nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaartverzorging Myosotis schenkt aan goed doel tijdens lichtjesavond

26 november 2015

Woensdag 25 november heeft Uitvaartverzorging Myosotis i.s.m. begraafplaats Carspelhof een lichtjesavond gehouden. De opkomst was groot en de avond was zeer indrukwekkend. Er was een zanger Marcel Luntungan die indrukwekkende liedjes zong, Pete de doedelzakspeler die de stoet mensen voorging in de ceremonie over de begraafplaats. De lichtjes avond werd afgesloten met een kop koffie, Gl├╝hwein en warme chocolademelk en gaf de aanwezigen de gelegenheid om met elkaar samen te zijn.

Uitvaartverzorging Myosotis heeft voor aanvang van de ceremonie een check van 2.500 Euro uitgereikt aan Wendy van Dijk, ambassadrice van Stichting Semmy.

Over Stichting Semmy


Stichting Semmy is opgericht naar aanleiding van het overlijden van onze zoon Semmy. Op 19 juli 2006 werd bij onze zoon een hersenstamtumor (ook wel diffuus intrinsiek ponsglioom of DIPG genoemd) geconstateerd, waarbij ons gelijk werd verteld dat de prognose uitermate slecht was en er naast bestraling eigenlijk geen behandeling mogelijk was.

Gedurende augustus en september werd Semmy bestraald en knapte hij enorm op. Wij hebben hierna nog heerlijke maanden gehad en Semmy kon zelfs gewoon naar school. Helaas werd in februari 2007 ontdekt dat de tumor weer aan het groeien was.

Semmy overleed op 22 juni. Hij werd slechts vijf jaar oud.

Doel van stichting Semmy
Stichting Semmy heeft ten doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het vergroten van de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >