nieuws

Facultatieve
Sponsors

Boerderij de Hoef opent haar vernieuwde deuren

6 oktober 2017

Na maanden van wachten en verbouwen is het zover; zaterdag 21 oktober (11.00 – 15.00 uur) is Leidsche Rijn een sfeervol uitvaartcentrum rijker, op een bijzondere locatie in Boerderij de Hoef. Karel en Angelique van Dommelen zijn met recht trots op het eindresultaat en nodigen u graag uit voor een kop koffie en een rondleiding door het gedeeltelijk opgeknapte monument.

Ontmoetingscentrum

Sinds de komst van nieuwbouwwijk Hogeweide in Leidsche Rijn, heeft de gemeente Utrecht besloten dat Boerderij De Hoef, gebouwd in 1900, haar bijzondere status mag behouden en een nieuwe functie krijgt. In het voorhuis is Uitvaartverzorging Leidsche Rijn gevestigd. De wagenschuur is verbouwd tot een dagbestedingplek voor mensen met een beperking en heeft daarnaast een functie als buitenschoolse opvang (BSO). Verder wordt de monumentale boerderij verhuurd aan de kerk en zijn er diverse mogelijkheden voor activiteiten. De hooiberg gaat dienst doen als theehuis. “Met onze uitvaartverzorging staan we letterlijk midden in het leven en dat is ook wat we graag willen. Het leven en de dood ligt dicht bij elkaar en wij hopen dit op deze bijzondere locatie uit te kunnen dragen en bespreekbaar te maken. De boerderij mag een ontmoetingscentrum zijn voor Hogeweide en Leidsche Rijn.”

Persoonlijke aandacht

“In het voorhuis bevindt zich een mooie ruime kamer waar mensen samen kunnen komen voor een condoleance of een afscheid. Daarnaast hebben we de beschikking over een 24-uurs kamer, een kamer waar u op elk moment van de dag bij uw dierbare kunt zijn. Alle wensen die er zijn, met betrekking tot de uitvaart, zijn met ons te bespreken. Elke dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 – 13.00 uur is iedereen welkom om bij ons binnen te lopen. Voor meer informatie over Uitvaartverzorging Leidsche Rijn kunt u kijken op de website uvlr.nl

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >