prettige omgeving bieden waarin zij alle uitvaartzaken kunnen regelen. Burgemeester Jack Mikkers van Veldhoven zal de officiële opening verrichten.

Maruschja van Ham, districtsmanager: ‘We vinden het belangrijk dat mensen die bij ons komen zich prettig en op hun gemak voelen. Qua sfeer en inrichting hebben we hier rekening mee gehouden. We hebben bijvoorbeeld een speciale ruimte waarin nabestaanden in alle privacy de uitvaart kunnen regelen. Voor nabestaanden die niet woonachtig zijn in de plaats van de overledene of voor mensen die thuis geen geschikte ruimte hebben, is dit extra fijn.’

Centraal gelegen
Het kantoor is gelegen aan Bastion 26 in Veldhoven. Van Ham: ‘Voorheen zaten we in Acht. We hebben voor Veldhoven gekozen omdat het centraal gelegen is. We bedienen hiermee de inwoners van het gehele gebied.’ Het kantoor ligt vlakbij de Heerbaan en is gemakkelijk te bereiken. ‘Iedereen is welkom bij ons, we zijn met achttien medewerkers dus op werkdagen is er altijd iemand aanwezig’, aldus Van Ham. Bij het kantoor kan men terecht voor informatie over uitvaartzaken en voor het regelen van een uitvaart.

Officiële opening
Tijdens de officiële opening zullen achtereenvolgens Maruschja van Ham, burgemeester Mikkers en Joris Huizinga, directeur DELA Uitvaartverzorging, het woord nemen. Daarna is er gelegenheid tot napraten onder het genot van een hapje en drankje.

Programma en adres:
Datum: donderdag 17 maart 2010
Tijdstip: 16:30 uur (ontvangst) – 18:30 uur
Locatie: Districtkantoor, Bastion 26, 5509 MJ Veldhoven.

Indien u aanwezig wenst te zijn, graag aanmelden via dckempen@dela.org.

Over DELA
Zo’n 200 vestigingen, 1.700 medewerkers en meer dan 3 miljoen verzekerden maken de coöperatie Draagt Elkanders Lasten (DELA) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al bijna 75 jaar tegen een eerlijke prijs met repatriëring, opvang, begrafenis, crematie, nazorg en financiële diensten op deze terreinen. Het is DELA’s ambitie dat haar leden en hun nabestaanden de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. Nabestaanden waarderen de dienstverlening met een negen. DELA heeft het Keurmerk Uitvaartzorg, het keurmerk Privacy Waarborg en het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >