nieuws

Facultatieve
Sponsors

Acheron beste uitvaartverzorger in Eindhoven

20 november 2015


Acheron Uitvaarten is een echt familiebedrijf met hart voor de mensen. Vanwege de warme, intieme uitvaarten in ‘huiskamerstijl’ zijn zij verkozen tot Eindhovens Beste! Met alle facetten in eigen beheer verzorgen zij uitvaarten die 100% passen bij de overledene en de nabestaanden. Ondanks het verdriet zorgen zij ervoor dat u terug kan kijken op een mooi en waardig afscheid. Aldus Licht op Eindhoven.

Genomineerd door lezers zijn zij na selectie van een top 3 door de redactie verkozen tot Eindhovens Beste! Iets waar de oprichters Peter & Harriëtte Verheijen bijzonder trots op zijn. “We wisten niet eens dat we genomineerd waren maar dit geeft toch maar weer aan dat je geen keurmerk hoeft te hebben om een kwalitatief goede, en vooral door het grote publiek zeer gewaardeerde dienst te kunnen leveren”.

Acheron uitvaarten is een kleinschalig familiebedrijf dat sinds 2008 vanuit twee uitvaartcentra in Eindhoven en Oirschot zeer persoonlijke uitvaarten verzorgd in de regio’s Eindhoven, De Kempen en Helmond.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >