nieuws

Facultatieve
Sponsors

Kerstlunch op begraafplaats Rustoord in Nijmegen

26 november 2015

Voor de meeste mensen staan de kerstdagen voor warmte en gezelligheid met familie en vrienden. Maar voor sommigen zijn de feestdagen helemaal geen vreugdevolle periode. Omdat ze een dierbare zijn verloren of geen naasten hebben om de feestdagen mee door te brengen. Om deze mensen ook een beetje licht tijdens de donkere dagen te geven, organiseert Begraafplaats Rustoord op Tweede Kerstdag een kerstlunch.

Lianne Willemsen, medewerker van begraafplaats Rustoord vertelt: “We doen dit omdat we heel goed beseffen dat voor veel mensen de feestdagen helemaal geen feestdagen zijn. Omdat ze iemand verloren hebben of omdat ze eenzaam zijn. Wij willen op deze manier mensen met elkaar in contact te brengen, zodat zij elkaar een hart onder de riem kunnen steken, maar ook samen een gezellige middag hebben.”

Info en aanmelden
De kerstlunch op zaterdag 26 december vindt plaats in het uitvaartcentrum op de begraafplaats aan de Postweg 60 van 11.00 tot 14.30 uur. De kosten voor de lunch bedragen € 15,00 per persoon. Aanmelden kan tot 14 december via het telefoonnummer (024) 32 33 741 of via e-mail rustoord@monuta.nl.

U bent van harte welkom bij onze kerstlunch bij begraafplaats Rustoord. Deze vindt plaats op Tweede Kerstdag van 11.00 tot 14.30 uur.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >