nieuws

Facultatieve
Sponsors

‘Kleintje Hollands op Toernee’ groot succes

27 november 2015

Met hulp van het goededoelenfonds van coöperatie DELA en DELA regio Twente/Achterhoek hebben afgelopen donderdag 26 november artiesten van Kleintje Hollands ouderen van Zorgfederatie Oldenzaal (locaties Scholtenhof en Mariahof) getrakteerd op een geweldig optreden.

Zingen voor Ouderen


Kleintje Hollands is sinds 2000 een jaarlijks terugkerend evenement in Tilburg voor en door mensen met een verstandelijke beperking. Dit jaar gaat Kleintje Hollands ook op toernee langs maar liefst 20 zorginstellingen verspreid over heel Nederland.

In de recreatiezalen van beide zorginstellingen traden ‘s middags en ’s avonds 6 artiesten op. Ze werden allemaal heel enthousiast en warm ontvangen. Zeker 150 ouderen woonden de optredens bij en genoten zichtbaar.

Onbeperkt!

Onbeperkt!

Met het thema ‘Onbeperkt!’ nodigt het goededoelenfonds van coöperatie DELA mensen met een beperking uit om, als vrijwilliger, iets goeds te doen voor een ander. Daarmee kunnen ze anderen verrassen met hun kwaliteiten en talenten. Iets goeds doen voor een ander zorgt ervoor dat je van betekenis kan zijn, dat je ertoe doet, gewaardeerd wordt en meetelt in onze samenleving. Coöperatie DELA gelooft niet alleen in een waardig afscheid voor iedereen, maar vooral dat we er zijn voor elkaar. Op basis van gelijkwaardigheid. Want we zijn we niet gelijk, we zijn wel gelijkwaardig.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >