nieuws

Facultatieve
Sponsors

Unieke innovatie op rouwvervoer gebied

27 april 2015


R. (Richard) Kleter Transport heeft zijn dienstenpakket uitgebreid. Dit bedrijft verhuurt sinds 2003 een heuse Amerikaanse heavy duty truck (een Kenworth W900L van 500 PK) als trouwauto. Ook wordt de truck verhuurd aan mensen die (b.v. voor hun verjaardag) een keertje zo’n truck zélf willen besturen. Sinds kort wordt deze truck ook verhuurd voor uitvaarten.

Men kwam op dat idee na sterfgevallen van verjaardagsritjes van een paar mensen die aan een terminale vorm van kanker leden. Ook werd het bedrijf op een beurs gevraagd om ‘de laatste rit’ te verzorgen. Daarom is er een frame ontworpen, welke achter op de truck geplaatst kan worden. Ook is er op aanraden van begrafenis ondernemers een afdakje gemaakt. Dat afdakje kan op eenvoudige wijze over het uitvaartframe geplaats worden (zie bijgaande foto’s). Nabestaanden mogen kiezen of ze een afdakje boven de kist geplaatst willen hebben.

De boekingen en uitvoering van de ritten wordt het veel enthousiasme gedaan door Gijs Kleter (de vader van Richard Kleter) en diens vrouw Anita Kleter.


Dus :

  • Wilt u als nabestaande dat de persoonlijkheid van de dierbare overledene weerspiegeld wordt in het rouwvervoer?
  • Was de overleden een liefhebber van (Amerikaanse) (vracht-) auto’s?
  • Was de overleden met hart en nieren in het transport of de logistiek werkzaam?
Anita & Gijs Kleter verhuren de enige heuse Amerikaanse rouwtruck in Nederland en België. Nabestaande mogen zelf de truck te besturen, mits ze een groot rijbewijs hebben. Er kunnen desgewenst 4 nabestaande meerijden. Het is een uniek en stijlvol vervoer naar de laatste rustplaats van uw dierbare overledene. Kortom, er wordt tegemoet gekomen aan uw persoonlijke wensen bij een waardig afscheid.


Contact gegevens:
Anita & Gijs Kleter
Site: www.truckhuren.nl
e-mail: info@truckhuren.nl
0485520999 ook na kantooruren en in het weekend (tot 21:00u)

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >