nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw: Amstel uitvaarten

8 november 2017

Vandaag is een nieuwe onderneming van start gegaan: Amstel uitvaarten. Het bedrijf is een initiatief van Peter van Schaik die tevens eigenaar is van BV Uitvaart.Com, exploitant van bekende sites als Uitvaart.nl, Uitvaartbranche.nl en Condoleance.nl.

Directeur Peter van Schaik van Amstel uitvaarten vertelt: “De uitvaartbranche is de laatste jaren enorm in beweging en trekt honderden nieuwe bedrijven aan, voornamelijk zzp’ers. Mijn ervaring is dat zzp’ers niet zo zeer wensen te adverteren maar alleen willen betalen voor concrete opdrachten. Met Amstel uitvaarten bedienen we ook deze doelgroep. Zo maken we ons palet van online dienstverlening nog completer. Uitvaartbegeleiders kunnen nu bij ons adverteren, offertes ontvangen of uitvaarten uitvoeren. De uitvaarten die Amstel uitvaarten voor families mag uitvoeren worden namelijk uitgevoerd door een netwerk van freelance uitvaartleiders.” Amstel uitvaarten beheert sites als begrafenis.com en crematie.com. Voor het budgetsegment zijn speciale sites ontwikkeld: budgetbegrafenis.nl en www.budgetcrematie.nl

Tussenpersoon

Het aannemen en (laten) uitvoeren is niet nieuw voor me, aldus Van Schaik. Al sinds 1997 richt ik me op de uitvaartmarkt met het meldnummer voor overlijdensmeldingen: 0800-STERFGEVAL. De uitvaarten die gemeld worden via dit meldnummer, worden uitbesteed naar uitvaartondernemers, die een netnummergebied huren.

Deze activiteiten breiden we nu uit met Amstel uitvaarten. Van Schaik: “De trend op internet is ook steeds meer een vergoeding per transactie. Daar wil ik met Amstel uitvaarten op inspelen. Het is een mooie toevoeging aan ons dienstenpakket. Wat niet verandert is mijn positie. Ik blijf tussenpersoon en voer zelf geen uitvaarten uit. In die zin is het vergelijkbaar met initiatieven als Lastingdays. Op dat vlak hadden wij nog geen site. Met Amstel uitvaarten zijn we daar nu ook actief.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >