Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Nieuw: Dandelion rouwbeleving en nazorg

donderdag 5 oktober 2017

Dandelion is gespecialiseerd in het belevingsgericht begeleiden en voorlichten van kinderen, ouders en scholen bij overlijden, uitvaarten en rouw.

Initiatiefnemer Evelien Ligthart vertelt: "Bij mij is alles bespreekbaar en komt op alle vragen een antwoord. Als Dandelion sta ik voor het bespreekbaar maken van de dood en rouw met kinderen, ouders en het onderwijs."

"Kinderen op hun eigenwijze manier in contact brengen met het onderwerp dood en rouw, dat is rouwbeleving. Met behulp van rouwspeelgoed, bouwen, buitenspelen, knutselen, voorlezen en handpopbegeleiding duik ik in de belevingswereld van kinderen en geef ik hen, maar zeker ook hun ouders, verzorgers en leerkrachten de ondersteuning en antwoorden waar ze behoefte aan hebben. Dat doe ik Spelenderwijs, via hun inbreng, met veel kleur en gezelligheid; of te wel via hun eigen rouwbeleving.

Dandelion Rouwbeleving en Nazorg is er als ondersteuning voor, tijdens en na een uitvaart, maar ook als voorlichting. Naast de één op één (gezins)begeleiding biedt Dandelion ook workshops en lezingen op maat, een schoolprogramma voor primair en voorgezet onderwijs en uniek in Nederland de uitvaartexcursie, speciaal voor kinderen: ‘Een dagje dood’, waarbij de kinderen een kijkje mogen nemen op een begraafplaats en crematorium.

Kijk voor alle informatie of het maken van een afspraak op www.dandelionrouwzorg.nl of bel gelijk via 06 48 58 47 65

Print deze pagina