nieuws

Facultatieve
Sponsors

Kerstoverdenking Venlo-Maasbree

27 november 2017

Op zondagavond 17 december a.s. om 19.00 uur wordt op Natuurbegraafplaats Venlo - Maasbree voor de zesde maal een Kerstoverdenking georganiseerd in de openlucht.

In de open lucht dienstplaats, midden in het bos staat een podium en de omgeving wordt door speciale lampen en fakkels verlicht. In deze bijzondere sfeer houden wij graag samen met u de jaarlijkse terugkerende Kerstoverdenking. Op deze avond zijn alle nabestaanden met hun kinderen, kleinkinderen, vrienden en familie uitgenodigd, om in de nabijheid van het graf van uw dierbare samen de aanstaande kerstdagen te overdenken. De kerstoverdenking staat onder begeleiding van Woordenschilder Loek Peters en zal muzikaal opgeluisterd worden door Cheryl Zwiggelaar, begeleid door Robbert Suilen.

Mogen we u vragen vooral op tijd aanwezig te zijn, aangezien geparkeerd moet worden bij het crematorium of bij de algemene begraafplaats. Omdat de kerstoverdenking plaats vindt in de openlucht, adviseren wij u warme kleding en schoeisel te dragen. denk ook aan een zaklamp of fakkel het is natuurlijk donker.

Live streaming (audio)
Speciaal voor familie en vrienden welke in het buitenland wonen of verblijven, of voor mensen welke absoluut niet aanwezig kunnen zijn. Via uw computer, laptop, tablet of telefoon kunt u live de kerstoverdenking volgen.
Inloggen kan via www.ejaudioverhuur.nl/stream
Toegangscode: NB171217

Doorgaan kan mede afhankelijk zijn van het weer, raadpleeg onze website, hier wordt 24 uur vooraf gemeld of het wel of niet doorgaat.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >