nieuws

Facultatieve
Sponsors

AKER uitvaarten overgenomen door Anneke Romeijn

3 november 2017

AKER uitvaarten zal per 1 januari a.s. door Anneke Romeijn worden overgenomen. De zussen Ingrid Straten en Cynthia van Dooren hebben in september 2012 de franchiseorganisatie opgezet: kwaliteit, onafhankelijk advies en non-provisie vormen de basis van de formule.

‘We hebben een mooi bedrijf neergezet met een goede naam en geweldige funeral planners. Nu, na ruim 5 jaar, is AKER toe aan een frisse nieuwe blik, en Anneke biedt die.’ Anneke heeft kennis van binnenuit omdat ze de afgelopen jaren als funeral planner van AKERvoor nabestaanden in Bilthoven e.o. heeft gewerkt. Voor de zussen is het tijd voor nieuwe plannen en nieuwe wegen. ‘We laten AKER en het AKERteam met gerust hart in zeer bekwame handen achter’.


Ingrid Straten * Anneke Romeijn * Cynthia van Dooren

Anneke Romeijn wordt per 1-1-2018 de nieuwe eigenaar van AKER uitvaarten. Ze is een bekende in de wereld rondom het afscheid, eerst vanuit haar werk als erfplanner en -afwikkelaar. Daarna heeft ze als funeral planner AKER uitvaarten haar organisatietalent, kennis en zorg voor nabestaanden in Bilthoven e.o. ingezet. Deze stap naar eigenaar/directeur van AKER uitvaarten is hierop een logisch vervolg.

Reageer op dit artikel

Reacties:


3 november 2017 om 18:06

Rien bijnen

Graag overleg over de toekomst met uw onderneming!
In elk geval proficiat


Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 - 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE