Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Opening nieuw uitvaartcentrum Yarden & van Proosdij op 4 mei

donderdag 30 april 2015

Maandag 4 mei a.s. opent burgermeester B. Verkerk van Delft het nieuwe uitvaartcentrum De Schakel van Yarden & van Proosdij. Dit nieuwe centrum is gevestigd in het oude jeugdhonk aan de Muyskenlaan en grenst aan het gebouw van Humanitas. Na een grondige verbouwing zijn alle ruimten zo ingericht dat nabestaanden in huiselijke sfeer afscheid kunnen nemen van hun dierbare.

“Wij vinden het belangrijk dat naast een goede dienstverlening ook de omgeving waar het afscheid plaatsvindt zo goed mogelijk aansluit op de emoties van de bezoekers. Zo levert de ervaring van de uitvaartceremonie een positieve bijdrage aan het totale afscheid en het verwerkingsproces”, vertelt Bert van Proosdij. “Wij zijn er voor iedereen. Het maakt niet uit of je verzekerd bent of waar je verzekerd bent. Door het persoonlijk invullen van de uitvaart worden nabestaanden geholpen in het rouwproces.”

Intieme sfeer
Tijdens een condoleancebezoek of afscheidsplechtigheid is het uitvaartcentrum alleen toegankelijk voor de familie en andere genodigden van de overledene. Yarden & van Proosdij biedt hiermee de mogelijkheid om in alle intimiteit afscheid te nemen en samen te zijn.

Centrale locatie
Het ligt centraal in Delft en is goed bereikbaar met openbaar vervoer. In buurt is er genoeg parkeergelegenheid. Andere uitvaartondernemers kunnen ook gebruik maken van de faciliteiten van De Schakel.

Open dag
Alle inwoners van Delft en andere belangstellenden kunnen tijdens de open dag op zaterdag 9 mei 2015 een kijkje nemen in het gloednieuwe uitvaartcentrum. Van 11.00 tot 16.00 uur is het centrum toegankelijk en er loopt een continu programma. Er is live muziek, er zijn rondleidingen en voor hapje en drankje wordt verzorgd.

Print deze pagina

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder