nieuws

Facultatieve
Sponsors

'Ticket to Earth and Back’ uit de top vijf van bestsellers op Amazon, nu ook in het Nederlands

3 oktober 2016


Diep van binnen zijn wij allemaal spirituele wezens. Hoe meer we dit blijven beseffen, hoe gelukkiger ons leven zal zijn. ‘Ticket naar de aarde en terug’ is een kleine gids in het omarmen van de realiteit van ons leven.

Lees het prachtige verhaal van de kleine ziel die eindelijk naar de aarde af mag reizen om het menselijke bestaan te ervaren! In het begin is hij zich nog bewust van zijn spirituele aard en van de alles omvattende liefde die hem richting geeft en beschermd. Maar hoe meer tijd hij op de aarde doorbrengt, des te meer vergeet hij zijn afkomst en raakt hij, net als de meesten van ons, verstrikt in de zorgen en worstelingen van het alledaags bestaan van de mens. “Het drama van het alledaags leven” en een liefdevolle reminder aan bewust leven in het NU en onze essentie, betoverend verteld door Anna Camilla Kupka. Na het lezen van dit boekje ervaren lezers dat zij meer acceptatie hebben voor onze menselijke worstelingen, voor verlies en de dood.

Een aantal waarderingen op Amazon:

“Een liefdevolle boodschap”
“Een van mijn best bestede uren van dit jaar”
“Helpt je herinneren wie je werkelijk bent”
“Zet ons leven echt in een ander daglicht”
“A true inspiration, a wonderful and liberating read.”
“Anna is a true inspiration, and a gifted talent. She shows us all what freedom of spirit awaits us if only we can keep our daily lives rooted in the truth of her message. I look forward to what other doors she will unlock through her clarity and her disarming and honest way in future books!”

De schrijfster:

Anna Camilla Kupka
Ik ben geboren in 1973 in Breslau (Polen) en groeide op in Duitsland. Ik heb rechten gestudeerd aan de Heinrich-Heine universiteit in Düsseldorf en ben gepromoveerd tot doctor in het media- en mededingingsrecht aan de universiteit van Münster. Daarna studeerde ik economie aan de Stanford Graduate School of Business in Californië en was ik medeoprichter van het sociale fundraisingplatform ammado. [...] Na een aantal jaar in Dublin, Ierland, woon ik nu in Zürich, Zwitserland. Ik hou erg van de meren en bergen van dit land. Mijn oprechte dank voor het lezen van dit verhaal. Ik hoop dat je er plezier aan hebt beleefd.
Hartelijke groet,
Anna

De uitgever:

Het boekje 'Ticket naar aarde en Terug' is vertaald en uitgegeven in Nederland door Uitgeverij Meesterschap, een initiatief van Moonen & Partners. De trainers en coaches van Moonen en Partners gaan er van uit dat wij als mens niet reageren op de realiteit, maar op onze gedachten over de realiteit. Mensen en de wereld kunnen ons probleem niet zijn, het is wat we geloven waar ons probleem in zit. Als mensen hun gedachten geloven en zich hiervan niet bewust zijn verliezen zij hun competenties en hun kracht.

In hun werk zien zij dagelijks mensen worstelen met gevoelens van angst, onzekerheid, schuld, schaamte en spijt. Het boekje 'Ticket naar aarde en Terug' is dan ook een en al herkenning en verwoordt de dagelijkse menselijke worsteling in een klein verhaal. Door de eenvoud waarmee de Poolse schrijfster Anna Kupka ons lot als mens heeft beschreven, voelden zij de behoefte om dit met veel mensen in het Nederlands te kunnen delen.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE