nieuws

Facultatieve
Sponsors

Vouw uw rouwkaarten met kwaliteit en snelheid

14 mei 2021


Als geen ander weet u dat bij vrijwel iedere uitvaart in korte tijd veel moet gebeuren. Bepaalde zaken kunnen later geregeld worden het drukwerk echter niet. Rouwdrukwerk moet binnen de gestelde tijd verzonden worden. Velen van u zullen daarom de rouwbrieven en eventueel dankbetuigingen zelf digitaal printen.

Het vouwen van digitaal gedrukte kaarten neemt veel tijd in beslag. Tevens kunnen de vezels door de bedrukking beschadigd raken. Door het papier eerst te rillen voorkomt men dat papiervezels en/of inkt aan de vouw wegbreken en er een lelijke rand ontstaat.

Om het drukwerk door middel van een ril / vouwlijn zorgvuldig alsmede snel af te werken biedt Blokland een eenvoudig manueel te bedienen machine aan. Door de stabiele metalen behuizing is de machine zeer transporttabel te hanteren. Door het ontbreken van elektrische componenten is een vrijwel 100% storingsvrije werking gegarandeerd.

Enige technische gegevens :

 • snelheid ca. 1000-1500 vellen per uur
 • maximum formaat 520x520 mm
 • papiergewichten 85 tot 350 gr/m2
 • het rillen geschiedt via kunststof onderdelen met een levensduur van ca. 1 miljoen vellen
 • eenvoudige instellingen door middel van ingebouwde linialen.

  Blokland Benelux BV:

  Blokland is gevestigd in een historisch pand in de binnenstad van Gorinchem. Magazijn en werkplaats zijn gevestigd in het vlakbij gelegen dorp Arkel. Blokland levert reeds meer dan 25 jaar machines voor diverse afwerkingen van papier. Een onderneming, waarbij service en klantenbinding hoog in het vaandel staat. Eenvoudige processen en persoonlijke oplossingen, maar vooral een partner in plaats van een leverancier.

  Leveringen worden zo nodig ondersteund met eigen technici c.q. installatie medewerkers.

  Wil u ook uw drukwerk kwalitatief en snel afwerken? Bel ons 0183-56 2278 of mail ons blokland@bloklandbv.com voor meer informatie.

 • Heeft u op dit moment een
  uitvaartondernemer nodig?

  Bel nu: 088 605 1219
  Dag en nacht bereikbaar  Nee, ga verder >