nieuws

Facultatieve
Sponsors

Nieuw op Uitvaart.nl en Uitvaart-Tilburg.nl: TilburgUitvaart.nl

Voor een persoonlijke uitvaart. Ook met een beperkt budget.

9 oktober 2017


Karel Houtepen

Tilburguitvaart.nl is een uitvaartonderneming van Karel Houtepen. Al 30 jaar verzorg ik samen met nabestaanden uitvaarten met aandacht voor religie, culturele achtergrond en specifieke wensen van de overledene.
Met mijn lage tarieven zorg ik er voor dat met ieder budget een persoonlijke uitvaart mogelijk is.

Uitvaarten zijn op zoveel verschillende manieren mogelijk. Dertig jaar geleden waren ze vaak traditioneel: afscheidsdienst in een kerk en aansluitend begraven. In de loop der jaren heeft cremeren de overhand genomen. Ook werden er andere invullingen gegeven aan het afscheid nemen. Neutrale woorddienstbegeleiders, alternatieve ruimten, social media als vorm van kennisgeving etc.


Karel Houtepen

Ook werd de samenstelling van de maatschappij anders. We kregen meer multi-culturele uitvaarten en ook repatriëringen naar het buitenland namen toe. Dus uitvaarten kunnen o.a. een traditioneel, modern, religieus, alternatief, low-budget of exclusief karakter hebben.

Een uitvaart kan bestaan uit heel veel onderdelen die ieder weer een persoonlijke invulling kunnen hebben. Het is handig dat diegene die te zijner tijd uw uitvaart moet regelen weet wat uw wensen zijn (en waar deze te vinden zijn).

Kosten

Op mijn website vindt u 5 verschillende begrotingen voor de volgende soorten uitvaarten:

 • een begrafenis met afscheidsdienst vooraf
 • een crematie met afscheidsdienst vooraf
 • een begrafenis in besloten kring met weinig ceremonieel
 • een crematie in besloten kring met weinig ceremonieel
 • begrafenis op islamitische wijze

  Heeft u vragen over deze kostenbegrotingen? Of wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

  Onze contactgegevens:

  U kunt uw vragen stellen op allerlei gebied: bijvoorbeeld over kosten. Ook is het mogelijk een afspraak te maken voor een gesprek om uw uitvaartwensen vast te leggen.

  tilburguitvaart.nl
  Postbus 1328
  5004 BH Tilburg

  Tel: 06-11848811
  E-mail: info@tilburguitvaart.nl
  Website: http://tilburguitvaart.nl

  Karel Houtepen is ook te vinden op Uitvaartkaart.nl, Uitvaartsite.nl en Uitvaart-Tilburg.nl. Tevens doet Tilburguitvaart.nl mee aan Uitvaartmarkt.nl en UitvaartOffertes.nl.

 • Heeft u op dit moment een
  uitvaartondernemer nodig?

  Bel nu: 088 605 1219
  Dag en nacht bereikbaar  Nee, ga verder >