nieuws

Facultatieve
Sponsors

4 november: Open Dag Zeeuws Afscheid in Zeeland

1 november 2017

Vlissingen

Koffie en cake. Het mag nog wel, maar hoeft niet meer. Een Zeeuws afscheid is persoonlijk, warm, verbindend en krachtig. Geef richting aan uw uitvaart of aan die van uw naasten. Kom op 4 november naar de open dag van drie samenwerkende uitvaartcentra in Zeeland. Uitvaartverzorging De Bevelanden, Uitvaartverzorging H. Jobse en Uitvaartcentrum Overtoom Groen openen vanaf 10 uur de deuren voor inspiratie en informatie.

Vlissingen

Een uitvaart op uw manier, betekent niet dat prachtige tradities en gewoonten niet
behouden kunnen blijven. Deze kunnen goed gecombineerd worden met persoonlijke wensen. Bij Uitvaartcentrum Overtoom Groen in Vlissingen bespreken we daarnaast onderwerpen zoals notariële zaken en aangenaam, met passende hulp thuis blijven wonen.

Luister naar een accordeonist, bekijk prachtige boeketten, afscheidsfotografie, handgemaakte engeltjes en wandel mee over de begraafplaats van Vlissingen. Zeeuwse dialectverteller Frans van der Heijde vertelt over “Omhae mee de doôd..!” Een ware belevenis.

Middelburg

Alle drie de uitvaartondernemingen leggen de nadruk op een persoonlijk en origineel afscheid. Met een invulling die perfect bij de overledene past. Uitvaartverzorging H. Jobse in Middelburg laat tijdens de open dag zien hoe het anders kan.

U ontdekt verschillende alternatieve mogelijkheden op de standaard. Bijvoorbeeld nog een maal uitwaaien in de frisse Zeeuwse buitenlucht. Ervaar hoe dit voelt tijdens een nagebootste uitvaart in de tuin waarbij de kist wordt vervoert per fiets. De open dag in Middelburg wordt muzikaal begeleid door vioolspel en u bent van harte uitgenodigd voor de lezing van de rouwclown.

Goes

Heeft u al eens gehoord van afscheidsfotografie? Hiermee legt u de dag vast tot in de kleinste details. De tranen van een kleinkind, het handen vasthouden van de ouders, de bloemcorsages van de gasten, u vindt het terug in een schitterend fotoalbum. Want de persoonlijke liefde van de gasten, de kleinste details en de mooiste gebaren gaan aan uw aandacht voorbij op emotionele momenten.

Bij Uitvaartverzorging De Bevelanden in Goes ontvangt u informatie over afscheidsfotografie. Bekijk ook de demonstratie van Het Draagstersgilde, De Boeketterie en Timmerman Natuursteen en woon de lezing van HQ-Thanatopraxie bij. Bekijk de schitterende kisten en prachtige rouwbloemstukken.

Eigen invulling

Het bijwonen van de open dag ondersteunt u in het proces naar uw uitvaart of die van een dierbare. Met inspiratie en kennis kunt u de dag anders bekijken en zelf vormgeven. De drie uitvaartverzorgers zijn grote spelers in de regio met een hoge mate van persoonlijke betrokkenheid. Wij overhandigen u op de dag een exemplaar van ons inspiratiemagazine voor een prachtig Zeeuws afscheid.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >