nieuws

Facultatieve
Sponsors

Crematorium Tilburg ondergaat metamorfose

Modernisering gebouw en apparatuur

3 oktober 2016

Moderne lichte ruimte

Begin september begon bij het Crematorium Tilburg een grote renovatie. In drie weken tijd zijn aula 1 en aanliggende ruimtes in een nieuw jasje gestoken. Daarnaast is alle apparatuur in het gehele crematorium vervangen. Er zijn nu meer presentatiemogelijkheden, ook kan men vanaf heden een afscheid online bijwonen. Het crematorium verwacht dat veel mensen die niet in staat zijn aanwezig te zijn bij het afscheid van een dierbare, van deze mogelijkheid gebruik gaan maken.

Moderne lichte ruimte

Het crematorium aan de Karel Boddenweg 5 is gebouwd in 1986. In al die jaren is er aan het interieur van de aula’s en ontvangstruimten veel veranderd en is er een kleinere aula bij gekomen. De grootste aula is nu onder handen genomen en heeft een metamorfose ondergaan. De wat somber ogende muren van baksteen uit de jaren 80 zijn gestuukt en licht gemaakt en ook de verlichting is aangepast. Het resultaat is een moderne lichte grote ruimte waar nabestaanden zich toch geborgen voelen. De aangrenzende ruimtes zijn op dezelfde manier aangepakt.


Streamen

Een afscheid van een dierbare waar je om wat voor reden niet bij kan zijn… In deze moderne tijd eigenlijk onvoorstelbaar. Het crematorium had al de mogelijkheid van het opnemen van diensten in de aula, zodat nabestaanden deze op een later tijdstip toch terug konden zien. Vanaf nu is het door de nieuwe apparatuur mogelijk een dienst te laten streamen. Nabestaanden kunnen door middel van een inlogcode live meekijken en het laatste afscheid meebeleven.


Voor meer informatie over een uitvaart in Tilburg, kijk op www.uitvaart-tilburg.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >