nieuws

Facultatieve
Sponsors

Hesselmans & Van Willegen lanceren nieuwe website!

14 mei 2021

Visuele en praktische vooruitgang

Na maanden van ontwerpen, bouwen en content vullen is onze nieuwe website eindelijk live! Laat u inspireren en ontdek onze moderne website met oneindig veel functies.

Visuele en praktische vooruitgang

Niet alleen het uiterlijk van de website is veranderd, maar ook de opties zijn veel uitgebreider en gebruiksvriendelijker geworden. De hele website is gevuld met modern beeldmateriaal, zoals foto's van diverse thuisopbaringen en productvideo's.

Gebruiksvriendelijke webshop

Naast de 'look en feel' hebben wij ook kritisch gekeken naar het gebruikersgemak. Door een hypermoderne zoekfunctie toe te voegen, zijn alle producten snel en eenvoudig vindbaar. Door een account aan te maken, krijgt u toegang tot uw eigen profiel. Hier kunt u eerder geplaatste bestellingen terugvinden. Ook hebben wij ons online assortiment uitgebreid. Neem snel een kijkje op onze webshop en ontdek de mogelijkheden.

Inspiratie & beleving

Iedere uitvaart is uniek en ook binnen de uitvaartbranche zien wij trends veranderen. Er is bijvoorbeeld meer vraag naar gepersonaliseerde artikelen en opbaarmogelijkheden met een moderne uitstraling. Om u te inspireren hebben wij een aantal opbaringen in beeld gebracht. Op onze inspiratiepagina vindt u deze afbeeldingen.

Uiteraard mogen ook de gerealiseerde projecten niet ontbreken op onze nieuwe website. Regelmatig richten wij een mortuarium of uitvaartcentrum in en iedere keer levert dit een ander eindresultaat op. Op de pagina ziet u de inmiddels opgeleverde projecten.

Actie

Zoals u van ons gewend bent, gaan we dit uiteraard vieren met een mooie actie. In de loop van deze week wordt de actie bekend gemaakt, dus houd onze website en socials goed in de gaten!

Tips en feedback zijn meer dan welkom

We zijn nu live en achter de schermen gaan we verder. Zo blijft onze website actueel en interessant om vaker te bezoeken. Wij zijn ons ervan bewust dat de site nog enkele schoonheidsfoutjes kan bevatten. Komt u iets tegen? Laat het ons dan weten. Wij staan open voor uw mening!


Neem direct contact op

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >