nieuws

Facultatieve
Sponsors

Getuigenoproep Inbraak tijdens uitvaart in televisieprogramma

28 april 2015

Vorige week vrijdag moest een man uit Nootdorp zijn vrouw begraven. Terwijl de man op de begraafplaats was sloegen twee mannen toe in het huis van de man. De politie neemt de zaak heel hoog op en zal vanavond een getuigenoproep doen op televisie, dat meldt Omroep West.

De inbraak vond plaats aan de Sytwinde in Nootdorp. De politie denkt dat de inbraak is gepleegd door twee donkergetinte mannen die dikke jassen aan hadden. Ze zijn gevlucht richting de Berkenhof. De getuigenoproep is dinsdagavond vanaf 17.00 uur te zien op TV West.

De laatste maanden komen uit verschillende delen van het land meldingen binnen van inbraken tijdens uitvaarten. Een belangrijke tip is om NOOIT adresgegevens van de familie te vermelden in rouwadvertenties. Gebruik daarvoor het adres van de uitvaartondernemer. Kijk ook op social media uit met het vermelden van adressen en tijdstippen van de uitvaart. Helaas gebruiken sommige gewetensloze dieven dit soort informatie. Het kan ook verstandig zijn om mensen uit te buurt te vragen om tijdens de uitvaart op het huis te letten.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >