nieuws

Facultatieve
Sponsors

AKER uitvaarten overgenomen door Anneke Romeijn

3 november 2017

AKER uitvaarten zal per 1 januari a.s. door Anneke Romeijn worden overgenomen. De zussen Ingrid Straten en Cynthia van Dooren hebben in september 2012 de franchiseorganisatie opgezet: kwaliteit, onafhankelijk advies en non-provisie vormen de basis van de formule.

‘We hebben een mooi bedrijf neergezet met een goede naam en geweldige funeral planners. Nu, na ruim 5 jaar, is AKER toe aan een frisse nieuwe blik, en Anneke biedt die.’ Anneke heeft kennis van binnenuit omdat ze de afgelopen jaren als funeral planner van AKERvoor nabestaanden in Bilthoven e.o. heeft gewerkt. Voor de zussen is het tijd voor nieuwe plannen en nieuwe wegen. ‘We laten AKER en het AKERteam met gerust hart in zeer bekwame handen achter’.


Ingrid Straten * Anneke Romeijn * Cynthia van Dooren

Anneke Romeijn wordt per 1-1-2018 de nieuwe eigenaar van AKER uitvaarten. Ze is een bekende in de wereld rondom het afscheid, eerst vanuit haar werk als erfplanner en -afwikkelaar. Daarna heeft ze als funeral planner AKER uitvaarten haar organisatietalent, kennis en zorg voor nabestaanden in Bilthoven e.o. ingezet. Deze stap naar eigenaar/directeur van AKER uitvaarten is hierop een logisch vervolg.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >